Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady.D
    22. Lipanj 2021. 08:01

mala_ive

Lady.D

Lori, cestitam ti od srca. 🤗
    Ja sam danas prvi puta osjetila lagane baloncice (kao blagi udarci) i to par puta kroz dan. Preslatko 🤩
    Nego, predvecer, navecer znam osjetiti kao neko probadanje iza s desne strane vec neko vrijeme. Nista strasno i ne traje dugo, al mi je cudno sto je uvijek iskljucivo desna strana u pitanju. Ne zelim dramiti i nekako sam si poslozila da je to sve normalno, tijelo se siri, bla bla. Da li se nekome slicno događa? 🤨

Hej :-) mene je u prvoj trudnoci probadalo na desnoj strani i moja ginekologica mi je bila objasnila zasto je to tako (neki organ koji se tu nalazi nesto pritisce Ito bas na desnoj strani samo u trudnoci, msm da ima veze s kanalima od mjehura? al ubij me, ne znam koji, sve sam zaboravila :D) Sad u drugoj me nista ne boli. Probaj ne brinuti :-) u prvoj sam negdje u ovo doba, oko 24.tj zbog jake boli u trbuhu otisla i na hitnu jer nije prolazila s promjenom poze vise od 1h, nisam se mogla ispraviti koliko me boljelo i znoj me oblikovao, mislila sam slijepo crijevo ili neki kamenac- al nista nije bilo - kruzni ligamenti koji su nezgodni kad se sire. Sad me ni to ne boli u drugoj, eto :-)

Mala_ive, umirila si me. Znam da nam se sve rastezen, da se organi pomicu i prave mjesta bebi...normalno je da nesto mora boliti. Al ovo mi je bilo bas cudno...uvijek sijeva s desne strane. Bitno da postoji neki razlog zasto je to tako. Hvala ti. 🤗

Kiky 🥰
    22. Lipanj 2021. 09:06

Sanjarka bitno da je sve u redu i da mozes odahnut 😊😊
    I ja imam blage kontrakcije, trbuh bude ko kamen na momente ali ja si malo pomognem i sa disanjem koje sam slusala na tecaju pa mi stvarno odmah prodje ili se ni ne skameni😂
    Mene tako umor pere ove dane, bas mi se neda nista. Valjda i zbog vrucine ali bas bas se vec budim slomljena sva.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Mateja32
    22. Lipanj 2021. 09:40

Jutro, meni je prije nekoliko dana bio tvrd trbuh i bas bolio na svaki moj pokret, mislim da je do toga kako se i bebač namjesti.. Eh da, neka je rekla da je naručila preko aliexpress ruksak za mame, i da je brzo stiglo? Naručila sam 31.5 jos ništa nije stiglo, 2.6 piše poslana u inozemstvo

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Tonkica111
    22. Lipanj 2021. 13:47

Sanjarka super! Baš mi je drago da je sve kako treba bit!
    Mi smo na plaži zadnja 3 dana... Malo sam satrana od toga jer posal, kuća, plaža sve u isto vrime umori. 
    Čak i grlo počelo peć i grebat od pustih klima šta su proradile. Jedva čekam stat radit.... Još nekih misec dana pržione i vožnje na posal i s posla... Zamjena naravno još nije nađena... Želim vam svima da lipo ovo lito uživate, odmarate, kupate se i papite dinju 🥰
    Ja ne mogu dočekat 🤣🤦🏻‍♀️

ivkica
    22. Lipanj 2021. 16:39

Da li su se kojoj pojavile strije? Ja sam danas skužila 2-3 baš sa strane 😔

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Jana25
    22. Lipanj 2021. 17:07

ivkica

Ispod desne cice 2 i isto malo povise bradavice 😂

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mateja2602
    22. Lipanj 2021. 17:55

ivkica

I meni su se pojavile ali na cicama. Nadam se da će se nakon poroda smanjiti tj. da će izblijediti. 😅🙆🏼‍♀️ nemoj se samo brinuti, sve su to “čari” trudnoće i dio tvoga tijela. 😄 
    Sanjarka pa čestitam na lijepim vjestima!! 🥳🥳 Baš mi je drago da Lukica ima zdravo srčeko. ❤️😍🥰🥳 
    Vidim da cure spominju naotečene noge tj. stopala. I meni se to počelo događati od subote. Noge su mi kriminal. Počela sam ih dizati i mazati kremom svaku večer. Tuširam ih hladnom vodom i vidim da je danas malo bolje. 🤷🏼‍♀️😅  

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Haru
    22. Lipanj 2021. 18:28

Sanjarka čestitam! ❤️🤗❤️

'21. 💙
    '24. 💛

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    22. Lipanj 2021. 18:40

Zenice nas pregled super prosao..bebac dobar hvala Bogu...imam malo secera u urinu pa idem da radim test u petak...sve u svemu je okeee 🤗🙏

Ali mi je zdrav i prav zub ispao sam od sebe,samo korijen ostao🤔 sutra idem zubaruuu...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    22. Lipanj 2021. 19:22

Naredniii termin 21.07. 🤗

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.