Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Lipanj 2021. 17:33

Dannna

Sanjarka88 🦔

Dannna

Sanjarka88 🦔

Ako netko nije na listi ili bi nesto nadodao ili promjenio nek javi 😊
    Mala_Martina isla sam ti dodat curicu ali nema te na listi termina pa javi termin da te upišem

Kada budeš pisala preglede dodaj me 😊 14.06. idem kod soc. gin. nosim mu nalaze koje sutra radim. Pola njih ne znam ni šta su. Imam malu frku od glikemije i holesterola. Jer sa šećerom smo mučili pre trudnoće pa je dva puta u trudnoći bio ok a holesterol imam povišen cijeli život ali nema veze sa hranom već sa stresom. A pravi pregled kod svog gin. imam 21.07.
    Još sam htjela da vas pitam za mjere bebe? Meni oba doktora govore da je beba super i da je sve u najboljem redu na svim onim detaljnim mjerenjima ali nikako mi se to ne uklapa u one tablice jer na početku 23t imamo samo 21cm, doduše sa kilažom smo super.

Nebi se ja puno brinula oko duzine. Mozda ti je ta duzina od glave do trtice? A u app sada pise kolika je cijela beba
    Kolika je bedrena kost? FL?

Ma FL je dobar evo sličica mjera
    https://ibb.co/HHT4wGX
    ali ta dužina to neš ne paše…
    A ono ginekolozi su svi u fazonu beba je extra, sve super, sve pet.
    Sutra radim i neki d-drimer što god to bilo, to soc. gin. rutinaki zahtjeva, već sam se bila prepala da nije nešto…

Pa sad ti je jedino bitna FL i po njoj se procjenjuje duzina bebe
    Ne znam di su izvukli tih 21cm osim od glave do trtice. Sta je opet super 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Lipanj 2021. 17:36

Mateja31

Evo nas s pregleda, bebom sve u redu, raste, ja sam zatvorena i dobila dozvolu da idem na more. Potvrđeno da nam dolazi dečko, evo vam i slike 💙
    https://ibb.co/WtBys2c

Super 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Zara7
    07. Lipanj 2021. 17:41

Pozz cureee 😊
    Čestitke svima na super pregledima, otkrivenim curicama i dečkima i dobrodošao maleni Luka 💙 
    Mišić daaa kavakavakava 🤗, al ako može slj tjedan jer mi je ludnica neka ovaj tjedan? Nećeš se na nas izvuć za pauzu ovaj put 😂 
    Ja sam puna nekih planova za ovo ljeto, nadamo se 3x uspjet kampirati ovo ljeto jer pretpostavljam da sljedeće preskačemo 🙈 samo ćemo tražit neko mjesto što bliže wc-u 😂 jel ima još kamperica ovdje, planirate li ovo ljeto još iskoristit ili sam samo ja luda 😂
    Netko je pitao za Kegelove vježbe, nama ih trenerica stalno forsira i naglašava kako su bitne tako da ih radim kad se sjetim 😅
    FlipFlop terminušoooo javi nam se, fališ nam 😘
    Ja primjećujem kako mi se pupak polako, ali sigurno pomiče prema van i to mi je prečudno za vidjet, pretpostavljam da će iskočit do kraja trudnoće vani 🙈 nema još one crte, možda je ni je bude. Kakva je vama situacija? 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    07. Lipanj 2021. 18:06

Traveller evo taman mi izbacilo ovaj članak na fejsu pa sam te se sjetila!  https://www.journal.hr/mama/moda-za-mame/hunza-g-jednodijelni-badici-po-mjeri-trudnica/ 
    Da budeš influencer 😎

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Orhideja13
    07. Lipanj 2021. 18:22

Hvala Vam cure puno 😊🌸🌸

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• ponosna.mama
    07. Lipanj 2021. 18:34

Sanjarka88 🦔

ponosna.mama

Ma znam da se najcesce ide između 24.i 28.tjedna, ali Sanjarka je pitala oce ic itko uz splita s njom kroz sljedeca 4 tjedna pa sam zato napisala da ne znam je li joj kasno za pricekat jos 2ipo tjedna do mog pregleda da vidimo oce me sad poslat.

Nije mi kasno iza 24. Tih par dana i mislila sam ic zadnji tjedan u 6mj dok malac jos ide u vrtic 😊
    A jesi sigurna da već te V. Slati? 😁 Mene nije nikad 😆
    Uglavnom javi onda
    Petoma i ti ako budes Isla do tada, Tonkica ti to pijes na Braču? 😆

A ne znam, pretpostavljam da oce, sla me i sa starije dvi. Uglavnom javim ti odma nakon pregleda kakva je situacija 😊

Tonkica111
    07. Lipanj 2021. 18:37

Sanjarka88 🦔

ponosna.mama

Ma znam da se najcesce ide između 24.i 28.tjedna, ali Sanjarka je pitala oce ic itko uz splita s njom kroz sljedeca 4 tjedna pa sam zato napisala da ne znam je li joj kasno za pricekat jos 2ipo tjedna do mog pregleda da vidimo oce me sad poslat.

Nije mi kasno iza 24. Tih par dana i mislila sam ic zadnji tjedan u 6mj dok malac jos ide u vrtic 😊
    A jesi sigurna da već te V. Slati? 😁 Mene nije nikad 😆
    Uglavnom javi onda
    Petoma i ti ako budes Isla do tada, Tonkica ti to pijes na Braču? 😆

Ja na Braču to pijem... Garant će mi u utorak sljedeći reć da bi trebala uskoro ić... Btw. ekipa ja danas bila na anomaly scan i sve je uredu... Jedino malo urina u bubrežiću ima al kao da je to često kod muškića.. I da, potvrđeno da je muško iz aviona... Prosto mi neugodno stavit sliku koliko se vidi hahahah

Ljesnjak
    07. Lipanj 2021. 19:16

Drage moje cestitam svima na uspjesnim pregledima i savrsenim deckicima i curicama. Kod nas nista novo pa ni ne pisemo, al vas stalno citamo i pratimo. 😗

CarpeDiem.
    07. Lipanj 2021. 19:56

Pozdrav cure.
    Sanjarka88 čestitam na urednom pregeldu, bravo za malenog Luku💙
    Orhideja13 čestitam uredan pregled i malenu djevojčicu💝
    aAncy takodjer čestitam uredan  pregled 🍀
    Oprostite ako sam izostavila još neciji pregled i nisam spomenula (trudnicka memorija) 🙈.

Predivne su vam bušice 🤰🥰
    Zara i ja planiram iskorisiti ljeto maksimalno. Jeste da mi već imamo jednu curicu ali je sada malo veća nego prošla godina na moru,  pa tata moze uživati sa njom da ja malo vise odmaram  kupam se , sunčam... iduće će vec biti drugacije 😁
    Ove godine smo se odlučili za Lastovo, minimalno 10 dana. 
    Jedva čekam 🏖.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Mateja32
    07. Lipanj 2021. 20:48

Eh da idući pregled je 9.7, kako su vaše bebe okrenute, u kojem položaju? Moj je za sada na zadak, glava mu je kod mog pupka. Znam da ima jos vremena da se okrene iza 30 tt, cak i pred porod. 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.