Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    08. Lipanj 2021. 18:57

Cure sta ste tocno uzimale od robice?🙊
    Ja veze nemam, prva mi je trudnoca, uzela sam tek par bodija dugih rukava, par siperaka, carapica i tetra pelena.
    Ispod bodija dugoh rukava ce nositi bodije kratkih rukava s obzirom da su dolaze zimski dani?

Lorre
    08. Lipanj 2021. 18:58

Podloga je tvrda s donje strane jer će mi stajat na običnoj komodi, a s gornje strane je lijepo mekana. Za gnijezdo se iskreno nisam ni sjetila pogledat dal se može skinuti navlaka.. Slikala sam i spremila nazad u kutiju do jeseni 🤦‍♀️

Baby N 💙

Lollypop
    08. Lipanj 2021. 19:04

sunce7

Ja veze nemam, prva mi je trudnoca, uzela sam tek par bodija dugih rukava, par siperaka, carapica i tetra pelena.
    Ispod bodija dugoh rukava ce nositi bodije kratkih rukava s obzirom da su dolaze zimski dani?

Mislim da toliko kopcanja(dugi i kratki bodi) između nogica nije bas najudobnije, ja sam svojoj uvijek bodić kratki ili dugi i gore majica/dux/vestica.. Rođena je krajem prvog mjeseca.. A vidjet ces i sama kako ce ti biti lakse baratati sa malom bebicom i robicom 😊

• sunce7
    08. Lipanj 2021. 19:06

Lollypop

sunce7

Mislim da toliko kopcanja(dugi i kratki bodi) između nogica nije bas najudobnije, ja sam svojoj uvijek bodić kratki ili dugi i gore majica/dux/vestica.. Rođena je krajem prvog mjeseca.. A vidjet ces i sama kako ce ti biti lakse baratati sa malom bebicom i robicom 😊

Ahaa,ima smisla🙈🙈 ako oblacimo bodije dugih rukava, sta je najbolje ispod🙊😂😂

Lollypop
    08. Lipanj 2021. 19:09

sunce7

Lollypop

sunce7

Hehehe a zamisli da je taj bodi dugih rukava kao naša potkošulja pa na to slojeve 

• sunce7
    08. Lipanj 2021. 19:26

Lollypop

sunce7

Lollypop

sunce7

Hehehe a zamisli da je taj bodi dugih rukava kao naša potkošulja pa na to slojeve

Valjda cu pohvatat sve do 9mj😂😂

Mama mi je inace daleko, nadam se da ce uspjeti doci koji dan😂

Mokosh
    08. Lipanj 2021. 19:29

Pozdrav cure! Bas ste se raspisale. Ja se ni ne uspjevam javljati, samo vas pratim. 😁 Cestitam svima na pregledima, otkrivanju spola itd. Slike trbuscica i beba su vam divne. 🥰 Sve neke lijepe i zgodne trudnice. 😍
    Ja jos nista od robice nisam pocela kupovat, niti pripremat. Trenutno sam se napokon natjerala prekopat ormar od cura da izbacim sve sto vise ne mogu nositi. Odugovlacila sam s time ajme... 🙈 Obecana mi je i neka robica za deckice, pa sad cekam da vidim koliko cega cu imati. Savjet nemojte previse nakupovati velicine 56. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Tratinčica12
    08. Lipanj 2021. 19:30

Lollypop

sunce7

Lollypop

sunce7

Hahah e da, kao naša potkošulja 😅 U biti bodi ide prvi, a onda jednodijelno odijelce ili hlačice, majica, vestica, haljina ili što već 😊
    -
    Ja sam uzela bodija na kopčanje sa strane dugih rukava (bodi benkica), obične dugih rukava, nekoliko jednodijelnih odijelaca/pidžamica sa i bez stopala, nekoliko hlačica sa i bez stopala, vesticu tj kao jaknicu neku, imam 2-3 majičice tanje dugih rukava, 1 trenerkicu veći broj, čarapice nekoliko parova, 2 kapice, siperak imam jedan zasad (to još moram). Sve veličine 56 i 62, nešto sitno mislim da ima i 68 za kasnije. 
    2 ručnika za kupanje s kapuljačom, nekoliko tetri imam i moram još dokupiti, krpice kao tetre manje koju mogu služiti i za kupanje.
    Koliko se mogu sjetiti, to je to 😊 
    -
    Ako netko vidi da nešto važno fali, vičite! 😃 
    -
    Ps. Meni je termin početkom 10. mj tako da kratke rukave nisam uzimala. Beba je svakako na početku u dugom, a onda počinje hladnije vrijeme 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• sunce7
    08. Lipanj 2021. 19:42

Joj eto koliko znam kako se to sve zove🤣 uglavnom pod bodije dugih rukava sto sam pitala sta ide ispod mislila sam na jednodijelno odijelce🤣🤣
    Sad mi je jasno da ispod odijelca ide bodi🙊
    Netko je pitao za gnijezda
    Sad kad sam bila na odmoru kuci, kod frendice u BiH sam narucila ovo gnijezdo https://www.aksabih.ba/ostala-sitna-oprema/9907-baby-textil-gnijezdo-piccolino
    I super je sto se moze odvojivo prati na 40. 

• sunce7
    08. Lipanj 2021. 20:10

I cure iz Njem ako kojoj treba ja sam danas ovaj jastuk narucila, negdje sam procitala da su ok.
    https://jukki.de/shop/fuer-mama/v-formige-kissen/very-morning-v-foermige-kissen/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.