🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Natalija91
    14. Prosinac 2021. 12:32

ponosna.mama

Meni su prijatelji svako drugi dan na kavi kod mene, ionako mi je muz na terenu, da nema drustva poludila bi sama s njih tri 🤦🏻‍♀️
    Lara se pocela smijat i pricat, al sve bez tona, samo otvara usta 😄😄
    Okrece glavu s jedne na drugu stranu i lipo je drzi kad je drzim uspravno. Na stomak je bas ne stavljam, ne voli to.
    Nosic joj je malo zacepljen pa stavljamo fiziolosku, a i narucila sam nosiboo, treba bi sutra doc. Ima ga mozda neka od vas? Nadam se da vridi tu lovu 🙈

Mi imamo Nosiboo i nama je stvarno pomogao. Tako da što se nas tiče vrijedi svake kune. Malo fiziolške u nosić, koji sek da odstoji i onda s nosiboom očistimo. Stvarno lijepo izvuče smrkljiće. Možeš birati i jačinu usisavanja. Eto mi zadovoljni, nadam se da budete i vi.

Ivona1505
    14. Prosinac 2021. 12:33

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jel greska ako bebu ne stavljam na stomacic? Jer ja kad god da ga stavim on povrati…bilo to 2 sata poslije jela on opet povrati…ili da ga stavim pa neka izbacii to sto ga mucii…sta vi mislite?? Bojim se ako ne radimo te vjezbice sta moze da bude….on glavicu fino drzi…dok je na ramenu bas se odgurne finoo…pa sad ne znam 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ne znam, ja bi nazvala pedijatra/cu pa se posavjetovala oko toga da sam na tvom mjestu, mozda je do hrane, mozda ga muci nesto drugo. Nazovi najbolje i raspitaj se, ako pedijatar/trica kaze da moze onda ga stavljaj na stomak da vjezba. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

SweetDream15
    14. Prosinac 2021. 13:23

Cure jedno pitanje, bili smo nedavno na pregledu pedijatrici ugl sve super i uredu. Međutim pitala me je da li me je iko u bolnici pitao da li je ko u obitelji imao problema s kukovima, i kako nitko nije ugl rekla sam da mi je tata, njegovs sestra i moj brat imali.. na što je ona odg da će me poslati u oblnicu na uzv kukića zbog obiteljske amneze. I ošle u bolnicu, na uzv su kukići super i dužine koje trebaju biti, ali mi je pedijatrica tamo rekla da bi tribala čisto preventivno široko povijati bebu pa doći za 2 mj na kontrolu , inače se taj pregled i radi s 3 mj jer je tad najtočniji al ugl. Pa me zanima vaše mišljenje. Da li ju tribam povijati ili ne, mslm ako su joj kukići sad uredu, a čitala sam da je to gnjavaža bebe da to i ne pomaže toliko ukoliko ima problem.  2 mj povijat ju tako, baš mi žao, mene živcira to a kamoli nju 🙈

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

ivkica
    14. Prosinac 2021. 13:57

Evo da se i mi malo javimo. Jučer smo imali ultrazvuk kukića i sve je u redu prošlo. Spavamo kako koji dan nekad odspava 6-7 sati u komadu a nekad 4 sata neznam o čemu to ovisi jer skoro uvijek u isto vrijeme ide spavat 9, pola 10. Moj Luka već drži glavicu ko pravi voli biti na trbuhu i obično stavimo ruku da se malo pogurne pa izgleda ko mali crvić 😂 bude sav sretan jer se može kao pokrenuti. Zna se okrenuti s leđa na bok sad su mu noge zanimljive gleda ih malo mu fali da se sam okrene na trbuh. Nekad čak uspije. Smije se, stalno sisa ruku strpa je cijelu u usta i jako puno slini. 

Evo slike od neki dan tri mj https://ibb.co/S3QJpL1

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Mia38
    14. Prosinac 2021. 14:22

Sta se babinja tice ja jos ne dam nikome blizu. Nismo prebolili koronu  tako da me bas strah. Bili samo moji roditelji, baka i sestra.
    Mi smo se prije par dana poceli smjeskati (malo jer je mrgud) i pricati. Okrene se s leđa na bok i dize i mlatara nogicama međutim jako puno izvija glavu unatrag. Stalno nesto tako gleda pa mi se cini da ce biti hiper. Doktorica kaze da je jos rano za to utvrditi al to s izvijanjem mi se uopce ne sviđa.
    Netko je vec pisao da je hiper pa ako moze kratko kija info... kad su to utvrdili, kad se krece s vjezbicama i tako...

