Pretpostavljam da mislimo na istu pretragu: fetalna ehokardiografija
Da da fetalna ehokardiografija.
Gdje si ti bila? I koliko te dosao pregled?
Mozes i mail ako neces javno miss.sanjarka@gmail.com
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka koju boju si naručila? Jesi ih već isprobala u dućanu uzivo? Ja čekam da stignu u dućan u Ri da budem sigurna da su to ta 🥰
Ovu sa linka tj lovor
Vidila sam ih uzivo ali nisam probala. I to bas tu boju i lipa mi je… pročitala sam sve recenzije o njima i pogledala videa i tako se odlučila.
Sve sta mi treba i želim imaju tako da mislim da sam dobro izabrala.
Gls najavio isporuku u ponedjeljak 🤟
Ja mislim da se nikad necu odlucit za kolica😂
Vise ni sama ne znam koja mi se svidaju🤦♀️
Slikaj nam🥰
Hocu 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kolica naručena 🤟🎉
Koja si uzela i gdje si narucila? Ja sam sada u tome i ludim, a priznajem dok ste pisale sve o tome i o robici sam preskalala cistati 🙊 jer sam se selila i bila u 1000 muka pa sam samo citala one postove dali ste sve ok i dali su svima pregledli dobro prosli.
-zaboravila javiti iduci pregled 6.7 ☺
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sanjarka ja sam ih jcr isprobala u dućanu, stvarno su top 👌pokušat ću ih naći negdje u sivoj boji jer nam je ovo prva beba, pa ako iduće bude curica da pašu 🥰 mada pašu i ova zelena za curice
Baby N 💙
Sanjarka ja sam ih jcr isprobala u dućanu, stvarno su top 👌pokušat ću ih naći negdje u sivoj boji jer nam je ovo prva beba, pa ako iduće bude curica da pašu 🥰 mada pašu i ova zelena za curice
Cure, ako ih neka želi a iz BiH je, imaju ih u tamnosivoj boji (Pavement), isto 3u1, na akciji. Trgovina Dotea u Mostaru. Može se naručiti i online, ali dostavljaju samo u BiH.
Stavit ću link dolje 😊
-
"Versatrax kolica 3u1 – Dotea Mostar" https://www.dotea.ba/product/versatrax-kolica-posebna-ponuda/
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cure, ako ih neka želi a iz BiH je, imaju ih u tamnosivoj boji (Pavement), isto 3u1, na akciji. Trgovina Dotea u Mostaru. Može se naručiti i online, ali dostavljaju samo u BiH.
Stavit ću link dolje 😊
-
"Versatrax kolica 3u1 – Dotea Mostar" https://www.dotea.ba/product/versatrax-kolica-posebna-ponuda/
A imaju i u svijetlosivoj boji kao sistem 2u1, sjedeći dio i autosjedalica, nema košare. Isto na akciji trenutno 😊
-
https://www.dotea.ba/product/versatrax-kolica-i-snug-auto-sjedalica/
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Traveller i Missy kad vidim ove vaše potpise sa napunjenih 27 i 28 tjedan uhvati me uzbuđenje 😁😁😁😁🤟
Uh, bas. Kad se sjetim koliko smo cekale da prođe prvih 12 tjedana i kao bude sve ok, a sad sam pred zadnjih 12 😳😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Dobar dan Curke. Da se i ja javim malo :D
Ovaj tjedan ludilo bio. Upisi u vrtić pa skupljaj dokumentaciju, priredba u vrticu pa kupuj hranu, robu itd. Meni javili da sljedeći tjedan imam promociju pa u šoping i za mene. Onda shvatila da mi stari kupači ne pokrije pola cica pa u šoping po to. Ugl, ludnica 🤭
Vidim da svi pregledi teku glatko, divno 🥰
Ja svoj prebacujem sa 16. (Promocija) na 23.06. :D
Tad ću bit 27/28 tjedan 😅😅 nestvarno brzo mi to vrijeme leti.
Vidim da ste u kupnji. Koju autosjedalici/jaje planirate? Ja gledam malo cybex cloud z plus. Nije mi točno jasna razlika jer ih ima par jaaako sličnih komada a drugih naziva. Moram to još malo pročačkati :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozz 🙋♀️moj sljedeći pregled je 08.07..
Mene zanima dal je koja imala slična iskustva s hematomom kao ja.. Meni se hematom povećava a ne smanjuje.. Sad sam prošla 16tt i hematom je 5,25x1,20 cm unutar posteljice .. Je li se koja od vas borila sa time?
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Pozz 🙋♀️moj sljedeći pregled je 08.07..
Mene zanima dal je koja imala slična iskustva s hematomom kao ja.. Meni se hematom povećava a ne smanjuje.. Sad sam prošla 16tt i hematom je 5,25x1,20 cm unutar posteljice .. Je li se koja od vas borila sa time?
Vidila sam tvoj upit na fejsu :) čak i odgovorila na njega. Borila sam se ali u početku, od devetog tjedna do nekog petnaestog. Duphastoni i mirovanje, isto je bio velik, cca 6cm. Ako se širi u ovim tjednima možda je i do naglog širenja maternice. Samo mirno i pozitivno! 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji