Evo curke ja krenula na plazu, ovo mi se pokazalo super.
Nivea je za tijelo, avene je za lice i termalna je spas posto je more jos hladno po meni.
https://ibb.co/zHLVmy7
Evo curke ja krenula na plazu, ovo mi se pokazalo super.
Nivea je za tijelo, avene je za lice i termalna je spas posto je more jos hladno po meni.
https://ibb.co/zHLVmy7
Uzivaj ☀️☀️☀️☀️ hvala na preporuci. Ja nisam jos nista kupila
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Lipanj:
Kiky🥰 08.06.
Nikkas 08.06.
Iva2 08.06.
Bubica_0706 08.06.
Sanja0508 08.06.
Taya 👣 09.06.
Ani92 09.06.
Jackie27 09.06.
LadyD 10.06.
Leonoah 10.06.
Missy88 10.06.
Mateja2602 11.06.
Plavabosanka 12.06.
Leah 14.06.
Ivkica 14.06.
Dannna 14.06.
Kinderica 15.06.
Tonkica111 15.06.
Betty_Loo 15.06.
Bumac 16.06.
Monalisa 16.06.
Sunce 7 16.06.
Lorre 17.06.
Mokosh 17.06.
Traveller 17.06.
Misic 17.06.
LilM 18.06.
Lyra 18.06.
Tommyfame 18.06.
Mala_Ive 21.06.
Lockica 21.06.
Little baby 21.06.
CarpeDiem 22.06.
Sanjalica5 22.06.
Zara 23.06.
Mala_Martina1990 23.06.
Ponosna.mama 24.06.
MadameI 24.06.
Ana25 24.06.
Love2021 24.06.
Marela 28.06.
Jana25 28.06.
Rita37 29.06.
Lisa27 30.06.
Petoma93 30.06.
SRPANJ:
Haru 01.07.
Freya_444 02.07.
Orhideja13 02.07.
Missy88 02.07.
Little baby 02.07.
Lollypop 02.07.
Sanjarka88🦔 05.07.
aAnchy 05.07.
Buhtlica34 06.07.
Mateja31 09.07.
Jana25 13.07.
Dannna 21.07.
Missy88 26.07.
Sta se polozaja bebe tice mi se jos puno vrtimo
Jucer smo pregled započeli dubeci na glavi a zavrsili ga glavicom prema gore 😁
Jeste gdje kupovali robu za trudnice?
Ja sam si nas neki dan narucila par stvari
Tajice do koljena u h&m, nesto trudnicke a nesto ne trudnicke robe u c&a, Sinsay i next pa cemo vidit kad stigne.
Praktički mi ne treba puno toga. Stanem u pamučne haljinice pa i u dosta vrucih hlačica 😅 za sada bar ne smetaju trbuhu.
Jedino sam uzela par obicnih malo duzih majica jer sve sta imam su malo kraće po dužini pa mi dođu do pola trbuha sad 😂
Tajice do koljena u h&m, nesto trudnicke a nesto ne trudnicke robe u c&a, Sinsay i next pa cemo vidit kad stigne.
Praktički mi ne treba puno toga. Stanem u pamučne haljinice pa i u dosta vrucih hlačica 😅 za sada bar ne smetaju trbuhu.
Jedino sam uzela par obicnih malo duzih majica jer sve sta imam su malo kraće po dužini pa mi dođu do pola trbuha sad 😂
Ja sam naskupovala u sinsay i house, ne stanem u ništa prije trudnoće. Stomak je skroz dolje pa ne mogu zakopcat nijedne hlače, suknje
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Ja sam naskupovala u sinsay i house, ne stanem u ništa prije trudnoće. Stomak je skroz dolje pa ne mogu zakopcat nijedne hlače, suknje
Kakve cijene ima House?
A sta se hlača i suknji tiče
To ne mogu ni ja.
Zato sam narucila par suknji koje bi trebale moći ili su trudnicke
A hlace. Imam dvoje trudnicke traperice jos od prosle trudnoce a i uzela sam 3 trudnicke tajice i to mi je dosta.
Ljeto mislim provest u haljinama hehe
Pozdrav drage trudnice, malikice upadam 🙈 al sta mogu kad volim bit u toku kad je nasa nazalost bivsa Proljetnica Sanjarka u pitanju 🥰
Draga sretan ti rodendan sa povecim zakasnjenjem, al uz Neu je vec pomalo nemoguce redovno pratit 🤣 zelim ti sve najbolje od srca ❤❤
Nego kako si ti? Kako sincic napreduje?
Nadam se da je trudnoca i dalje uredna i da je sve okej, da uzivate 🥰🤗
Inace, skicnula sam dok sam letimicno citala Sanjarkina javljanja, da je bilo malo nekih trzavica oko prenatalnih testova. Ja podrzavam svaciji izbor u bilo kojem polju, otvorenog sam uma i imam razumijevanja za svakoga. Ja osobno nisam radila, jer nisam htjela, cak ni kombinirani probir koji mi je bio ponuden jer eto mora ga gin ponudit. S obzirom na moje i muzeve godine, nase zdravlje i ostalo nije imalo nikakvu pozadinu da bi ga uopce radila. Plus to vjerujte imam nevjerojatan instinkt i vlastiti osjecaj. Otpocetka sam znala da nosim curu, dan prije nego sam ju prvi puta osjetila sam imala neku ludu navalu da si mazim trbuh i pricam s njim, sutradan ju prvi puta osjetila. Porod mi je bio extra za prvorotku rodila za 2h, a racunajuci ukuopno od pocetka trudova onih i najslabijih do rodenja Nee 5h. Takoder nisam htjela nista od lijekova, ali nista nista, znaci imala sam ful prirodan vaginalni porod bez ikakvih pucanja, rezanja i savova. U bolnicu sam krenula kad su mi trudovi bili na 4min, dosla njima s trudnovima na 2min i 6cm, znaci imamo autom oko 20tak min voznje do bolnice. Znaci svaki dio trudnoce i poroda ja sam tocno predosjetila kako ce bit i da ja to mogu odradit onako kako sam i zeljela. Mene moj osjecaj nikada nije prevario kada sam skroz vjerovala u njega. I unazad kad gledam napravila bi isto. Za drugo dijete ne znam, mozda budem radila test mozda ne, to covjek nikad ne zna. Ali daleko od toga da ne podrzavam one koji ga rade. Eto ja kazem svoje iskustvo da ohrabrim malo buduce mame koje ga nisu i ne zele radit, jer vjerujte to je samo iskljucivo vasa odluka. Radite ju po vasem nahodenju i osjecaju. Ako se osjecate nesigurno, napravite ga. Muz i ja smo se osjecali ful sigurni jer nismo niti sekunde razmisljali suprotno. Tako da, sve u svemu svaka odluka je odluka za osobu pojedinacno i nitko na nju ne bi trebao niti moze utjecat samo ako ste nacisto sa samim sobom.
Eto toliko 🥰 i nadam se da mi necete zamjerit na ovome 🙈🤗
Nea 💗
Zara meni je pupak drugačiji vec tjednima
Ali nije jos vani potpuno. Mislim da mi je u prosloj t isto nije van skroz izasao
A lineu sam proslu t dobila tek zadnji mjesec trudnoce
Vidit cemo ovaj put 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji