Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela🍀
    21. Lipanj 2021. 07:05

Hej cure dok cekam pregled ginekologa koji te tek u 1.. molim vas da mi kazete jer netko imao problem da ga je bolilo s obje strane stomaka onako kod zdjelice i da je morao piskit bas punoo ja sam jucer prije spavanja sig jedno 10 puta zredom piskila...  bas me strah i nadam se da ce sve bit okej

🤰🍀 👶 🌸

Love2021
    21. Lipanj 2021. 08:17

Lejla🍀

Hej cure dok cekam pregled ginekologa koji te tek u 1.. molim vas da mi kazete jer netko imao problem da ga je bolilo s obje strane stomaka onako kod zdjelice i da je morao piskit bas punoo ja sam jucer prije spavanja sig jedno 10 puta zredom piskila… bas me strah i nadam se da ce sve bit okej

Ja sam imala, može biti da ti beba lupa mjehur pa te tjera na wc ili lagana upalica. U svakom slučaju nije ništa zabrinjavajuće 😉

Kiky 🥰
    21. Lipanj 2021. 08:29

bilja1212

Curke, recite mi jel normalno da je bebica bas bas jako aktivna? Vec nekih sat vremena bez prestanka osjecam kao da plese doslovno posvuda je 🙏🏻🙄😲 brinem se!!

Ma to je normalno.. moj isto zna bit aktivan po sat vremena kad krene boksat onda moram non stop na wc piskit. A nekad se tek toliko malo javi i spava. To je obicno kad sam u pokretu onda on spava.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    21. Lipanj 2021. 08:30

Imam jedno pitanjce za cure koje su prosle ogtt, koliko ste prije toga gladovale? 😂 i kako ste se pripremile za taj test,jeste normalno jele par dana prije i slatko i sve? Meni je u cetvrtak

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• sunce7
    21. Lipanj 2021. 08:43

Kiky 🥰

Imam jedno pitanjce za cure koje su prosle ogtt, koliko ste prije toga gladovale? 😂 i kako ste se pripremile za taj test,jeste normalno jele par dana prije i slatko i sve? Meni je u cetvrtak

Sto se tice prehrane par dana prije, jela sam kao i inace, gledala sam ubacit i sladoled i voce, tako da bude bas raznoliko😂
    Test mi je bio u 8ujutro, zadnji put sam jela oko 9 navecer, cini mi se da su marelice da zadnje bile😂

• sunce7
    21. Lipanj 2021. 08:45

I kazu da se preporucuje da bude sto raznolikija prehrana par dana prije, da jedemo kao inace, a ne da pazimo radi testa.
    Mene su rekli zvat sutri dan ako ne bude ok, nisu zvali tako da je onda ok🤩

marija3998
    21. Lipanj 2021. 08:47

Stvarno morate nazašte doc na taj ogtt?
    Meni je sestra rekla obavezno doručkovati sat vremena prije 🤷‍♀️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

SamoMalo
    21. Lipanj 2021. 09:06

Na ogtt se sigurno ide na taste jer se prva razina secera mora mjeriti na taste.
    Provjeri za svaki slucaj jos jednom tu informaciju.

lovely
    21. Lipanj 2021. 09:08

Preslatke ste stvari kupile😍😍😍 
    Ja sam isto morala doći na ogtt natašte...
    Jučer smo princezi kupili krevetić i dekicu:
    https://www.ikea.com/hr/hr/p/sundvik-krevetic-siva-https://www.ikea.com/hr/hr/p/gulsparv-deka-bijela-40427109/

Jedva čekam da sve instaliramo😍😍

Sretno danas svima na pregledima💝

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

preggo_life
    21. Lipanj 2021. 09:13

Cure, trebala bi savjet vezano za otvaranje bolovanja. Sad sam u 21.tt i još uvijek radim. Prva tri tjedna u srpnju sam na godišnjem i onaj zadnji tjedan srpnja pa nadalje bi najradije na bolovanje (komplikacije). Trudnoću vodim privatno i kod HZZO ginekologa sam bila sam jednom kad sam išla po uputnice za one prve trudničke pretrage. 
    Meni nije jasno kad trebam doć tražit otvaranje bolovanje.  
    Pregled kod "privatne" ginekologice imam zadnji tjedan godišnjeg (nakon kojeg se više ne bi htjela vraćat na posao), pa jel prekasno doć kod HZZO ginekologa nakon tog pregleda i tražit bolovanje? Jel treba doć s nekim nalazom od privatne ginekologice? 
    Ako bi htjela od 26.7. bit na komplikacijama, kad da ga dođem pitat za bolovanje? Što ako će on bit na godišnjem? 
    Ne znam za vas, al ja sam postala užasno dramatična, sve mi je jako problematično i komplicirano, čini mi se sad ko znanstvena fantastika to organizirati... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.