🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    07. Prosinac 2021. 18:01

Sanjarka88 🤍

I da nebi bilo da samo kukam kad je Luka u pitanju 🤣🤣

Mi vam se tete već danimaaaa jako puno smijemo i jako puno "pričamo" 🥰😍🥰

Ajmeee super 😍😍 ..jedva cekam nase prve osmjehe 🥰

ivkica
    07. Prosinac 2021. 18:34

Cure jel se koja cijepila protiv korone? Jeste imale nuspojava?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Leonoah
    07. Prosinac 2021. 19:00

Ja još nisam otišla na prvi ginekološki pregled.. nekako me plaši pomisao da će mi dolje gurnut ultrazvuk - trauma s poroda + još me bolucka i zateže. Ali morat ću se do kraja tjedna naručit. 

Pitanje za cure koje još nisu dobile mengu, je li vam i dalje ide neki žuti iscjedak ili je sve skroz prestalo? Meni nikad nije prestao taj iscjedak nakon lohija (nema mirisa, ništa me ne svrbi, ne peče). Svaki dan moram držati dnevne uloške i već me polako nervira🙄 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• Mia38
    07. Prosinac 2021. 19:03

Tonkica111

Bljuckanje u nas prisutno… Stavim ga na rame i samo lokve iza mene po podu… Samo čuješ pljas, pljas! Al vipe iz razloga šta se preždere.
    Nekad ako ne bljucne ne može zaspat i jadan se koprca, vrti i baš ga muči to… To riješim sa kapima Kids colic, trebale bi biti u svakoj boljoj ljekarni.
    Probajte… Meni stvarno upali i zaspe u roku od par minuta nakon šta mu ih dam… Evo maloprije nikako da zaspe,nikako i nikako… Pa kad vidim da je neko duže vrijeme tako iskoristim đoker kapi. Odmah je iza zaspao.

Tonkica ja sad krecem s tim kapima po preporuci, zbog kolika. Kako ih dajes? Samo po potrebi u usta nakapas 0,75?

Lorre
    07. Prosinac 2021. 20:22

Cure, jeste imale skok u razvoju u 6.tjednu? Ne znam jesu li ovo grčevi, skok ili kombinacija oboje, ali već 2 dana nam je koma 😫 

Baby N 💙

Tratinčica12
    07. Prosinac 2021. 21:17

Leonoah

Ja još nisam otišla na prvi ginekološki pregled.. nekako me plaši pomisao da će mi dolje gurnut ultrazvuk - trauma s poroda + još me bolucka i zateže. Ali morat ću se do kraja tjedna naručit.

Pitanje za cure koje još nisu dobile mengu, je li vam i dalje ide neki žuti iscjedak ili je sve skroz prestalo? Meni nikad nije prestao taj iscjedak nakon lohija (nema mirisa, ništa me ne svrbi, ne peče). Svaki dan moram držati dnevne uloške i već me polako nervira🙄

Ja još nisam dobila mengu. A i dalje mi curi sada neki žućkasti iscjedak. Ne bih rekla da je nešto problematično.
    Čak nosim obični uložak stalno, ali onaj manji. Tipa Naturella sa onom narančastom crtom.
    Doduše, ja sam bila na kiretaži prije 4 ipo tjedna i rekla mi gin na kontroli da pošto sad ne dojim očekujem mengu za 4 do 6 tjedana. Ali ništa još. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tonkica111
    07. Prosinac 2021. 21:53

Mia38

Tonkica111

Bljuckanje u nas prisutno… Stavim ga na rame i samo lokve iza mene po podu… Samo čuješ pljas, pljas! Al vipe iz razloga šta se preždere.
    Nekad ako ne bljucne ne može zaspat i jadan se koprca, vrti i baš ga muči to… To riješim sa kapima Kids colic, trebale bi biti u svakoj boljoj ljekarni.
    Probajte… Meni stvarno upali i zaspe u roku od par minuta nakon šta mu ih dam… Evo maloprije nikako da zaspe,nikako i nikako… Pa kad vidim da je neko duže vrijeme tako iskoristim đoker kapi. Odmah je iza zaspao.

Tonkica ja sad krecem s tim kapima po preporuci, zbog kolika. Kako ih dajes? Samo po potrebi u usta nakapas 0,75?

Piše kao 0,75...dok na drugo misto piše po 15 kapi... I to možeš dati svako 15 minuta 4 puta ako baš traje grčenje. Meni zasad njemu sasvim dovoljno jedan put dati 15 kapi i to je to... Super su se pokazale, nadam se da će i vama upalit. 

SweetDream15
    07. Prosinac 2021. 22:02

Večeer cure , vidim da se priča o bljuckanju i ja se ponekad kod svoje zabrinem zašto bljucka tolko, bas nikako da stsne iz usta al onda opet kad razmislim koliko ona jede, i dok ja nji dignem, namjestim zeludac mora reagirati, čitala sam to po intr ugl bljuckanje ide na svaki lagani pokret bebe jer se neki refluks aktivira tako da je to sve normalno.. 
    Moa cura je juče napunila mj dana, danas smo išle na pregled napredovala je odlično, dobila je 1.400 kg i narasla 7 cm u mjesec dana, pedijatrica je prezadovoljna a i mi smo 😊 nema ništa draže kad čujem sve najbolje na pregledu. 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Tracy_
    07. Prosinac 2021. 22:39

Napisala san ogroman komentar sa instagram profilima i svim živim i sad se sve izbrisalo. Ala s*anja. Neda mi se opet, natipkam sutra.
    -
    Tila san samo napisat za proceduru tounge tie - ništa, traje 3 sekunde, najduže traje zamatanje bebe da se ne trza, mi smo bili sa njenih mjesec dana, cap! i odma na sisu jer je mliko prirodni antiseptik.
    Bitno je raditi vježbice iza šta ti nitko ne pokaže jer je u nas malo educiranog osoblja za to.
    Podilim sutra blog doktora sa vježbicama i instagram profile koji su super za dodatnu edukaciju.

Tracy_
    07. Prosinac 2021. 22:41

Cijepila sam se u petak sa Pfiezeron (netko je bio pitao, a već sam bila rekla) i zasad sve super, još me nije strefilo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.