• ponosna.mama
    14. Prosinac 2021. 15:01

Dannna

Neko je pitao za bor, evo radna fotka
    https://ibb.co/CvF9F4k
    Stavim ljepšu kad unotam poklone i kad bude fotkanje.

Prekrasan ti je bor 😍😍
    Evo i ja svoj krenila okitit sinoc, nije jos sve gotovo, također jos imam umotat poklone i malo okolo.
    Evo da vidite djelic atmosfere ..
    https://ibb.co/YTLKGgB

• Mia38
    14. Prosinac 2021. 15:11

Vidim crveno zlatna kombo je aktualna... lijepo...
    E da i htjela sam jos pitat dal je skok u 5-om tjednu ili sa 5 tjedana?

Sanjarka88
    14. Prosinac 2021. 16:07

Ajme Dannna i Ponosnamama borovi su vam predivni 😍 obozavam Bozić 🎄 
    I mi bi trebali za vikend bar kupit bor, pa kad okitim već 😅
    Poklon ni jedan nisam kupila. 
    Porod, oporavak, pa dok nam se korona izvrtila po kući...evo Bozić na vratima 🤦🏻‍♀️

Nego, koje kolače će te pravit? Ajmo ideje na sunce 😋

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Prosinac 2021. 16:10

ivkica

Evo da se i mi malo javimo. Jučer smo imali ultrazvuk kukića i sve je u redu prošlo. Spavamo kako koji dan nekad odspava 6-7 sati u komadu a nekad 4 sata neznam o čemu to ovisi jer skoro uvijek u isto vrijeme ide spavat 9, pola 10. Moj Luka već drži glavicu ko pravi voli biti na trbuhu i obično stavimo ruku da se malo pogurne pa izgleda ko mali crvić 😂 bude sav sretan jer se može kao pokrenuti. Zna se okrenuti s leđa na bok sad su mu noge zanimljive gleda ih malo mu fali da se sam okrene na trbuh. Nekad čak uspije. Smije se, stalno sisa ruku strpa je cijelu u usta i jako puno slini.

Evo slike od neki dan tri mjhttps://ibb.co/S3QJpL1

Imenjak naš slatki 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tratinčica12
    14. Prosinac 2021. 16:11

Moj dječak se već dugo okreće s boka na leđa iako ima potporu iza i ispred, smije se na veliko i guguče. Imam osjećaj da će svaki čas progovoriti 😄
    Glavu super drži još otkad je imao par dana - kad ga držimo da gleda naprijed njegova leđa o prsa i prsa o prsa. I kad ga držimo na sebi prsima okrenutog baš dugo drži glavicu, čak i kad ga stavim na bok ležati koliko nekad bude ljut da digne glavu i tako 😄
    Na stomak ga ne stavljam, ne voli uopće i plače. Rekla je pedijatrica da to nije ni toliko sve dok mu se motorika uredno razvija i da ne forsiram ako ne želi.
    Pogledom prati ko veliki. Zanimljive su mu lampice na boru 🎄🎄 i televizija. Ako mora spavati, a TV upaljen iako stišan on ssmo gleda. Moramo gasiti.
    Maše rukama i nogama, diže noge kad je na leđima, trpa ruke u u usta (to mu je zanimljivo u zadnje vrijeme).

-
    Imali smo jučer popodne i noćas malo temperaturu nakon cijepljenja. Prva beba, prva temp, usrala sam se živa. Ali dobro je prošlo. Već u noći mu je spala i dns čitav dan je okej. Samo mu je crveno mjesto uboda i okolo i onako malo natečeno, osjeti se pod prstom. I dalje lijepimo Frescopad. I boli ga još, kad ga malkoc dirnem prilikom presvlačenja ili nosanja baš zaplače od boli...a meni se srce kida 💔

-
    Cure, u stanu nam je suh zrak. Kupili sko uređaj koji mjeri temp i vlagu. Povisi se kad npr sušim veš na štriku. Ali bi uzeli neki ovlaživač zraka...imate vi neki prijedlog? Nije nam trebalo dosad, pa nisam ni istraživala niti se kužim. Ako koja ima neki da joj je dobar i rsdi svoj posao - vičite! 😃😃😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.