Ja sam popila kavu oko 18h i sad sam kao sova 🦉
Dosadno mi ne bilo upravo sam smlatila komad lubenice 🙈
Popodne sam 3h pripremala apartmane i moram priznat da nisam u formi. Na kraju vise nisam hodala nego se gegala, donji dio leđa plakao a tek stopala 😓
A tek sam u 22.tt 🥴
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nego evo jedna slikica
Veliki braco se igra s malim 🥰
https://ibb.co/dpNnh7J
Jooj slatki su kad tako slazu svasta na stomak. 😁 Moje bome znaju i vikat u stomak, mlada me zna i tresnit kad se naljuti. 😅 Bude tu naravno i mazenja, ljubljenja. Ali ono kad ih uhvati zuta minuta...jadan braco...i jadna ja... 😆
Kad vec noge spominjes...moje su koma...bas su mi sad jako otecene...a to je tek pocetak...😭
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jooj slatki su kad tako slazu svasta na stomak. 😁 Moje bome znaju i vikat u stomak, mlada me zna i tresnit kad se naljuti. 😅 Bude tu naravno i mazenja, ljubljenja. Ali ono kad ih uhvati zuta minuta…jadan braco…i jadna ja… 😆
Kad vec noge spominjes…moje su koma…bas su mi sad jako otecene…a to je tek pocetak…😭
Hahaha veselo onda kod tebe
Moj trbuh jako pazi, i poljubi ga 100 puta dnevno onako u prolazu, i mazi... ali mene ne štedi svojih faza razno raznih , ne slušanja, i sličnog haha
Oticanje! Nisam u ni jednoj trudnoci do sad pa se naivno nadam da necu ni sada 😓
Ja mrzim nesanicu, odes do wc i nebih više zaspala.. Dali vas hvala strah od poroda, kako ce biti, da ce bit gore od prošlog? Hvata me panika, a imala sam odlićne porode.. Htjela bih nadvladati taj strah
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Vecer :-)
Ima li koja smedeg iscjetka oko 22.tjedna? Druga mi je trudnoca i ovo je drugi put da se pojavljuje, prvi put oko 16-17 tj. Bila sam prije 2 dana na anomaly scanu i cirnula mi je cervix s vaginalnim, sve je bilo OK. Racunam necu panicarit, sve je ok dok nema svjeze krvi al isto me progoni :D Jel od pregleda i normalno ili se trebam isto malo brinut, ic na kakve briseve i urine, javljati se gin, sto mislite?
P.S. u 17 tj je bilo malo i kao lagano ruzicasta/smeda sluz, a danas mi je vise - ko smedarenje na kraju menstruacije, mrvu obilnije, prvo sluzasto pa vodenasto, ko smedi urin.
Hvala unaprijed na savjetima! :)
Ja mrzim nesanicu, odes do wc i nebih više zaspala.. Dali vas hvala strah od poroda, kako ce biti, da ce bit gore od prošlog? Hvata me panika, a imala sam odlićne porode.. Htjela bih nadvladati taj strah
I sta radis onda? Ja zaspem ko beba oko 23, u 2, pola 3 ujutro na wc i ne bi vise zaspala da neznam sta radim. Naravno legnem pa razmisljam, pa glavu zamram, pa se vrtim. Pa mi zao MM pa se ustanem i na prstima hodam kroz stan. Znaci izluditiiiiiii. Vise nemam sta ni raditi po stanu osim sjediti kao tikva i cekati jutro.
Sto se poroda tice, nemam straha ni malo valjda zato sto mi prvi pa ne znam sta me ceka 🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Vecer :-)
Ima li koja smedeg iscjetka oko 22.tjedna? Druga mi je trudnoca i ovo je drugi put da se pojavljuje, prvi put oko 16-17 tj. Bila sam prije 2 dana na anomaly scanu i cirnula mi je cervix s vaginalnim, sve je bilo OK. Racunam necu panicarit, sve je ok dok nema svjeze krvi al isto me progoni :D Jel od pregleda i normalno ili se trebam isto malo brinut, ic na kakve briseve i urine, javljati se gin, sto mislite?
P.S. u 17 tj je bilo malo i kao lagano ruzicasta/smeda sluz, a danas mi je vise - ko smedarenje na kraju menstruacije, mrvu obilnije, prvo sluzasto pa vodenasto, ko smedi urin.
Hvala unaprijed na savjetima! :)
Samo smireno, javi se ginekologu objasni joj sta je ona ce ti najbolje reci. 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
I sta radis onda? Ja zaspem ko beba oko 23, u 2, pola 3 ujutro na wc i ne bi vise zaspala da neznam sta radim. Naravno legnem pa razmisljam, pa glavu zamram, pa se vrtim. Pa mi zao MM pa se ustanem i na prstima hodam kroz stan. Znaci izluditiiiiiii. Vise nemam sta ni raditi po stanu osim sjediti kao tikva i cekati jutro.
Sto se poroda tice, nemam straha ni malo valjda zato sto mi prvi pa ne znam sta me ceka 🤣
Hehe u 3 ujutro sam jela lubenicu, citala sam komentare od Sanjarka88, i prvo sto mi zapelo je lubenica. I vrtila se, ma rekoh idem da pojedem i ja 😂
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Dobro jutro 😁
Svasta tipkate u nesanicama 😁
Mala Ive javi se ti dr, pa nek ne bude nista, vjerojatno ce to i bit 😅 ali bit ces mirnija 😊
Nesanicu nemam, ali pocinje mi bit tesko namjestit se. Samo bok dolazi u obzir, kad lezim na likevom udara rukucama, kao da se odguruje od krevet, kad lezim na desnom nogicama i u rebra 🙄
Piskit idem 2-3 puta u noci, al to shvacam kao pripremu za ne spavanje kad malac stigne 🥰
Noge su mi jako otečene, ako je to otecenost, imam osjecaj da sam hodajuci celulit 🤣 i cak su mi se stopala udebljala 🤣🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji