🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljesnjak
    24. Studeni 2021. 10:00

Buba Bublica

Nekada on napravi pauzu izmedu obroka i po 4-5 sati, kad je ima tjedan dana patronažna me doslovno napada da je dite gladno i da mu dajem 90-100 ml, pa sam se vodila time da su mu potrebe vece sa 6-7 tjedana. pokušat cu mu sad radit 135 pa cu vidit kako se ponaša

Nije bitna kolicina po obroku, nego kolicina u 24 h, i optimalno je 140-150ml pomnozeno sa tezinom dijeteta. Znaci toliko AD-a ide dnevno, a idealni prirast je onda 200 g tjedno. To je za djecu iskljucivo na AD-u.

• MARELA
    24. Studeni 2021. 10:13

daniella2207

Sanjarka 88 nadam se da necete pokupiti koronu,drzim fige da sve prođe ok.
    Bumac 95 vjerujem da nije lako,tebi dan prođe u inhalacijama,valjda ce vam brzo proci😔

Pranje robice,ja odvajam njeno od naseg i perem s violeta double care bez omeksivaca.Tetre operem s nasim bijelim na 95 s dashom radi fleka i poslije ubacim s njenim jos jednom ove koje imaju fleke.

Buba bublica nekako mi se cini mozda puno tih 160 ml po obroku jos je mali🤷‍♀️

Ja mislim da bi i moj tak, s mj i pol dana strusio i 200 da mu napravim ,ali vodim se okvirima za dob, cak mu malo manje slozim buduci da kombiniramo s ad, tak da smo tu negdje oko 110 do 120ml po obroku.

ivkica
    24. Studeni 2021. 11:02

Kakve su vaše bebe? Za mog Luku se svi čude kako drži glavu već uspravno, pozorno gleda tv, kad ga se diže za ručice u sjedeći položaj glava je uspravno a takav je i kad je na trbuhu. I živahan je nogama stalno mlati da može već bi puzao 😂

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• ponosna.mama
    24. Studeni 2021. 11:09

Cure koje se mucite s koronom, sumnjom na koronu i iscekivanjem sritno 🍀🤞🏼 da prođete bez ili sa sta slabijim simptomima 😕
    Sanjarka ne znam zasto me nisu sivali iznutra, nisu mi ni rekli na porodu da sam unutra popucala, samo da sam pukla po starom savu i da ce mi stavit 2-3 punta 😏
    Prijavljujem iznenađujuce dobru noc. Budila se ona ka i inace, svako 1:30-2h, ali ja bi joj dala 10min jest i vratila je u krevetic i ona bi zaspala u roku od 5min 🎉🎉 Naravno da mi sada to ne pali, ocito je skuzila kad je dan, a kad noc, tako da se nadam veceras opet dobrom ishodu.
    Spominjale ste robu, perem je odvojeno s baby frosch deterdzentom i omeksivacem, a ne peglam nista, susilica to odradi umisto mene. Pocele smo ic lagano u setnju svaki dan i tome se bas veselim 🥰

little baby
    24. Studeni 2021. 13:40

Sanjarka88 🤍

Jutro žene 🙂
    Hvala svima , za sada sve mirno al tek su 3 dana prosla od kontakta. Javim razvoj situacije.
    Littlebaby 😫 🤞🤞🤞🤞za sto lakse simptome i da bebač ne pokupi. Ima li jos tko doma simptome?
    Ja preporučam masku svakako da nosis dok ga dojis. I sto manje nosat ga i slično. Ako je tata zdrav nek on preuzme glavninu posla.
    Plavabosanka sretan 2. Minić Matiasu 🎉
    Jackie pisalo je 0+ na kutiji, valjda je to početni 🤔
    Sretno s d kapima, iš iš grčevi 🤞
    Malamaka kako si nam ti? 🙂
    BubaBublica nama je tako od prvog dana s pelenama. Jos nisam pronasla odgovarajuće. Pampers bio ok na početku sad i s niim isto. Znam ga po 5 puta dnevno presvlačiti 🙄
    Mislim da je do pišulinca i kako stoji 🤣
    Joj tvoj oporavak se bas protegao 😓

Tata je prvi obolio,bio u izolaciji i odvojen od nas. A evo ja sad nakon 11 dana dobila simptome. Malac je odvoje od mene,muz ga nosi na hranjnje samo. Operem ruke dobro prije i stavim masku. Danas samo spava i to me bas brine😓 jos malo pa zovem ped jer i danas amo trebali na pregled koji smo vec odgodili radi muzevog pozitivnog testa

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Tratinčica12
    24. Studeni 2021. 14:03

