Nije mi bio skroz proziran a ni bijel, vise u boji koze pa ga je problem bilo i uocit al znam da mi je babica rekla bez obzira na vratu da mogu s iglom ali samo sterilnom.
Jesi ga pokusala omeksati? Mozda bi nakon omeksanja puknuo kod dojenja
Dal imate zimske vreće za kolica? Dal to može poslužit i u košari, a kasnije na sportski dio? Svaki put kad idemo setat me strah da mu ne bude zima, živimo na moru i tu su dosta jake bure i bude hladno.. Ne setamo po jakoj buri, ali za svaki slučaj
Baby N 💙
I mi smo obavili pregled
Dobio je 760g u mjesec ipo, meni to zvuci malo al pedica kaze da je ok 🤦🏻♀️ aj, ispunio je onaj minimim od 500g mjesečno pa je valjda ok. Mozda da ipak sa hipp pre predem na hipp 1, ipak je zasitniji 🤔 Sad ima 4250g.
Narastao je 4cm, pa sad ima 56cm.
Ponosnamama i nas je naručilo 2.2. na kukove hahha kaze sestra da je to ipak pre kasno i da odemo tamo trazit raniji termin, mislim da ću ipak ić privatno….
Bome je Lara narasla 🙌 pre slatka je smješkica mala 😍
Keto joj slatka li je Nina 🥰 i ona lipo raste 🙌
Sanjalice super prirast, sad se opusti 🙌
Nemoj prelazit. Prija je malom prešla a kilu je dobio i 1 obrok i bio je šou. Vratila se na staru hranu
Curke molim vas ima li neka od vas neki savijet šta da radim sa blisterom ili mliječnim biserom, ne znam kako ga ko zove. Ovo je nemoguća bol, nikad me u životu ništa nije ovako boljelo. A evo vraća se drugi put. 🥲😭 Pls ako neko zna kako se riješiti neka mi piše.
Samo sisa sisa sisa. Ja sam 1 s malom imala i ona mi ga je izvukla kroz 2-3 dana. To ti je mlijeko zapelo u kanaliću
Dal imate zimske vreće za kolica? Dal to može poslužit i u košari, a kasnije na sportski dio? Svaki put kad idemo setat me strah da mu ne bude zima, živimo na moru i tu su dosta jake bure i bude hladno.. Ne setamo po jakoj buri, ali za svaki slučaj
Ja imam vreću iz lidla, i nju mislim koristiti ka košaru. Još nisam jer sam samo 2 puta bila. S njom u šetnji po ulici.
Svaki dan il je kiša il magla il je ona nervozna i nikako da ju normalno pro#etam.
Uglavnom mislim da može i za košaru i za sportski dio 😊
Gdje je noćna smjena? 😁 Ajte znam da vas ima, haha
Ajme sta je ovaj moj nervozan noćas
Ima Skoro sat pokusava opet zaspat nakon hranjenja....
Valjda bi se gdin nosio, svidilo mu se to u zadnje vrijeme 🙄
Al zločesta mama pa neće da nosa 😁
Ivona super slika tate i sina 🤩
Ponosnamama super za novi termin za kukove 🙌
Sta se glave tiče narasla mu je 3.5cm u mjesec ipo. Ne znam ni ja sta je ok a sta nije 🤷🏻♀️
LadyD Andro je pre pre 🤩🤩 i sreden top 🙌
Sta se organiziracije tiče. Nemam pojma i dalje pokušavam plivat nekako u kaosu....i dalje mi mama kuha 🤦🏻♀️
L. Mi je zahtjevna beba i to je to. Lakse je iz dana u dan kako rastu .....
Dannna Kate nam je mala šminkerica 😍
Sanja bome frajer lipo narastao 😍🙌🙌🙌
Lorre nisam vreću nabavljala. Nekako se mislim da ćemo ove Splitske zime izgurati s medo odjelcem 🤷🏻♀️
Endzrue sta je bilo loše kad je presla na hipp1?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kako me živcira ovaj bold 🙄
Littlebaby i MARELA ( gdje si?) Dečkima Sretan 2. Minić 🎉🎉💙💙
Sanjarka kakav ti bude kad ga ne nosaš? Di ga staviš onda, jel ga zabavlja nekako ili ga pustiš samog?
Meni je ona bila bolja malo jučer, cak je pola sata slušala kako joj trkeljam gluposti dok je Le] ala u baby bjorn u, a i noćas je relativno ok spavala, ali jako joj dugo treba da utvrdi, suštam je u krevet ko da bombu spuštam 😬🙄
Font je očaj živi, misle li oni to vratiti
Sortiraj odgovore
Najstariji