Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    25. Lipanj 2021. 12:04

Mišić

Evo sličice mog posljednjeg ulova (ok, lažem, posljednji mi danas-sutra stiže, hahah):https://ibb.co/7VLZhy6
    I napokon mi je stigla torba s Alija:https://ibb.co/VLn2JCM

Uuuu ova dekica mi super izgleda 😍😍 imas link od nje? 🙏 
    E ovu torbu i ja skicam, no eto ocito cekam 1.7 pa da napravim svoj doprinos drzavnom proracunu 🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Missy88
    25. Lipanj 2021. 12:10

Pozdrav svima, nadam se da prezivljavate ove vrucine 😵
    Jana
    Traveller zavidim ti, mene cekaju jos tri tjedna na poslu do godisnjeg i ne znam kako cu ih prezivjeti, posebno uz ove vrucine, u uredu mi je sto stupnjeva. Uzivajte na moru 🥰
    Zara neki zakljucak je bio madrac bez pjene, a to je neki Ikein od 900 kn i u Magic baby, mislim da je oko 580 kn, taj smo mi uzeli.
    Mišić slatkooo 😍 Ruksak sam i ja uzela slican, samo zelene boje 😁
    Sto se dijabetesa tice, ja sam isto dobila dijagnozu zbog povisene vrijednosti nakon 60 min, nataste mi je uvijek ok i nakon 120 min je ok. Tako da se ne zabrinjavam bas, jedem kao i inace jer sam gledala onu 1800 kcal dijetu i ja pojedem i manje kalorija od toga. Jedino sto jedem i sladoled, ali briga me. Sad sam na 7.5 kg u plusu, a beba je na zadnjem pregledu bila i manja za par dana pa je sve valjda ok. Ako se krenemo odjednom naglo debljati ili ona ili ja, pripazit cu vise na prehranu.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Tommyfame
    25. Lipanj 2021. 12:10

MadameI

Citam i stvarno je zanimljivo kako svaka od nas drugačije dozivljava sve ovo 😁
    Jel ima jos koja situaciju da joj uopće nije do sexa? Bojim se da ce moj muz do kraja odrveniti jadan 🙈🙈😂 za ovih 6-7mj mozda 4-5 puta. I to mozda jednom na moju inicijativu 🙈🙈🙈🙈 uopće mi nije do…. To stalno pazi na ovo, pazi na ono, nemoj pritisnut stomak, nemoj ovako.. Izgubim volju 😂
    Nadam se da nisam jedina 🤣

Hahahah ja sve cekam onu ludu trudnicku napaljenosti sto bude u filmovima no nikako da dode 🤣 

Toliko pizdarija imam u ovoj trudnoci da smo i ja i muz libido srozali na 0 hahah 
    Jesmo imali pokoji seks al od tih 4 puta jednom je bilo bas dobro hahah a ostalo meeeh bas se kuzilo da nam se nije dalo 
    Jana drzi mi se ❤️ miruj i pazi na bebolinca 😘😘

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

CarpeDiem.
    25. Lipanj 2021. 12:14

Mišić

Pozdrav svima!Jutros sam opet išla po 800 put vaditi krv, više ni ne znam što mi kontrolira.Mokosh to ti hormoni divljaju!nadam se da će ti danas biti lakši dan.Traveller jeeeej! uživaj u zadnjem radnom danu i onda zasluženo odmaraj!Jana uf, baš mi je žao, ali glavno da je bebica u redu. ti se odmaraj koliko možeš i sve će biti u redu!
    ______
    Hormoni mislim da mi je na dane, hahahah.zadnjih dana sam relativno sama sebi normalna, jedino mi se čini da vrućine teže podnosim (a inače nisam baš ljetni tip). Saaamo se nadam da nam cijelo ljeto neće biti baš ovako pakleno i da ovo nije naznaka disanja na škrge idućih mjeseci.Seks eeeeh, kod nas je stanje postojano, jedino se sad pupica sad malo nalazi na putu, hahah.
    Netko je pitao za CTG - nije uobičajen prije 30 i nekog tjedna trudnoće, a onda postaje redovan.

