Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    04. Lipanj 2021. 19:24

Anci cestitam na predivnom plusu i zelim ti urednu i skolsku trudnocu ❤
    Evo mene isto vec u 22gom tjednu. Stvarno vrijeme ide kao ludo. Ja sam ovih dana oprala svu robicu, moram je jos popeglat i spremit u ormaric. Jos kozmetika i meni za bolnicu torbu spremiti i to je to. Malac se stalno javlja, sve cesce. Sto se kilaze tice od zadnjeg pregleda u 18om tj. sa 64.5kg danas imam 67.5 sto je dosta ali opet do 18og nisam nista dobila pa je to ok, za sad sam na +5,5kg. U utorak imam pregled koji jedva cekam 😊 neznam dali neka od vas ima problema sa kapilarama na nogama. Meni su bas na par mjesta kao modrice, popucale. Posto sam blizu mora planiram ici malo mocit noge u moru  mozda pomogne ali ako koja zna mozda kakvu kremicu za noge koja je dobra moze napisati 😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    04. Lipanj 2021. 19:25

Tj u 23 tjednu sam mislila napisat da sam 😂 stvarno ide vrijeme 😂😊

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

little baby
    04. Lipanj 2021. 19:51

Kiky 🥰

Usla si u 24.tj vec😂

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

CarpeDiem.
    04. Lipanj 2021. 20:07

Kiky 🥰

Ancicestitam na predivnom plusu i zelim ti urednu i skolsku trudnocu ❤
    Evo mene isto vec u 22gom tjednu. Stvarno vrijeme ide kao ludo. Ja sam ovih dana oprala svu robicu, moram je jos popeglat i spremit u ormaric. Jos kozmetika i meni za bolnicu torbu spremiti i to je to. Malac se stalno javlja, sve cesce. Sto se kilaze tice od zadnjeg pregleda u 18om tj. sa 64.5kg danas imam 67.5 sto je dosta ali opet do 18og nisam nista dobila pa je to ok, za sad sam na +5,5kg. U utorak imam pregled koji jedva cekam 😊 neznam dali neka od vas ima problema sa kapilarama na nogama. Meni su bas na par mjesta kao modrice, popucale. Posto sam blizu mora planiram ici malo mocit noge u moru mozda pomogne ali ako koja zna mozda kakvu kremicu za noge koja je dobra moze napisati 😊

Pucaju mi mali sitni kapilari na butinama najčešće, nakon prve trudnoce sam ih riješila laserom, sada su opet krenuli, nisu toliko izraženi ali dovoljno da mi estetski smetaju pa ću opet morati na laser nakon poroda. Kad potamnim ne vide se toliko, ali su tu. 🙄Nazalost, prema mojim saznanjima nema nekakva specijalna krema da ih ublaži, ali recimo čitala sam o vezi nedostatka vitamina C i pucanja kapilara. (Iako ga ja pijem i to i tecnom obliku 🤷‍♀️)
    Baš, ako koja mama ima neki prijedlog ili ste citale o nečemu na šta do sada nisam naisla, ili koristile podjelite sa nama.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    04. Lipanj 2021. 21:29

Missy88

Lockica grozno, zelim ti brz oporavak, drzi se ❣
    Sanjarka, uh da, bas gledam aplikaciju, jos 93 dana, ovaj srednji dio je bas proletio, sad jos 3 mjeseca ostala 😬 Kako si ti? Sve ok sad? 🥰
    Jana ako ti mislis da treba i smirit ce te, kupi, bolje tako mego stalno vrtiti po glavi, bar sam ja takva. Naravno ako je nesto sto si mogu priustiti 🤣 Nisam razmisljala da mi trebaju takve stvari, potrudit cu se cistiti redovitije nego sad 😅

Ja sam sad sta se trudnoce tice super.
    Nemam nikakvih bolova i osim sta se nakon sta se preforsiram osjecam kao da imam 100godina dobro sam 😂
    Spavam cijelu noć, ne dizem se piskit...
    A sta se brige tiče cekam pon i anomaly scan i nadam se najboljem pa da mogu zaboraviti glupi nuhalni 🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Lipanj 2021. 21:35

