🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamoMalo
    17. Studeni 2021. 22:04

Ja sam temp dobila od mastitisa. Ali unutar mjesec dana su mi rekli svakako se javiti u rodiliste u slucaju temp... nije za igrat se.
    Dude - ima 3 razlicite i sve jednako (ne)prihvaca 

CarpeDiem.
    17. Studeni 2021. 22:13

Moj gin. ne moj dragi 🤣🤣 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Endzrue
    17. Studeni 2021. 23:05

Pokloncic13

Malo mi je vruće,malo zima..ma to je pad imuniteta od nespavanja i još ti postporodajni hormoni..bas sumnjam da je korona jer nikam ne idem niti moji..svi su na go 🤷‍♀️

Nema potrebe za odvajanjem.. Ak ćeš se osjećati bolje stavi masku al dojenje je itekako poželjno baš radi antitijela 

little baby
    18. Studeni 2021. 01:17

Ima koja budna da pomogne,znaci oko 22h sam se izdojila i oko pola jedan je sad pojeo i ostalo mu 40ml mog mlijeka. Izdojila sam sad ponovno za sl obrok i ulila taj ostatak 40ml i sad si mislim smije li se to? I zao mi sad bacit 110ml mlijeka🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jesam ga usrala pa da bacam? Nadam se da ce koja odgovorit do slijedeceg hranjenja. Bas se sad jedem kako sam to mogla napravit,a sve mi bilo zao tih 40ml

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• buhtlica34
    18. Studeni 2021. 02:48

Meni su rekle patronažne da mlijeko može stajati 3-4 sata na sobnoj temb i onda nakon toga 3-4 sata u frižideru. Iz frižidera prije neg pojede zagrijati na cca 37 stupnjeva za jelo, staviti bočicu u posudu tople vode da se za grije. Tako da nadam se da nisi bacila 😊

• MARELA
    18. Studeni 2021. 05:59

little baby

Ima koja budna da pomogne,znaci oko 22h sam se izdojila i oko pola jedan je sad pojeo i ostalo mu 40ml mog mlijeka. Izdojila sam sad ponovno za sl obrok i ulila taj ostatak 40ml i sad si mislim smije li se to? I zao mi sad bacit 110ml mlijeka🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jesam ga usrala pa da bacam? Nadam se da ce koja odgovorit do slijedeceg hranjenja. Bas se sad jedem kako sam to mogla napravit,a sve mi bilo zao tih 40ml

Ja pomijesam s novim ako ostane izdojenog sve sto je unutar 6h od proslog hranjenja, toliki je i neki max koliko moze stajati na sobnoj temp. Bolje sto prije iskorisititi, ali 6h je maksimum koliko se preprouca da stoji na temp do 25 stupnjeva.

• buhtlica34
    18. Studeni 2021. 06:25

Jel normalno da moja beba nakon skoro svakog podoja bljucne? Sad joj je i kroz, nos išlo...
    Držim je na povišenom, ona ima dobar hvat, a čim je dignem da podigne i potapšem po leđima ona bljucne. I nakon toga želi jo#lš jesti..
    Sve mi je živo izbljucano, i moje i njeno

little baby
    18. Studeni 2021. 06:37

Hvala zenice na odgovorima😘

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

plavabosanka
    18. Studeni 2021. 08:50

little baby

Hvala zenice na odgovorima😘

A kad prođe to neko vremensko razdbolje u kojem mu smijes dati, možeš ga uvijek iskoristiti za kupke, bolje nego da baciš 😊 

Znam jednu žensku koja se redovito izdaja i non stop baca mlijeko, a mlijeko je dobro. Ne kuzim zast to radi al okej. 😒 neke zene muku muce s mlijekom pa ne ide a htjele bi a ona baca 😳😳

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    18. Studeni 2021. 08:56

buhtlica34

Jel normalno da moja beba nakon skoro svakog podoja bljucne? Sad joj je i kroz, nos išlo…
    Držim je na povišenom, ona ima dobar hvat, a čim je dignem da podigne i potapšem po leđima ona bljucne. I nakon toga želi jo#lš jesti..
    Sve mi je živo izbljucano, i moje i njeno

Buhtlica34 evo me...znaci moj konstantno bljucka...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.