Hvala zenice na odgovorima😘

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Hvala zenice na odgovorima😘
A kad prođe to neko vremensko razdbolje u kojem mu smijes dati, možeš ga uvijek iskoristiti za kupke, bolje nego da baciš 😊
Znam jednu žensku koja se redovito izdaja i non stop baca mlijeko, a mlijeko je dobro. Ne kuzim zast to radi al okej. 😒 neke zene muku muce s mlijekom pa ne ide a htjele bi a ona baca 😳😳

👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jel normalno da moja beba nakon skoro svakog podoja bljucne? Sad joj je i kroz, nos išlo…
Držim je na povišenom, ona ima dobar hvat, a čim je dignem da podigne i potapšem po leđima ona bljucne. I nakon toga želi jo#lš jesti..
Sve mi je živo izbljucano, i moje i njeno
Buhtlica34 evo me...znaci moj konstantno bljucka...

12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jel normalno da moja beba nakon skoro svakog podoja bljucne? Sad joj je i kroz, nos išlo…
Držim je na povišenom, ona ima dobar hvat, a čim je dignem da podigne i potapšem po leđima ona bljucne. I nakon toga želi jo#lš jesti..
Sve mi je živo izbljucano, i moje i njenoBuhtlica34 evo me…znaci moj konstantno bljucka…
Evo baš sada kako sam u klinici sa mojom malenom, jučer mi dr reče, bljuckanje minimalno nakon jela je ok, to izbace višak, nego ono baš kad povrate u mlazu ili ne nije normalno vise od 2x na dan, i trebalo bi se javiti dr.

url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Pa ona ustvari ne povraća nego baš vrati raj višak. Ali jako je hlapljiva jutros, samo da joj je na sisi biti

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
I moj bljucne tu i tamo....
Stariji mi je bljuckao nemilice, vec sam mu bila samodijagnosticirala refluks 🙈
Sve bilo ok. Normalno napredovao

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja ne pazim šta jedem. Kada je hrana upitanju. Rekli su na otpustu da izbjegavam grah, grašak, mahune, lješnjak, češnjak i kupus. Jer to joj može izazvati kolike. To da počnem postepeno uvoditi.
Hvala djevojkama koje su nas se sjetile 🥰🥰🥰
Inače danas je Svijetski dan prijevremeno rođenih beba ☺️
https://ibb.co/fpxc0JP
A Boze guze slatke 🥰😍😍

Zeneeee jel ima koja bebaa da koristi flasice i dude al razlicite? Moj pijee iz Nukovih flasica aaa cuclaa Aventove cuce 🤣🤷♀️
Bibs duda
Tomme Tippe bočica
🤷🏻♀️

JoojMissy koji meed😍😍 svaka cast na masi. 👍😂
Plavabosanka pravo smjesko🥰
Carpediem kako
Od jucer je bez pomoći kisika, danas su joj ukinuli i air flow pa ćemo vidjeti kako će ići noću bez pomoći za disanje.
Poceli smo danas sa dojenjem, a spojena je jos uvijek na uređaj koji prati vitalne funkcije pa ćemo vidjeti da li moze disati pravilno dok doji jer još uvijek ima malo slajma u plućima. Nadam se ako sve bude i ostane uredu poslije dugih 15 dana da idemo kući…🙏
🙏🙏🙏🙏🙏

Heej mamicee. Ja danas imam prvi pregled kod ginekologa, sad ćemo čuti što kaže za onu kesicu iznad reza. A i na rezu imam jednu kao točkicu koja ko da nije zarasla neki dan mi je malo i krv išla pa me baš zanima šta će reći.
I da jučer sam prvi put nakon operacije uspjela ugledat gospođu. Šuma za prodaju je bila🤣🤣 al precudan osjećaj mi je bio prolazit preko reza imam osjećaj ko da ću ga oštetit ak se obrijem, luđakinja😂😂

👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji