Sa hormonima nikako…uglavnom mi se plače kad sam sretna i kad sam tužna. Rastuži me svašta nešto. Nervira me vrućina, muha komarac. Bog nek mi oprosti jer svog muža obožavam ali samo noću kad zahladi trenutno danju me nervira kad se nasloni na mene, stvara mi još veću vrućinu. I tako što se tiče hormona. 🙄🙄🙄
Ajde dobro je onda nisam jedina. Ja sam luda vec par dana. Ustanem ljuta pa sam kasnije tuzna jer sam ljuta. Ne placem nista, ali volila bi da mogu jer mislim da bi mi bilo lakse.
Preko noci se probudim od vrucine, pa ludim, pa kukam, a bolje da sutim jer MM radi ujutro. Isto kada mi se priblizi bjezim od njega koliko mi vruce, pa mi žao sto bjezim jer mi je predobar. 🥰
I sada jedno bitno pitanje koje mene muci, a vi koje ste rodile znati cete...hocu ostati ovako luda i osjetljiva ili cu opet biti stara ja? 🤣 to mi najveca briga. Svi mi se smiju kada ih to pitam, ali mene to stvarno muci hahahahhaha
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sa hormonima nikako…uglavnom mi se plače kad sam sretna i kad sam tužna. Rastuži me svašta nešto. Nervira me vrućina, muha komarac. Bog nek mi oprosti jer svog muža obožavam ali samo noću kad zahladi trenutno danju me nervira kad se nasloni na mene, stvara mi još veću vrućinu. I tako što se tiče hormona. 🙄🙄🙄
Ajde dobro je onda nisam jedina. Ja sam luda vec par dana. Ustanem ljuta pa sam kasnije tuzna jer sam ljuta. Ne placem nista, ali volila bi da mogu jer mislim da bi mi bilo lakse.
Preko noci se probudim od vrucine, pa ludim, pa kukam, a bolje da sutim jer MM radi ujutro. Isto kada mi se priblizi bjezim od njega koliko mi vruce, pa mi žao sto bjezim jer mi je predobar. 🥰
I sada jedno bitno pitanje koje mene muci, a vi koje ste rodile znati cete…hocu ostati ovako luda i osjetljiva ili cu opet biti stara ja? 🤣 to mi najveca briga. Svi mi se smiju kada ih to pitam, ali mene to stvarno muci hahahahhaha
Ne zove se uzalud "drugo stanje" ne brini to su hormoni, nakon poroda ce proći, samo dok sjedne sve na svoje mjesto, onda ces imat druge slatke muke. Treba vremena da se tijelo oporavi
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Hello girlzzzz*
Super da je sve u redu. Mogu misliti koliko su stresna ta krvarenja 😓 od čega to bude?
E nemam ti pojma al bome…nije ugodno. Kazu doktori da imam jako osjetljiv i prokrvljen cerviks i da ocito njegovo tkivo krvari. Radila sam i briseve u jednom casu i doktorica je rekla da na sam dodir stapicem reagira nekim blago krvavim otiskom. Uglavnom, nije nikada curilo menstrualno, rijec je uvijek o obrisu na papiru koji se kreće od bijele sluzi preko smede do krvave bas u par navrata. Jednokratno, al uznemirujuće :/ jednom mi je nakon stolice bas dosta krvi bilo na papiru, svjeze. Kazu da je i to normalno, od naprezanja. Ne znam kad je to sve postalo normalno al evoSreca sve je ostalo OK s tim jadnim cerviksom, ne otvara se, ne skracuje- valjda cemo izdrzati dokad moramo
Ive jesi radila papa test ili kolposkopiju?
Meni je tako bilo mimo trudnoće kada sam imala Cin3 pa morala na konizaciju
Jesam na pocetku trudnoce i sve je bilo OK. Malo me progoni ta misao da je nesto s grlicem, al uopce ne znam kako to sad vidjeti u trudnoci ako se pape ne rade? Briseve sam predala i cekam rezz al oni mogu pokazati samo bakterije zar ne?
Zenicee meni je ova tecnost na OGTT prelijepa 🤦🤦🤷🤷 hahaha samo sto je previse za popit 🤷 prvo vadjenje krvi proslo i povisen mi je secer....sad cekam drugo vadjenje poslije ove tecnosti...
Mislim da ce biti povisen...je li ima neka da ga ima? Neka je pisala pa me zanima moze li to da utice na bebija🤔😭 to me najvise sikira...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Tjesim se kad procitam ovako vase kometare kako se osjecate. Jer ja sam isto ovih dana toliko jadna,sama sam sebi teska, idem si na zivce. Nemam snage za muza,klince ama bas nista. Samo bi lezala i da me nitko nista ne pita i treba. To sve pocelo otkako su ove vrucine krenule pa prepisujem tomu sve. Em me krene sve nesto dolje bolit,zatezat i pec i onda sam sva u panici pa me to dodatno izluduje.Taman kad legnem na kauc evo vec me netko treba,te je gladan,te je zedan pa mora piskit kakit itd itd🤣🤣🤣🤣 Hormoni na najjace luduju ja bi rekla,nadam se da ce to uskoro se smirit. Volim ljeto,ali brate ovo mi je previse. Al tko bi nam ugodio svima😅 Izdurat cemo nekako,nema druge
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ne znam kako vi, ali ja sam jedva sam prezivjela ovaj dan. Toliko sam sad vec nervozna, i muka mi od ovog vremena i temperatura. Ja se samo nadam da se vise nece ponavljat, tj da ce jos samo utorak sto mi aplikacija na mobitelu pokazuje. Pred kraj dana mi jos najgore jer em nema osvjezenja, em sam vise iscrpljena, a moje cure spremit za spavanje i potjerat ih u krevet je kvantna fizika. Mladu jedino uspavat u voznji autom, inace se mogu slikat i dubit na glavi do 22h. Ta mala ne prestaje pricat, kao navijena. Osjecam se toliko jadno trenutno da sve vidim crno i ne znam kako cu prezivjeti ovu trudnocu. 😭 Ispruzila sam se, od jada pojela cijelu cokoladu (zgaravica ce biti na najjace ovu noc) i noge na poviseno. O nogama necu ni pricatl. Prestrasno! Toliko sam zeljela izbjeci ljetnu trudnocu, ali kao da me svemir ima na piku. Hjooj, sorry zene, ali morala sam se malo ispucat ovdje. 😔
Draga Mokosh sve je to normalno, nemoj uopce osjecat griznju savjesti…
Meni je prva trudnoca pa me hormoni znaju pucat u svakom smislu sa sto razlicitih pitanja…
I samoj sebi kazem to je sve normalno.
Probaj za noge onaj neki sprej iz dm-a bas u trudnoci za “hladenje”
Hvala ti! Znas li mozda kako se zove taj sprej? Dobro bi mi doslo navecer pred spavanje. Jucer sam 3 ili 4 puta isla tusirat stopala ledenom vodom. 😅
Ma znam ja da je to prolazno sve i normalno, ipak mi je ovo treca trudnoca u istom periodu, ali jednostavno mi je sve to bilo previse jucer. Sad sam koliko toliko svjeza u glavu, pa mogu ponovo sve iznova. Nadam se da ce danas ipak biti malo lakse...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ne znam kako vi, ali ja sam jedva sam prezivjela ovaj dan. Toliko sam sad vec nervozna, i muka mi od ovog vremena i temperatura. Ja se samo nadam da se vise nece ponavljat, tj da ce jos samo utorak sto mi aplikacija na mobitelu pokazuje. Pred kraj dana mi jos najgore jer em nema osvjezenja, em sam vise iscrpljena, a moje cure spremit za spavanje i potjerat ih u krevet je kvantna fizika. Mladu jedino uspavat u voznji autom, inace se mogu slikat i dubit na glavi do 22h. Ta mala ne prestaje pricat, kao navijena. Osjecam se toliko jadno trenutno da sve vidim crno i ne znam kako cu prezivjeti ovu trudnocu. 😭 Ispruzila sam se, od jada pojela cijelu cokoladu (zgaravica ce biti na najjace ovu noc) i noge na poviseno. O nogama necu ni pricatl. Prestrasno! Toliko sam zeljela izbjeci ljetnu trudnocu, ali kao da me svemir ima na piku. Hjooj, sorry zene, ali morala sam se malo ispucat ovdje. 😔
Meni je isto danas dan bio katastrofa. Sto vrucine gore ja imam osjecaj da mi hormoni divljaju sve vise i vise. Ni jedna od vas ne pise kako se nosi sa hormonima, jel se drzite ili sam ja jedina luda? 🤣🤣🤣
Uf, bude gadno. Najgore mi je kad postanem neizdrzivo nervozna, pa kad krenem urlat na sve. 😅 Voljela bih iskreno da mogu vise plakat, bilo bi mi puuuno lakse. Ovako se osjecam kao neka nekontrolirana zvjer, azdaja koja riga vatru. Postidim se svog ponasanja. 😅 Muza ugl najvise ribam, sve mi smeta, kvocam i kad treba i kad ne treba. Pa u jednom trenutku ne zelim da me takne, u drugom sam napaljena zivotinja i tak. 😆
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Mi u De mozemo biti sretne i zahvalne svemiru sto je ljeto ovdje beznačajno. Par dana u godini bude bas vruce, i to je to. Vjerojatno bi i ja bila van sebe da je vani 35 stupnjeva. Izdržite cure 🙏🙏🙏
Vjerujem da to onda djeluje i na hormone, jer se stvarno dosad ni na sta ne mogu zaliti, osim na to da sve zivo zaboravljam. Trudnicka demencija na najjace 😑🙄 doslovno odem u kupovinu, popijem kavu kod kolegice, dodjem kuci i zaboravim sve kupljeno u autu. To mi se danas dogodilo 😓
Joj jucer je bilo 38, vlaga u zraku, nigdje vjetra. Slavonija je koma po pitanju ljetnih vrucina. Vidim da si iz Os, sve znas onda. 😆 A da ne govorim o komarcima, pa ne mozes nosom provirit predvecer kad malo temp padnu. Uzas zivi.
