Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    04. Lipanj 2021. 07:34

Sanjarka88 🦔

Jutro 🌞Lockice ajme bas te uhvatilo 🙁🙁brz oporavak želim 🙏

Missy joj gledam ti potpis i pala si na dvoznamenkaste brojeve. Pa to Ce za vas 😦 nek ljetnice krenu pa idemo mi 🥰👏🎉🎉🎉

Littlebaby sretno danas 🍀

Ce za čas*

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jana25
    04. Lipanj 2021. 09:02

Dobro jutro trudnice 💕
    Lockica drzi se 🤗 brzo ce to pocet djelovat 🥰
    Imam ja jedno glupasto pitanje 😅 ima li koja pročišćivać zraka?  Vidila sam da ima i elipsu, u emmezeti. Cijene oko 2000-4500kn. Opisi se čine brutalni. Skuplja čestice prašine, grinja, alergena...
    Pa ak ima koja iskustva, ako moze savjetovat 😄
    U potpisu,
    Control freak Jana 🤣🙈

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

CarpeDiem.
    04. Lipanj 2021. 09:50

Dobro jutro cure, ako koja ima pregled sretno.🍀
    Lockica žao mi je, želim ti brz oporavak i da sve bude u najboljem redu🙏
    Jana ne znam sta bih ti rekla, imam ga, ali ga rijetko koristim. Ne znam koliko je i pametno to pored bebe korisititi, toliko sterilizirati i zrak i sve. Redovno zračnim, cistim,  imam usisivac baš za madrace,  kauce  što se grinja tiče i to bi bilo to. 
    Opet, ako si bas control freak i smatraš da ti treba probaj 😁

url=https://lilypie.com]

Jana25
    04. Lipanj 2021. 09:52

CarpeDiem.

Lockicažao mi je, želim ti brz oporavak i da sve bude u najboljem redu🙏
    Janane znam sta bih ti rekla, imam ga, ali ga rijetko koristim. Ne znam koliko je i pametno to pored bebe korisititi, toliko sterilizirati i zrak i sve. Redovno zračnim, cistim, imam usisivac baš za madrace, kauce što se grinja tiče i to bi bilo to.

Ja nemam takav usisavac. I podstanari smo, sad se selimo. 
    U ovom stanu kojem smo sad, prozori su samo s jedne strane(sjeverne) nemoguce je napravit propuh.
    U onom cu moc napravit propuh, al samo bih htjrla onaj fresh air bez kemikalija 😆

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

sanja0508
    04. Lipanj 2021. 10:02

Lockica

Jutro svima čestitke na pregledima..Ja vam se nisam javljala imala sam napad bubrega od subote sam po hitnoj vode vracaju da bih na kraju zavrsila u bolnici na odjelu patologije Gaka.Imam Pijelonefritis bakterijsku infekciju bubrega bolove uzas visoku temp pa su me morali ostaviti.Ali hvala Bogu s bebom je sve uredu vec se vrti fino,ja primam infuzije i antibiotike i nadam se brzom oporavku ♡♡

Ajme sretno, zeli  ti brz oporavak, ne zelim ni misliti koji su to bolovi. 😪🥰 
    Mene su preksinoc uhvatili strasni bolovi od bubrega dole prema nozi i preponama. Nisam mogla stajati, okrenuti se nista bas, na kraju kazu ligamenti maternice. Rekli su mi magnezij obavezno i ako ne budem mogla trpiti da popijem normabel zbog opustanja misica. Nekako kada sam shvatila da je beba uredu i bol je lakse trpiti, pa popijem magnezij i namjestim se u pozu koja pase i odmaram. Kada se bol smanji ajmo dalje u nove pobjede. Kada pomislim proslo je najgore (mucnine) sada krece uzivanje, evo i ovo. Sta je iduce...hemeroidi? 🤣🤣 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

CarpeDiem.
    04. Lipanj 2021. 10:30

Jana25

CarpeDiem.

Janane znam sta bih ti rekla, imam ga, ali ga rijetko koristim. Ne znam koliko je i pametno to pored bebe korisititi, toliko sterilizirati i zrak i sve. Redovno zračnim, cistim, imam usisivac baš za madrace, kauce što se grinja tiče i to bi bilo to.

U ovom stanu kojem smo sad, prozori su samo s jedne strane(sjeverne) nemoguce je napravit propuh.
    U onom cu moc napravit propuh, al samo bih htjrla onaj fresh air bez kemikalija .

Probaj, nema ti tu nekih specijalnih recenzija, mislim nitko od nas ne trazi grinje i čestice lupom nakon koristenja istog 🤣. Vrlo ga rijetko koristim, tim više što živim gdje živim pa mi šuma prirodno filtrira zrak. Jedino je možda dobar u gradu gdje zrak i nije baš najčišći. 

Missy88
    04. Lipanj 2021. 10:34

Lockica grozno, zelim ti brz oporavak, drzi se ❣
    Sanjarka, uh da, bas gledam aplikaciju, jos 93 dana, ovaj srednji dio je bas proletio, sad jos 3 mjeseca ostala 😬 Kako si ti? Sve ok sad? 🥰
    Jana ako ti mislis da treba i smirit ce te, kupi, bolje tako mego stalno vrtiti po glavi, bar sam ja takva. Naravno ako je nesto sto si mogu priustiti 🤣 Nisam razmisljala da mi trebaju takve stvari, potrudit cu se cistiti redovitije nego sad 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Ljesnjak
    04. Lipanj 2021. 10:45

Jana25

CarpeDiem.

U onom cu moc napravit propuh, al samo bih htjrla onaj fresh air bez kemikalija 😆

Jana ja imam od Xiaom-ija jedan veliki u dnevnoj sobi, i jedan manji u spavacoj i meni je to super. Povuce mirise od kuhanja jer nam je sve jedan prostor, cak ima i manje prasine, to isto valjda povuce. Unutra je samo hepa filter tako da ne ispusta nikakve mirise. Imam ih vec godinu dana i prezadovoljna sam. 

CarpeDiem.
    04. Lipanj 2021. 11:33

Ljesnjak

Jana25

CarpeDiem.

Jana ja imam od Xiaom-ija jedan veliki u dnevnoj sobi, i jedan manji u spavacoj i meni je to super. Povuce mirise od kuhanja jer nam je sve jedan prostor, cak ima i manje prasine, to isto valjda povuce. Unutra je samo hepa filter tako da ne ispusta nikakve mirise. Imam ih vec godinu dana i prezadovoljna sam.

E to sam zaboravila, jeste baš izvuče mirise od kuhanja. 

Jana25
    04. Lipanj 2021. 11:34

Missy svjesna sam da pretjerujem, al ne mogu si pomoći 🤣🙈
    Lješnjak, jel to ovaj? Stvarno sam zapela za to. 🤣 zelim onaj osjecaj zraka u stanu https://ibb.co/BByxzyw

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.