Jutro okruglice 🥰 mi smo jucer bili u shoppingu, kupili kolica (Cybex Balios S Lux), komodu za presvlacenje i nesto robice. Gledala i spavacice/pidzame za dojilje, ali nekako mi rano bilo za to. Ne znam hocu ostat S do kraja T il ce mi mozda XL trebat🤣 Nekako racunam da te stvari za bolnicu kupim mjesec-dva prije?
Svakako mi je srce na mjestu jer smo barem nesto kupili 😊 U subotu idemo na more, Mali Losinj, pa ako ima neka okruglica od tamo, mozemo nabaciti neki kupanac 🏊♂️
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Pozdrav drage trudnice 🙂 čitam stalno, ali nemam ništa posebno pisati pa se ne javljam...
Stigla mi je izdajalica sa Alija, probala sam ju i sve radi kako treba (valjda, vidjet ćemo kad bude u akciji 😁) samo se sad brinem da je loša plastika, jel moguće da ima štetnih tvari koje otpusta? 🤔 iako, sve izgleda super...
Kupila sam kolica, Mutsy Nio maslinaste boje. Prekrasna su mi, jedva čekam ih voziti! Uzela sam polovna na kraju, ali u ODLICNOM stanju. Mislim da mi je to bila dobra odluka, nadam se da se neću pokajati 😄
Ne natiču mu noge, ali trtica me zna ubijati popodne i navečer. Moram probati magnezij u spreju što ste spominjale jer ovo je koma...
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Ja mrzim nesanicu, odes do wc i nebih više zaspala.. Dali vas hvala strah od poroda, kako ce biti, da ce bit gore od prošlog? Hvata me panika, a imala sam odlićne porode.. Htjela bih nadvladati taj strah
Nemam niti malo strah od poroda. Prvi put sam rodila na carski.
Rizike i sve što može krenuti po zlu sam ostavila po stranu u mom umu, i u miru dočekala bebu na grudi. (Iako je krenulo prije dogovorenog carskog, pucanje vodenjaka, skroz otvorena).
Ujutro nahranila i spremila bebu, docekala sestru da dodje da mi pomogne da prohodam prvi put, dotjerala se, nafrizrirala i dočekala muža.
Nema smisla da se opterecujes sa strahovima kada sve krene biti će kako bude moralo biti. Mi žene sebi previše zakompliciramo i opteretimo se bespotrebno, čineci najljepše iskustvo u najmanju ruku traumaticnim. (Naravno ne mislim na jako rizične porode gdje su ugrozeni životi i šta se ne može izbjeći zbog neke dijagnoze ili slicno.)
Vjerujem da je doza tvoga straha ono racionalno-normalno, da nemas panicne napade i slično tome? Ili?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Vidim da pricate o strahu od poroda. Bome ja imam straha, prvi put je i neznam sto me ceka jos pogotovo jer idem bez pratnje. Nije panicni strah ali strah postoji, nekako pokusavam ne razmisljat previse o tome. Nadam se da ce sve proci ok, odlucila sam se da cu uzet epiduralnu pa cemo vidjeti, ima jos vremena do tada...
Sto se tice nogu, ne oticu jos jedino na par mjesta su te kapilare vise izrazene. Imala sam ih nesto prije ali sad su vidljivije. Krenut cu od sutra na more lagano barem mocit noge😁😁 a moj malac je bas aktivan sve vise se javlja i non stop neke grbe po trbuhu 😂 na kilazi sam +6kg dobro nije tako strasno😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ima li ijedna od vas sindrom nemirnih nogu? Ja ga imam otkad znam za sebe, auto ili kino su mi pokora! Al ovo sada je za ispalit vise!! Danima vec ne mogu spavat kako treba, legnem u krevet i pola noci se okrecem, svako par sekundi micem noge ko luda, al nema pomoci 😥
Dobro jutro, vidim da pisete za kolica i sjedalice/jaja. Ja sam kupila ABC design zoom kolica za blizance posto mi sin nije upao u vrtic i na listi cekanja je, a bez kolica onda ne mogu nikud mrdnut i dobit cemo na poklon maxi cosi cabriofix ili pebble jaje i pomocu adaptera moze na ABC kolica, pa kad budem trebala na brzinu u trgovinu da mogu s obojicom, robicu i ostalo jos ni ne gledam haha jer imam i od kceri i sina sve tak da cu kupiti samo za izlazak iz bolnice i eventualno bas ono kaj mi se bude svidalo, a znam da ce puno i dobiti od obitelji tak da po tom pitanju sam mirna. Kad se vratimo s mora onda cu polako pripremati torbu za rodiliste i robicu oprati da se pomalo pripremimo 😊
Sretno svima na pregledima ❤❤
Ima li ijedna od vas sindrom nemirnih nogu? Ja ga imam otkad znam za sebe, auto ili kino su mi pokora! Al ovo sada je za ispalit vise!! Danima vec ne mogu spavat kako treba, legnem u krevet i pola noci se okrecem, svako par sekundi micem noge ko luda, al nema pomoci 😥
Imam ja, ali ne stalno, a kad uhvati najradije bi ih odrezala -.- nekad me toliko to izivcira da se dignem i odem popit ili pojest nekaj ili gledam tv i kad nazad legnem oke je onda
Hej ženice, da javim dojmove sa pregleda. Sve je super, bebolina raste i razvija se kako treba. Imali smo anomaly scan i doktorica je zadovoljna. 😃🥰😍
Stavila bi vam sliku ali baš ne znam kako, pokušam ju učitati ali mi javi grešku.. 😤 Ako ima koja da mi može pomoći sa kakvim savijetom samo dajte.
I potvrđeno je da je definitivno curka tako da možemo u pripremu stvarčica po malo. 😄 Sljedeći pregled nam je 20.07.
Eto, toliko od mene. 😊
Čestitke na super pregledu i zdravoj curki 🤗
Prati ovaj link: https://imgbb.com
Kad uđeš uploadaš sliku i onda nakon toga dobiješ novi link koji možeš kopirati. E taj link onda ti kopiraš i zalijepiš nama ovdje da vidimo bebaru! Ako neće, probaj sutra, možda je do interneta ili do linka nešto privremeno!
Zara7 hvala ti puno na pomoći. ☺️❤️
Evo stavljam i slikicu beboline.
https://ibb.co/w7gW7TZ
Nije bila baš zainteresirana jer je stalno pokrivala rukicama glavu. Ali svejedno smo uspjeli dobiti kakve-takve slike. 😂😃
Curke koje danas imaju preglede želim im sreću i da nam donesu lijepe vijesti. 😘🥰😍❤️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Jutrooo mi cemo danas na vanredni 3D da muz vidi bebicu, isli smo tako i za kcer pa je htio i sad da odemo
😊 Jedva cekamm 🤭☺️
Pozz 🙋♀️moj sljedeći pregled je 08.07..
Mene zanima dal je koja imala slična iskustva s hematomom kao ja.. Meni se hematom povećava a ne smanjuje.. Sad sam prošla 16tt i hematom je 5,25x1,20 cm unutar posteljice .. Je li se koja od vas borila sa time?
Ja sam imala hematom koji mi je bio utvrđen u prvom tromjesječju, i pila sam također Duphastone 2x1. Nakon uzimanja rekli su mi da je hematom nestao, pa se onda ponovo pojavio, nakon toga više nije bilo ni riječi o istome. Na Duphastone tabletama sam bila do prošlog tjedna. Nemoj se sekirati i samo se opusti. Radi ono što te veseli i opušta. Misli na sebe i na bebicu.
Možda nebi bilo loše da odeš i privatno kod ginekologa čisto da vidiš što će ti reći za hematom. Ja bi svakako uzela i drugo mišljenje. Samo pozitivno i sve će biti dobro. ❤️❤️❤️❤️
Eto, nadam se da sam pomogla. 😃
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sortiraj odgovore
Najstariji