Sto se tice pamcenja, uhvatim se da zaboravim gdje sam krenula. Ono, znam da nesto trebam napravit, a ne mogu se sjetit sta. Neki dan sam nesto htjela spremiti u frizider sto apsolutno ni pod razno ne pripada tamo. Da me ubijes, sad se ne mogu sjetiti sta. 😆 Sad na zadnjem pregledu sam rekla sestri da mi zapise vrijeme iduceg pregleda jer mi je pamcenje k'o u ribice.
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro cure 😁
Cestitam na dobrim pregledima, divno kako nam bebjce rastu 🥰
Ove vrijednosti OGTT-a su vam stvarno mrvu povisene, tak da 🤷♀️ meni se to ne cini ko drama, al drzim se striktno onoga sto dr kaze, pa hajte onda na laganu dijetu 😁
.
Sto se tice kila, ja sam na +10. Teska sam sama sebi, bojim se sjest u kadu da se necu moc dignut. Bole me zile na stopalima. Prsti ko čevapčići 🙄
.
Mi smo otisli na more u ponedjeljak, u srijedu se nazalost vratili.
Od ponedjeljka imam ceste nepravilne kontrakcije 😒 u srijedu me pocelo bolit tamo gdje dobijemo mengu i nekad nekad leđa. Nazvala bolnicu, zena rekla da dodem u radaonu. Nis, spakirali se i put Zg-a.
Stigla, napravili ctg, uzv, zabiljezene dvije niskoamplitudne kontrakcije u 10 min, uloziva za vrh prsta.
Beban mi je veliki 1550g, pupcana oko vrata.
Pustili su me kuci jer sve je uredu 🤯
Trbuh se i dalje steze nekad na 2 min nekad na10min. Nekad zaboli nekad ne. Dr je rekla da me to moze stezat cihelu trudnocu. Iskreno, ne mogu se zamislit da trbuh moze postat tvrđi 🤣
Lezim, odmaram. I to je to sto mogu.
U ponedjeljak kontrola u bolnici pa cemo vidjet sta dalje.
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Tjesim se kad procitam ovako vase kometare kako se osjecate. Jer ja sam isto ovih dana toliko jadna,sama sam sebi teska, idem si na zivce. Nemam snage za muza,klince ama bas nista. Samo bi lezala i da me nitko nista ne pita i treba. To sve pocelo otkako su ove vrucine krenule pa prepisujem tomu sve. Em me krene sve nesto dolje bolit,zatezat i pec i onda sam sva u panici pa me to dodatno izluduje.Taman kad legnem na kauc evo vec me netko treba,te je gladan,te je zedan pa mora piskit kakit itd itd🤣🤣🤣🤣 Hormoni na najjace luduju ja bi rekla,nadam se da ce to uskoro se smirit. Volim ljeto,ali brate ovo mi je previse. Al tko bi nam ugodio svima😅 Izdurat cemo nekako,nema druge
Totalno te kontam. Jos kad mi krenu setat gore dolje, pa svako malo peri lonku jer je mlada piskila ili kakila. Imam u kuci dvije lonke i nastavak za wc, wc papira posvuda jer nikad ne znas kad ce i gdje ce (ima mjesec dana kako jenostavila pelenu). 🤣 Mene znaju hvatati neki lagani grcevi i bolovi u ledima, pa onda znam da moram usporiti. A gledam da napravim sad sto vise. Masina samo radi, perem sve zivo dok su ove vrucine jer se sve brzo susi i da ne moram kasnije o tome razmisljati. Za bebana jos nista nisam pocela pripremat. A malo me strah da gospodin nebi odlucio doci ranije. 😅
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji