🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    18. Studeni 2021. 09:23

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

buhtlica34

Jel normalno da moja beba nakon skoro svakog podoja bljucne? Sad joj je i kroz, nos išlo…
    Držim je na povišenom, ona ima dobar hvat, a čim je dignem da podigne i potapšem po leđima ona bljucne. I nakon toga želi jo#lš jesti..
    Sve mi je živo izbljucano, i moje i njeno
    Buhtlica34 evo me…znaci moj konstantno bljucka…

Evo baš sada kako sam u klinici sa mojom malenom, jučer mi dr reče, bljuckanje minimalno nakon jela je ok, to izbace višak,  nego ono baš kad povrate u mlazu ili ne nije normalno vise od 2x na dan, i trebalo bi se javiti dr.

url=https://lilypie.com]

• buhtlica34
    18. Studeni 2021. 10:22

Pa ona ustvari ne povraća nego baš vrati raj višak. Ali jako je hlapljiva jutros, samo da joj je na sisi biti

Sanjarka88
    18. Studeni 2021. 10:33

I moj bljucne tu i tamo....
    Stariji mi je bljuckao nemilice, vec sam mu bila samodijagnosticirala refluks 🙈
    Sve bilo ok. Normalno napredovao

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Studeni 2021. 10:34

Dannna

Ja ne pazim šta jedem. Kada je hrana upitanju. Rekli su na otpustu da izbjegavam grah, grašak, mahune, lješnjak, češnjak i kupus. Jer to joj može izazvati kolike. To da počnem postepeno uvoditi.
    Hvala djevojkama koje su nas se sjetile 🥰🥰🥰
    Inače danas je Svijetski dan prijevremeno rođenih beba ☺️
    https://ibb.co/fpxc0JP

A Boze guze slatke 🥰😍😍

Sanjarka88
    18. Studeni 2021. 10:35

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zeneeee jel ima koja bebaa da koristi flasice i dude al razlicite? Moj pijee iz Nukovih flasica aaa cuclaa Aventove cuce 🤣🤷‍♀️

Bibs duda
    Tomme Tippe bočica 

🤷🏻‍♀️

Sanjarka88
    18. Studeni 2021. 10:35

CarpeDiem.

sunce7

JoojMissy koji meed😍😍 svaka cast na masi. 👍😂
    Plavabosanka pravo smjesko🥰
    Carpediem kako

Od jucer je bez pomoći kisika, danas su joj ukinuli i air flow pa ćemo vidjeti kako će ići noću bez pomoći za disanje.
    Poceli smo danas sa dojenjem, a spojena je jos uvijek na uređaj koji prati vitalne funkcije pa ćemo vidjeti da li moze disati pravilno dok doji jer još uvijek ima malo slajma u plućima. Nadam se ako sve bude i ostane uredu poslije dugih 15 dana da idemo kući…🙏

🙏🙏🙏🙏🙏

plavabosanka
    18. Studeni 2021. 11:31

Heej mamicee. Ja danas imam prvi pregled kod ginekologa, sad ćemo čuti što kaže za onu kesicu iznad reza. A i na rezu imam jednu kao točkicu koja ko da nije zarasla neki dan mi je malo i krv išla pa me baš zanima šta će reći. 
    I da jučer sam prvi put nakon operacije uspjela ugledat gospođu. Šuma za prodaju je bila🤣🤣 al precudan osjećaj mi je bio prolazit preko reza imam osjećaj ko da ću ga oštetit ak se obrijem, luđakinja😂😂

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    18. Studeni 2021. 11:33

plavabosanka

Heej mamicee. Ja danas imam prvi pregled kod ginekologa, sad ćemo čuti što kaže za onu kesicu iznad reza. A i na rezu imam jednu kao točkicu koja ko da nije zarasla neki dan mi je malo i krv išla pa me baš zanima šta će reći.
    I da jučer sam prvi put nakon operacije uspjela ugledat gospođu. Šuma za prodaju je bila🤣🤣 al precudan osjećaj mi je bio prolazit preko reza imam osjećaj ko da ću ga oštetit ak se obrijem, luđakinja😂😂

Da već sat vremena čamim i čekam, a kakve sam sreće mali će se probudit i htjet jest baš kad budem na stolu🤣🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Endzrue
    18. Studeni 2021. 11:42

https://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html

Na rodama apsolutno svaki odgovor imate. Ako ne na webu onda na fejsu

CarpeDiem.
    18. Studeni 2021. 11:57

plavabosanka

Meni je rez zarastao jedva se vidi sad već. Depilirala sam se još u bolnici kad sam bila, 3. 4. dan. Gospodju sam ugledala odmah iza poroda 🤣 🤣  točno sam bila zaboravila kako izgleda... i muž vjerojatno 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.