Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    07. Lipanj 2021. 13:49

Sanjarka divan je Luka 💙 i predivno ime. Mi se jos nismo odlucili. Kad muz dodje s broda onda cemo 🙂
    Orhideja cestitam na dobrom nalazu i curki 💞
    Meni je sutra pregled prijepodne pa se javim kako je prosao. Sretno i ostalim curama na pregledima!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjarka88
    07. Lipanj 2021. 14:05

Evo mene i djecaka na pola puta 🥰

https://ibb.co/GdZqDR6

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Lipanj 2021. 14:05

Orhideja13

Eh da se I ja javim, danas Sam imala anomaly .. Sve je uredu hvala Bogu.. Kako Dr. Kaze beba divlja u stomaku 😊.. I daaa, konacnoooo znamo sta je… Djevojcicaaaa.. Tako smo sretni 😊😊😊 🌸🌸🌸

Cestitke na djevojčici 🥰🥰🥰💞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• ponosna.mama
    07. Lipanj 2021. 14:08

Sanjarka88 🦔

Luka 💙

https://ibb.co/Mc9PHHp

Cestitam na dobrom pregledu i preslatkom Luki 💙
    Sta se tice OGTT-a, pregled mi je tek 24.06.pa pretpostavljam da ce me iza toga poslat. Ne znam je li ti to kasno, to je za 2ipo tjedna..
    I hvala za kompliment 🥰

Ani92
    07. Lipanj 2021. 14:08

Curke, busice su vam predivne 🥰
    Cestitke na curici Orhideja!
    Mi smo imali aktivan vikend (svadba najboljih prijatelja). Moram priznat da sam ponosna kako smo bebica i ja to izgurali od 3 popodne do pola 5 ujutro 😅 Noge se jos oporavljaju 😅 I da, napokon sam osjetila bebicu 😍😍😍 
    Sto se tice odlazaka na wc, po danu ne brojim, ali dosta cesto idem. Nocu jednom do 2 puta, ovisno koliko popijem navecer.
    Jedva cekam pregled u srijedu, nadam se da cemo napokon saznati spol🤞🤞

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Tracy_
    07. Lipanj 2021. 14:19

Traveller

Pisanje - jednom u noći, a po danu varira. Nekad 4, 5 h ne idem a onda kad krenem, 8 puta u dva sata. 😁🤣
    Inače sam uvijek pila dosta vode pa češće i pisala, al sad je to level pro. I baš osjetim kako mi se nasadi na mjehur I držim se na dnu trbuha koliko osjetim to. Šta će tek biti kad natuce mala još koje kg, ajme. 🤣
    Ja bebu osjetim posvuda. Sad su manje udarci a više migokjenja. Radi mi valove po trbuhu. I na tri mjesta istovremeno osjetim pokrete. Baš je velika već, nema di je nema. 😁

Meni isto tako, baš iman osjećaj da je ogromna :D malo livo malo desno, nogice i rukice osjetim u isto vrime ❤️

Tracy_
    07. Lipanj 2021. 14:20

Sanjarka88 🦔

Dobro jutro okruglice drage 🥰🥰🥰
    Nadam se da ste se odmorile i uzivale za vikend 😊
    Mi smo imali proslavu sinovog rođendana za prijatelje u subotu. Mama se puno umorila, ali onaj pozitivan umor 🥰

Danas smo obavili pregled tj. anomaly scan.
    Sve je savršeno ♥️ dječak raste pa je skoro 400g i 26cm. 🥰 Jako jako je aktivan. I ometao je doktora u svim mjerama i radnjama 😅 vrti se, preokreće, trlja okice, maše rukicama…. Ma divan je 🥰
    Imam CD sa slikama ali ne mogu pronaći punjač od laptopa 🥴 imam isprintanu sliku pa vam stavim nju
    Ja sam isto super. Tlak 115/80, kg +2.5 i to sve u zadnja 4tjedna 😅
    Do sljedećeg pregleda napraviti Ogtt, tsh kontrolu i pregled bebinog srca u Zg , iako njemu srce izgleda super ipak zbog nuhalnog nabora da budemo sigurni.
    Ps. Splićanke ja moram napraviti Ogtt do sljedeće kontrole 5.7 pa ako ima koja da Ce isto ic kroz ova 4tt mogle bi skupa da si pravimo drustvo 😁

Jeeeeej za pregled 🎉
    Ja sam sa OGTT gotova srećom, ali mogu se možda doć javit ako vas se skupi isprid doma zdravlja na zidiću :)

Tracy_
    07. Lipanj 2021. 14:22

Traveller

Preslatki su vam busice cure. Ja se još navikavam na tako velik trbuh. I pitam se šta će tek biti do kraja. 😂
    Sanjarka 😍❤️ bravo, Luka😊
    Meni stiglaljulja danas.https://ibb.co/qBwr2Yp
    Ogtt radim u petak.
    Ima netko preporuku gdje kupiti lijepi, jednodijelni kupaći za tenkove? 🤦‍♀️🤣

Zašto jednodjelni :( al nije sad najbolje vrime za izbacit trbuh vanka 😁

ivkica
    07. Lipanj 2021. 14:43

Sanjarka88  i moj je isto Luka 💙. 

Joj mene muče kile prošli pregled sam već bila na +8 kg i dala mi je tablicu sa prehranom i rekla da izbacim kruh malo. I držala sam se toga čak više ostanem gladna nego da sam sita i svejedno se kile penju. Već vidim kako ću bukvicu dobiti na pregledu ali stvarno ne jedem puno. Još sam par puta čak i povraćala jer me žgaravica toliko mučila, peklo je da me tjera na povraćanje 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Ane_ši
    07. Lipanj 2021. 15:15

ponosna.mama

Sanjarka88 🦔

Luka 💙

https://ibb.co/Mc9PHHp

Cestitam na dobrom pregledu i preslatkom Luki 💙
    Sta se tice OGTT-a, pregled mi je tek 24.06.pa pretpostavljam da ce me iza toga poslat. Ne znam je li ti to kasno, to je za 2ipo tjedna..
    I hvala za kompliment 🥰

Ja idem krajem 6 mjeseca i onda cu biti u 24 tjednu i rekla mi je dr da cu onda raditi OGTT

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.