Pozz 🙋♀️moj sljedeći pregled je 08.07..
Mene zanima dal je koja imala slična iskustva s hematomom kao ja.. Meni se hematom povećava a ne smanjuje.. Sad sam prošla 16tt i hematom je 5,25x1,20 cm unutar posteljice .. Je li se koja od vas borila sa time?
Vidila sam tvoj upit na fejsu :) čak i odgovorila na njega. Borila sam se ali u početku, od devetog tjedna do nekog petnaestog. Duphastoni i mirovanje, isto je bio velik, cca 6cm. Ako se širi u ovim tjednima možda je i do naglog širenja maternice. Samo mirno i pozitivno! 🤞🏻
Hvala ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sanjarka, isla sam u medifem, stariji doktor prezime na M (ne znam tocno) i cijena oko 1000kn. Ali sve imaš na njihovim stranicama. Tog doktora mi je vise ginekologa preporucilo jer je zacenik fetalne kardiologije na ovim prostorima, veliki strucnjak. Pregled je trajao 45min i sve je detaljno objasnio, sve implikacija i za sto koji dio srca sluzi i zasto je bitno da funkcionira. Oko dijagnoze me isto smirio. Sve preporuke 👌👌
Endzrue drago mi je da je sve ok. Bar imas bolju slikicu od mene 😂
Sanjarka, super, znaci napokon su im stigla kolica 😁
Traveller sad se i meni jede lubenica. Ne smijem nista o hrani procitati 😂 Bit ce ti dobar ogtt, nije ti secer ni bio upitan prije, jelda?
Zato što sam išla privatno. Čekaj sad četvrtak pa ti pokažem sliku od socijalne ahahahahahah
Sanjarka, isla sam u medifem, stariji doktor prezime na M (ne znam tocno) i cijena oko 1000kn. Ali sve imaš na njihovim stranicama. Tog doktora mi je vise ginekologa preporucilo jer je zacenik fetalne kardiologije na ovim prostorima, veliki strucnjak. Pregled je trajao 45min i sve je detaljno objasnio, sve implikacija i za sto koji dio srca sluzi i zasto je bitno da funkcionira. Oko dijagnoze me isto smirio. Sve preporuke 👌👌
Profesor Malčić pretpostavljam 😊
Moram sjest s muzem i dogovoriti sta cemo i kako cemo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kolica naručena 🤟🎉
Koja si uzela i gdje si narucila? Ja sam sada u tome i ludim, a priznajem dok ste pisale sve o tome i o robici sam preskalala cistati 🙊 jer sam se selila i bila u 1000 muka pa sam samo citala one postove dali ste sve ok i dali su svima pregledli dobro prosli.
-zaboravila javiti iduci pregled 6.7 ☺
Joie Versatrax 3u1.
Narucila u Magic baby jucer. Imaju ovaj vikend 15 posto na Joie asortiman.
Dosla su me 3900kn 👍
Sanjarka ja sam ih jcr isprobala u dućanu, stvarno su top 👌pokušat ću ih naći negdje u sivoj boji jer nam je ovo prva beba, pa ako iduće bude curica da pašu 🥰 mada pašu i ova zelena za curice
Bas mi je drago da je i od tebe pozitivna recenzija 😊
Da moze zelena , ali mozda ipak bolje siva pa uz roze detalje super za curu hehehe 😁
Pozz 🙋♀️moj sljedeći pregled je 08.07..
Mene zanima dal je koja imala slična iskustva s hematomom kao ja.. Meni se hematom povećava a ne smanjuje.. Sad sam prošla 16tt i hematom je 5,25x1,20 cm unutar posteljice .. Je li se koja od vas borila sa time?
Sreća nemam
Ali fige na najjače da ne pravi probleme 🙏
Dobar dan Curke. Da se i ja javim malo :D
Ovaj tjedan ludilo bio. Upisi u vrtić pa skupljaj dokumentaciju, priredba u vrticu pa kupuj hranu, robu itd. Meni javili da sljedeći tjedan imam promociju pa u šoping i za mene. Onda shvatila da mi stari kupači ne pokrije pola cica pa u šoping po to. Ugl, ludnica 🤭
Vidim da svi pregledi teku glatko, divno 🥰
Ja svoj prebacujem sa 16. (Promocija) na 23.06. :D
Tad ću bit 27/28 tjedan 😅😅 nestvarno brzo mi to vrijeme leti.
Vidim da ste u kupnji. Koju autosjedalici/jaje planirate? Ja gledam malo cybex cloud z plus. Nije mi točno jasna razlika jer ih ima par jaaako sličnih komada a drugih naziva. Moram to još malo pročačkati :D
Mi ćemo imati ovu Joie s kolicima. Na ADAC testu ima dobru ocjenu pa sam uzela kolica sa as inace bi uzela 2u1 a as posebno.
Ovaj tjedan ludilo bio. Upisi u vrtić pa skupljaj dokumentaciju, priredba u vrticu pa kupuj hranu, robu itd. Meni javili da sljedeći tjedan imam promociju pa u šoping i za mene. Onda shvatila da mi stari kupači ne pokrije pola cica pa u šoping po to. Ugl, ludnica 🤭
Vidim da ste u kupnji. Koju autosjedalici/jaje planirate? Ja gledam malo cybex cloud z plus. Nije mi točno jasna razlika jer ih ima par jaaako sličnih komada a drugih naziva. Moram to još malo pročačkati :D
Mi ćemo imati ovu Joie s kolicima. Na ADAC testu ima dobru ocjenu pa sam uzela kolica sa as inace bi uzela 2u1 a as posebno.
Evo link ako pomaže 😊
Evo link ako pomaže 😊
https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/kindersicherheit/kindersitztest/alle-testergebnisse/?filter=0
Sortiraj odgovore
Najstariji