🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Studeni 2021. 15:29

plavabosanka

https://ibb.co/Pt41FYd
    Evo jedan osmijeh od Matiasa za sve vas hrabre palčiće🥰😄

Veseljko 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Studeni 2021. 15:30

MARELA

Cure koje ste rodile prije mj dana i vise, jedno tehnicko pitanje😅, kakav je vama osjecaj dole kad dulje hodate, jel mozete reci da je skoro ko prije ? Meni je kod duljih setnji osjecaj koda su mi organi spusteni (maternica, mjehur ili sta vec) i neka mi je neugoda, kao da ce nes izac van, pa imam potrebu sjesti. Ne znam jel to normalno ili ja previse ocekujem 6 tj nakon poroda, a ne sjecam se vise kak je bilo u prvoj tr🙃.

Imala sam prvih dana osjecaj da mi je bas pritisak na mjehur i da cu se upiskit isti momenat ali proslo mi je to 🤷🏻‍♀️

Endzrue

Tonkica111

Jesu li vama bebe ikako zaminile dan i noć? Meni on preko dana jede i odma zaspe, jede i zaspe… A navečer aime majko. Jede pa grinta, pa jede pa se opet meškolji… Sinoć je posisa ja mislim litru mlika i onda jedva zaspe tipa uru, dvi… Nadam se da mu neće ostat to neki ritam … Danas ću ga budit više da se umori…

Normalno je to za noć. Nervozniji su i nadoknađuju propušteno preko dana. Joj moj je isto nervozan navečer i nakačen na sisu od 9 do 11 svako malo... Al i dalje napreduje preodlično. Kaka 4-5x dnevno a svaka pelena je mokra i zadovoljan je preko dana. Jaaaako rijetko zaplače

Sanjarka88

Tonkica111

Još jedno pitanje… Gdje držite bebe preko dana? Jel budu u sobi ili malo boravak, malo soba… Želim napravit nekakav pravilan raspored, al jednostavno ne lajka sobu i neće tamo da zaspe, a u boravak bez problema…

Preko dana samo dnevni, soba je rez za noć

Endzrue
    17. Studeni 2021. 15:33

buhtlica34

Cure, što jedete? Ja kad čitam te jelovnike za dojilje sve mi je kontradiktorno, i na početku teksta za nešto puse da se ne jede a na kraju da se proporuča jesti 😳🙄
    Ja imam puno domaćeg kivija i mandarina npr, i žao mi je ne pojesti barem 2 kivija dnevno, a opet ne bi htjela da to smeta Mili jer kao kivije ne preporučuju. Baš je suzen izbor hrane 😬
    Mali sam pretjerivanja sam slatkiši a zadnjih dana tako da sad stanjem s tim, jedino slatko će mi biti maslac i pekmez od šljiva

Ja jedem sve. Ne pazim na ništa od početka. Jedino ne jedem začinjeno a i inače ne jedem (ljuto).. Recimo zasmeta mu rajčica (u bolognese), friška mu me smeta.. Zasmetao je kikiriki osipom, sad radim pauzu koji tjedan pa ću probat opet pojest da vidim jel od njega.. Sve prducka i nemamo problema s grčevima. Savjet i je jesti sve, ako se primjeti da smeta, napravit pauzu 2 tjedna pa probat opet. 

Endzrue
    17. Studeni 2021. 15:37

Tonkica111

Još jedno pitanje… Gdje držite bebe preko dana? Jel budu u sobi ili malo boravak, malo soba… Želim napravit nekakav pravilan raspored, al jednostavno ne lajka sobu i neće tamo da zaspe, a u boravak bez problema…

Raspored je da nema rasporeda :D možete probati ali niti jedan dan nije isti. Moj spava u gnijezdu  u dnevnom s nama. U sobu u krevetić ide navečer. Eventualno ako imamo goste odnesem ga u sobu da ima mir

• sunce7
    17. Studeni 2021. 15:40

Jooj Missy koji meed😍😍  svaka cast na masi. 👍😂
    Plavabosanka pravo smjesko🥰
    Carpediem kako je cura?

SamoMalo
    17. Studeni 2021. 16:14

Moj je preko dana u dnevnom, noc u spavacoj.
    Ja imam problem da kad kihnem se upiskim. I kad mi je jako pun mjehur mi zna malo pobjec vec dok skidam gace u wcu. Stvarno se nadam da ce se to vratit u normalnu 

Natalija91
    17. Studeni 2021. 16:37

Missy88

Evo pusa od nas, znam da ima tu jos bebača koji su bili nestrpljivi izaći van. Mi smo eto super, radimo na masi 😂
    https://ibb.co/fkg9K0d

Divna je! 🙈♥️♥️

daniella2207
    17. Studeni 2021. 17:29

Sanjarka brzo ce 2 mjeseca da😁
    Lana bas lijepo dobiva na tezini a Matias je pravi veseljak,premedeni je😍😍😍
    Korina preko dana spava u gnijezdu u dnevnom a nocu smo u sobi.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.