Cure koje dojite, beba bi mi dok dojim i nakon svakog podoja imala redovitu stolicu baš često često... A zadnja dva dana nema baš dok doji, već ovako tokom dana i to baš rijetko naspram kako je bila. Dosta se napinje tokom dana da ju ima, ali nikako.. i sinoc isto, napinje se dosta ali ništa.. 🙄
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Pa me zanima šta napraviti i dal je to okej? Svakako mislim pratiti situaciju danas pa sutra ako bude potrebe pedijatru 🤔 jer znači ima stolicu, al svega par puta dok je do sad non stop imala i nie se napinjala do sad tako
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Ej, ja mislim d aje to sve normalno, dojene bebe ni ne moraju imati stolicu svaki dan ni više puta dnevno, možda ima neke grčiće.
Ali to je samo moje mišljenje, sigurno ima cura iskusnijihpa ce reći. Jel je vodiš pedijatru samo zbog toga?
Ja mislim da meni Mila ima neke blage grčeve, jer tako pred buđenje se svaki put napreže i grči, pa se evo mislim koje kapi joj uzeti, možete mi dati preporuku slobodno.
I dalje kaki svaki dan, cak joj obično bude malo pokakana pelena svaki put kad mijenjam, ali ono as da se pokaki je jednom dnevno.
I dalje baš voli kakiti I piški ti cim je skinem, danas se po meni pokakana 😳🙄 one jednokratne prostirke za presvlačenje trošim ko da su pelene..
Hvala vam cure. Ni ne idem precesto toplomjerom, jednom na dan i to mozda, znam da bi bilo previse da idem svaki puta. I znam ja da je normalno da i ne kakaju par dana, ali opet kad ti je prvo dijete uplasi te to. I papa normalno, prducka svako malo i nije onako napiren niti mu je tvrd stomacic. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Samo da se javim na brzinu. Situacija sa bronhitisom ne ide na bolje (moje mišljenje). Idemo danas na sistematski pa ću vidjet jel treba još šta uključiti u terapiju. Poceo je kasljat puno vise, ali mokar kašalj. Logika mi kaže da je to dibar znak, al moje uši ga jedva slušaju. Zamolit ću ju uputnicu za krv pa da vidim crp. Ne mogu bit na miru dok sve ne pogledamo.
Nadam se da ste svi vi bolje od nas. 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozdrav cure 🥰
Joj stvarno se nadam se da se nitko od vas ugroženih neće zaraziti 😔 držite se! 💪💪
Kod nas je danas baš neko ružno, kišno vrijeme 🥺
Ali, da vas malo raznježim i razvedrim šaljem sličicu mog Jakova i Mišićine gospođice A, to su bebice spojene ovim našim forumom 🥰 👶👶
https://ibb.co/hBC0hMK
Živio forum 🤗 🙌
Ajmee kako lijepo 😊😊😍😍🥰
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Cure da li uklanjate tjemenicu svojim bebama? Moj ima al nije jako izraženo. Ono što se pwruta otpadne mu kad ga kupamo, samo vodom smočimo. Nekako mu ne želim baš uklanjati to da ne bi još gore bilo
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Buhtlica34 taman šta ssm spomenila tu u grupi, pokakila se 2x i isprdila 🙈 mislim da ona mene malo zeza. Pitala sam mamu kaže i ona da je normalno, bili smo do sad pedijatru 3x uvik je sve bilo super. Ma da ima ona i grčiće samo šta ovo baš izgleda da se radi stolice napinje.
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Cure, jeste išle vaditi bebama osobnu?
Kako ide taj postupak? 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sweerdream moja isto tako nekada ima problema s kakanjem, pa se napreze i ja sam joj uvela espumisan kapi pa se fino lakse isprdi i pokaka, nakon par dana koristenja kapi joj se ustabilila stolica i prduckanje, takoder joj tada kad se napreze pomaze nosanje "majmun na grani" polegnuta trbuhom na tvojoj ruci onako visi, a patronazna nam je rekla da je to normalno jer puno papa, a crijeva su jos "uspavana"
.
Duda mi odkad smo dosle iz bolnice imamo 2 dude(nukove) u opticaju koje redovno steriliziram. E sad me zanima nakon koliko vremena je potrebno zamjeniti dude? Tj baciti stare i kupiti nove.
Sortiraj odgovore
Najstariji