🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    18. Studeni 2021. 11:59

plavabosanka

Heej mamicee. Ja danas imam prvi pregled kod ginekologa, sad ćemo čuti što kaže za onu kesicu iznad reza. A i na rezu imam jednu kao točkicu koja ko da nije zarasla neki dan mi je malo i krv išla pa me baš zanima šta će reći.
    I da jučer sam prvi put nakon operacije uspjela ugledat gospođu. Šuma za prodaju je bila🤣🤣 al precudan osjećaj mi je bio prolazit preko reza imam osjećaj ko da ću ga oštetit ak se obrijem, luđakinja😂😂

Tebi je kesica prošla pa ćes pitati što je bilo, ili je još tu pa hoćeš sada da pogleda i to? Javi šta kaže 

url=https://lilypie.com]

plavabosanka
    18. Studeni 2021. 13:06

CarpeDiem.

plavabosanka

Heej mamicee. Ja danas imam prvi pregled kod ginekologa, sad ćemo čuti što kaže za onu kesicu iznad reza. A i na rezu imam jednu kao točkicu koja ko da nije zarasla neki dan mi je malo i krv išla pa me baš zanima šta će reći.
    I da jučer sam prvi put nakon operacije uspjela ugledat gospođu. Šuma za prodaju je bila🤣🤣 al precudan osjećaj mi je bio prolazit preko reza imam osjećaj ko da ću ga oštetit ak se obrijem, luđakinja😂😂

Tebi je kesica prošla pa ćes pitati što je bilo, ili je još tu pa hoćeš sada da pogleda i to? Javi šta kaže

Super pa ti je već zarastao rez, ti si baš sretnica onda ☺🤗 

Još je tu ali skroz malo i ne osjete se više male kvrgice pod kožom što je super. I čak sam dobila osjećaj nije mi više utrnuto🥳 

Kaže dok da je sve u redu, maternica super izgleda, rez isto, kaže da je baš super odrađen, a što se tiče te točkice kaže da može bit da koža ostane takva suha i kao ispucala, a i ne mora značit. Nastavit ću mazat s onom kremom što mi je babica dala. Za kvrgu je isto rekla da je normalno kod carskog i da nekim ženama ostane, ali i da treba vremena da se to sve posloži natrag i vidit ćemo na proljeće kakvo će bit. Jedino ak bude raslo da se javim. 
    I da tlak mi je 120/80 a znate da sam uvijek kukala na nizak tlak😅

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

CarpeDiem.
    18. Studeni 2021. 13:34

plavabosanka

CarpeDiem.

plavabosanka

Super pa ti je već zarastao rez, ti si baš sretnica onda ☺🤗

Još je tu ali skroz malo i ne osjete se više male kvrgice pod kožom što je super. I čak sam dobila osjećaj nije mi više utrnuto🥳

Kaže dok da je sve u redu, maternica super izgleda, rez isto, kaže da je baš super odrađen, a što se tiče te točkice kaže da može bit da koža ostane takva suha i kao ispucala, a i ne mora značit. Nastavit ću mazat s onom kremom što mi je babica dala. Za kvrgu je isto rekla da je normalno kod carskog i da nekim ženama ostane, ali i da treba vremena da se to sve posloži natrag i vidit ćemo na proljeće kakvo će bit. Jedino ak bude raslo da se javim.
    I da tlak mi je 120/80 a znate da sam uvijek kukala na nizak tlak😅

Meni je i nakon prvog c. brzo zaraslo sve i takva mi je koža da ljepo zarastaju ožiljci, ne stvaraju se dodatno keloidi i slično.
    Super, predpostavljala sam da nije ništa kod tebe, ali svakako treba provjeriti. Sada samo sacekti još par mjeseci da sve ljepo sraste i unutra.  Super za tlak, meni kad je 120/80 ,već osjetim zuajnje u ušima i kao to mi visoko (iako je odlican), ali eto meni je ostao onaj moj standardno niski s kojim sam navikla.

• ponosna.mama
    18. Studeni 2021. 14:22

Cure je li se vasim mrvicama gulila koza? Onako bas da je cila suha, ispucana i guli se 😏
    I kad ste ih prvi put kupali? Ne znam treba li sta stavljat za ovako suhu kozu, eventualno par kapi bademovog ulja?  Mislim da je L.sada pupak ok pa cu je vjerojatno sutra kupat.
    Maloprije sam je iznila na balkon da napokon vidi sunce, a ona se rasplakala ka mali vampir 😂😂 ..ne sviđa joj se niti malo 🙈

plavabosanka
    18. Studeni 2021. 14:27

CarpeDiem Da sjećam se da si pričala da ti je i prvi oziljak brzo zarastao. Baš si sretnica🤗  Tako moja mama kad joj bude idealan tlak kaze da joj nije dobro jer je navikla na visoki. 
    Mene zabrinula ta kvrga jer nisam imala baš neki veliki stomak a to mi tak ostalo pa s evise uplasila sta je. A i mama ima tako nesto da joj izgleda ko dva trbuha 🤣 a rodila prirodno oba puta

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    18. Studeni 2021. 14:31

ponosna.mama

Cure je li se vasim mrvicama gulila koza? Onako bas da je cila suha, ispucana i guli se 😏
    I kad ste ih prvi put kupali? Ne znam treba li sta stavljat za ovako suhu kozu, eventualno par kapi bademovog ulja? Mislim da je L.sada pupak ok pa cu je vjerojatno sutra kupat.
    Maloprije sam je iznila na balkon da napokon vidi sunce, a ona se rasplakala ka mali vampir 😂😂 ..ne sviđa joj se niti malo 🙈

Hahah vampir mali🤣🤣 nama se je gulilo i bilo bas suho najvise po rukicama i po koljenima. A prvo kupanje tek nakon 16 dana dok je pupak skroz otpao (nehdje 14dan) a babica nam je dosla tek za vikend pa smo ga onda kupali.

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

Sanjarka88
    18. Studeni 2021. 14:36

ponosna.mama

I kad ste ih prvi put kupali? Ne znam treba li sta stavljat za ovako suhu kozu, eventualno par kapi bademovog ulja? Mislim da je L.sada pupak ok pa cu je vjerojatno sutra kupat.

I mi se gulimo , to je normalno
    S ničim ne tretiram. Proć će samo
    Tako mi je i s P. Bilo
    Kupanje prije par dana kad sam utvrdila da je pupak suh

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    18. Studeni 2021. 14:41

Sanjarka  i ja sam vec dijagnozu ustanovila 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ vidjet cu sta pedijatar kaze i koliko je dobio na kilazi...mog bas muci stomacic dok.ne podrigne aa svako podrigivanje je i vracanje hrane i on to proguta i pocne da stuca..ako ne proguta onda izbaci...to prepisujem visku hrane...ali mi nekada zna bljucnut i kasnije...sve se bojim da nije reflux 🤦‍♀️

On haljapljivo i jede i jako je nemiran kada jede...i imam osjecaj da mu pipa od flasice ne pase ...bas se cuje kada jede kao da ne prijone fino na nepce...ne znam kako da opisem...pa sam danas kupila Aventovu flasicu da probam s njom 🤷‍♀️

I ne izbacuje hranu u mlazu nego ono curka na cosak usnica...ali i dalje ne vidim razliku bljuckanja i povracanja (osim ako nije mlaz )...nemam blage vezee...🤦‍♀️🤷‍♀️

Pomagajtee ako koja mamitaa zna i ima iskustva...razmisljala sam da mu uvedem i Antireflux hranu umjesto jedinice 🤦‍♀️🤷‍♀️ 

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Pokloncic13
    18. Studeni 2021. 15:25

Hej drage moje,evo ja se testirala i negativna sam 🎉 temp vise nemam,mislim da je fakat bilo do cica i da se nisam dobro izdojila 🥴
    Hvala Vam svima na podršci i uputama sto i kako 🥰
    Inače,i mi se perutamo,osobito stopala i jutros sam kod brisanja primjetila s lijeve strane trbuščića.
    Pupcic nam još nije otpao pa je i dalje samo brisanje mokrom krpom i to je to 🤷‍♀️
    Osim toga,izašli smo van do kraja ulice u šetnju posto je bio divan i sunčan dan,grofici se dopalo jer nije gunđala 😎
    Off topic.
    Sad sam se opet sjetila Kiky s jesenskih beba tj trudnica,jel itko zna ista o toj ženi? Ona je nestala netom u periodu njene indukcije ako se ne varam.
    Kiky ako nas čitaš,javi se-fakat mislimo na tebe ❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Natalija91
    18. Studeni 2021. 16:01

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Sanjarkai ja sam vec dijagnozu ustanovila 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ vidjet cu sta pedijatar kaze i koliko je dobio na kilazi…mog bas muci stomacic dok.ne podrigne aa svako podrigivanje je i vracanje hrane i on to proguta i pocne da stuca..ako ne proguta onda izbaci…to prepisujem visku hrane…ali mi nekada zna bljucnut i kasnije…sve se bojim da nije reflux 🤦‍♀️

On haljapljivo i jede i jako je nemiran kada jede…i imam osjecaj da mu pipa od flasice ne pase …bas se cuje kada jede kao da ne prijone fino na nepce…ne znam kako da opisem…pa sam danas kupila Aventovu flasicu da probam s njom 🤷‍♀️

I ne izbacuje hranu u mlazu nego ono curka na cosak usnica…ali i dalje ne vidim razliku bljuckanja i povracanja (osim ako nije mlaz )…nemam blage vezee…🤦‍♀️🤷‍♀️

Pomagajtee ako koja mamitaa zna i ima iskustva…razmisljala sam da mu uvedem i Antireflux hranu umjesto jedinice 🤦‍♀️🤷‍♀️

Probaj s Dr. Browns flašicom. Čitala sam o tome u grupi na fejsu vezano uz AD mlijeko. Preporučuju te flašice jer imaju manji otpust mlijeka i onda ne bljuckaju toliko jer se ne pojedu više nego što mogu. I kao trebali bi jesti obrok 15-20 minuta.

Grupa na fejsu AD mlijeko - uvođenje i prehrana (tamo imaš još više informacija)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.