Hm za ctg kod mene piše od polovina drugog tromjecja do kraja trudnoće jednom mjesečno na pregledu 30 min.🤔
    Cure koje ste u De kako je kod vas i vasih dr.? 

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    25. Lipanj 2021. 12:17

Mišić

Pozdrav svima!Jutros sam opet išla po 800 put vaditi krv, više ni ne znam što mi kontrolira.Mokosh to ti hormoni divljaju!nadam se da će ti danas biti lakši dan.Traveller jeeeej! uživaj u zadnjem radnom danu i onda zasluženo odmaraj!Jana uf, baš mi je žao, ali glavno da je bebica u redu. ti se odmaraj koliko možeš i sve će biti u redu!
    ______
    Hormoni mislim da mi je na dane, hahahah.zadnjih dana sam relativno sama sebi normalna, jedino mi se čini da vrućine teže podnosim (a inače nisam baš ljetni tip). Saaamo se nadam da nam cijelo ljeto neće biti baš ovako pakleno i da ovo nije naznaka disanja na škrge idućih mjeseci.Seks eeeeh, kod nas je stanje postojano, jedino se sad pupica sad malo nalazi na putu, hahah.
    Netko je pitao za CTG - nije uobičajen prije 30 i nekog tjedna trudnoće, a onda postaje redovan.

Hm za ctg kod mene piše od polovina drugog tromjecja do kraja trudnoće jednom mjesečno na pregledu 30 min.🤔

Mišić
    25. Lipanj 2021. 12:17

Sunce, Tommy, Missy hvaalaa! 😊😊 dekica je iz Pepca, kojih 50 kn. 😆
    Tommy hahhaha, jos cemo sve puniti drzavni proracun, samo me ziiivo zanima kako ce to izgledati u praksi. 🤨

Tommyfame
    25. Lipanj 2021. 12:24

Mišić

Sunce, Tommy, Missy hvaalaa! 😊😊 dekica je iz Pepca, kojih 50 kn. 😆
    Tommy hahhaha, jos cemo sve puniti drzavni proracun, samo me ziiivo zanima kako ce to izgledati u praksi. 

Fakin Pepco 🤣 valjd ja jedina nemam srece tamo hahah odem u Pepco i kupim samo carapice i to za dijete od 12-15 mj 🤣🤣🤣 

Koliko sam ja to skuzila, seller ce imati iskazanu cijenu sa PDVom..e sad nebi rekla da ce to biti neka velika razlika u cijeni mene vise brine da ce sad paketi jos vise kasniti..

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• sunce7
    25. Lipanj 2021. 12:28

CarpeDiem.

Mišić

______

Meni prvi CTG stoji sljedeci tjedan kod Hebamme.
    Tad cu biti 28 tjedana
    Nakon toga imam pregled kod ginek. 09.07 i kod njega mi stoji CTG.

anuška
    25. Lipanj 2021. 13:00

Tommyfame

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zenice kod mene je dijagnosticiran Gestacijski dijabetes 😭🤦 bas sam se nasikirala …pa vidjet cemo sta i kakoo 🤔🤔

Ja ti imam gestacijski, od 8tt.. nisam ulovila koliko ti je visok secer no ja sam svoj sa 5.8 nataste srusila na 4.7 samo promjenom prehrane.
    U VV-u sam dobila sta smijem jesti i u kojoj kolicini, pa se koliko toliko drzim toga i sve je okej :)
    Ako hoces mogu ti na mail poslati tu prehranu pa da probas :) stvarno je okej i super pase na ovoj vrucini :)

Oprosti što upadam, možeš li i meni poslati na mail prehranu?
    anuskamamuska39@gmail.com

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Kiky 🥰
    25. Lipanj 2021. 13:44

Meni danas stigla dva grudnjaka za dojenje koja sam narucila, super su, evo slike stavljam
    https://ibb.co/DVWFtTt
    https://ibb.co/r71ZcVC

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.