Sanjarka - sisač 0+je početni. Ne znam zašto se L i dalje tkao zagrcava. Nama hranjenje traje nekih 15-20 min.
    Probaj mu još više popuštati sisač, i možda da bude samo na pola pun 😊
    Btw,  zasad nije bilo nikakvih tegoba od D3 kapi, osim tog obilnog kakanja haha 
    Hvala Bogu 🤗🤗
    -
    Količina obroka AD - moj M ima 6 ipo tjedana. Po obroku pojede 120 ml plus prah, kad traži na manji razmak jesti onda mu pravimo 90 ml plus prah. Jede više nego kažu smjernice. Ali sam se prestala voditi time. Rekle su mi i pedijatrica i patronažna da se ne zamarm.
    Hranim ga kad želi, koliko želi. Ako vidim da mu je malo, dam još. Ako mu je previše, ne pojede sve i dobro 😊 dijete sito i sretno. Uredan broj upišanih pelena, kaka svaki dan barem jednom. Samo pratite dijete 😊
    -
    Pelene i propišavanje - ja sam.o tome pisala prije koji tjedan. Probali smo raznr pelene, prešli na broj veće. On je spavao stalno na boku i mislim da je to bio najveći problem. Jer mu ode sa strane i propiški se. Sad spava većinom na leđima i to nam se manje događa. I pazim više da mu je pišo usmjeren prema dolje 😃😃 koristimo Babylove 3, Lupilu 3 i Violeta cotton 3. Pošto smo isprobavali razne, imamo svakakvih. Ali mislim da ćemo ostati na Babylove 3 😊
    -
    Znojenje - iza poroda par tjedana sam se užasno znojila preko noći. Znalo je proći i smočiti i donju plahtu na krevetu. Sad se preznojim isto nekad, ne tako puno i ne svaku noć.

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• buhtlica34
    24. Studeni 2021. 14:29

Meni mila jutros od 8ipo ne spava 😔 ništa ne pomaže, na sisi je cilo vrime, nema u njoj više ništa, ali cim je odvojim ona plače. Maloprije joj je mlijeko na nos izašlo pa znam da gladna nije, doslovno se bori sa snom, zijeva i spava joj se a cim krene utonut u san trzne se i razbudi.
    Ja sam uglavnom zabrinuta jer ona tako dugo ne spava.. 

• Mia38
    24. Studeni 2021. 14:37

buhtlica34

Meni mila jutros od 8ipo ne spava 😔 ništa ne pomaže, na sisi je cilo vrime, nema u njoj više ništa, ali cim je odvojim ona plače. Maloprije joj je mlijeko na nos izašlo pa znam da gladna nije, doslovno se bori sa snom, zijeva i spava joj se a cim krene utonut u san trzne se i razbudi.
    Ja sam uglavnom zabrinuta jer ona tako dugo ne spava..

Taj problem imamo i mi samo predvecer i događa se povremeno. Premoren je i jedva drzi oci otvorene i manicno place al nece zaspat. Ne znam zasto al svede se na to da zaspi na cici kad valjda vise nema snage a nakon 3-4 sata vristanja i pokusaja svega i svacega da ga uspavamo. 

Leonoah
    24. Studeni 2021. 14:52

I mi od jucer imamo nervoznu bebu. Miran je samo kad je na meni ili u nosiljci. Ostalo vrijeme plakanje i borba sa snom, a da ne govorim da mi je pod potpuno bijel od njegovog bljuckanja / povracanja hrane. Sve mislim da je skok u razvoju jer inace nije placljivac, ali danas su mu puna dva mjeseca pa bi trebao biti neki zakasnjeli skok- ne znam je li skokovi bas budu striktno po tjednima ili moze koji zakasnit, jer drugo objasnjenje nemam. Cijeli dan sam oko njega i nista nisam stigla naparavit. Sutra cemo kod pedijatrice da vidimo kako napreduje. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    24. Studeni 2021. 15:05

Mi smo danas bili kod pedijatra...kukovii i bubrezii ureduu...svee okee i doktor zadovoljan ali ja bas i nisam 🤦‍♀️🤷‍♀️ zadnje vaganje kada ga je babica vagala,tacno prije 2 sedmice imao je 5175gr aa danas,poslije 2 sedmice 5260gr🤦‍♀️ samo 80gr u 2 sedmice...meni je to maloo...
    Babici sam pisala ona kaze da je super ii da ne mora uvijek dobiti punoo...bitno da ne gubii 🤷‍♀️ 
    Vise bljucka to stoji..paaa vidjet cemoo...ii 60cm je dug...narastao je 3cm 😅😅

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.