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    Lipanj:
    Mateja31 07.06. 
    Sanjarka88🦔 07.06.
    aAnchy 07.06.
    Kiky🥰 08.06.
    Nikkas 08.06.
    Lollypop 08.06.
    Iva2 08.06.
    Bubica_0706 08.06.
    Sanja0508 08.06.
    Taya 👣 09.06.
    Ani92 09.06.
    Jackie27 09.06.
    LadyD 10.06.
    Leonoah 10.06.
    Missy88 10.06.
    Mateja2602 11.06.
    Plavabosanka 12.06.
    Leah 14.06.
    Ivkica 14.06.
    Kinderica 15.06.
    Tonkica111 15.06.
    Betty_Loo 15.06.
    Bumac 16.06.
    Monalisa 16.06.
    Lorre 17.06.
    Mokosh 17.06.
    Traveller 17.06.
    Misic 17.06.
    LilM 18.06.
    Lyra 18.06.
    Tommyfame 18.06.
    Mala_Ive 21.06.
    Lockica 21.06.
    Little baby 21.06.
    CarpeDiem 22.06.
    Sanjalica5 22.06.
    Zara 23.06.
    Mala_Martina1990 23.06.
    Ponosna.mama 24.06.
    MadameI 24.06.
    Ana25 24.06.
    Marela 28.06.
    Jana25 28.06.
    Rita37 29.06. 
    Lisa27 30.06.
    Petoma93 30.06.
    SRPANJ:
    Haru 01.07.
    Freya_444 02.07.
    Orhideja13 02.07.
    Missy88 02.07.
    Little baby 02.07.
    Buhtlica34 06.07.
    Jana25 13.07.
    Missy88 26.07.

Sanjarka88
    04. Lipanj 2021. 21:36

Dannna

Vrijeme zaista leti, ja sam i dalje u šoku. Sve mi se to rapodno bliži a ja se i dalje osjećam zbunjeno. Najpre nisam vjerovala da ću ikada razmišljati o bebi, onda da ću tako brzo vidjeti taj plusić i sad da smo već na pola puta. Taman se naviknem na jedan-dva simptoma kad iskoči busa i dok se naviknem na nju eto ti udaraca i već vrijeme da se kupuju stvari i da se razmišlja o prvom susretu. 🙈🤭🥰
    Ali tome smo se nadale sve zajedno tako da jedva čekamo 🥰🥰🥰 U međuvremenu pozdrav od nas dvije 🙈
    https://ibb.co/bvbTL2k 🙈🙈🙈

Divne ste ♥️

Kiky 🥰
    04. Lipanj 2021. 22:35

little baby

Kiky 🥰

Usla si u 24.tj vec😂

😂😂😂😂 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    04. Lipanj 2021. 22:38

CarpeDiem.

Kiky 🥰

Ancicestitam na predivnom plusu i zelim ti urednu i skolsku trudnocu ❤
    Evo mene isto vec u 22gom tjednu. Stvarno vrijeme ide kao ludo. Ja sam ovih dana oprala svu robicu, moram je jos popeglat i spremit u ormaric. Jos kozmetika i meni za bolnicu torbu spremiti i to je to. Malac se stalno javlja, sve cesce. Sto se kilaze tice od zadnjeg pregleda u 18om tj. sa 64.5kg danas imam 67.5 sto je dosta ali opet do 18og nisam nista dobila pa je to ok, za sad sam na +5,5kg. U utorak imam pregled koji jedva cekam 😊 neznam dali neka od vas ima problema sa kapilarama na nogama. Meni su bas na par mjesta kao modrice, popucale. Posto sam blizu mora planiram ici malo mocit noge u moru mozda pomogne ali ako koja zna mozda kakvu kremicu za noge koja je dobra moze napisati 😊

Pucaju mi mali sitni kapilari na butinama najčešće, nakon prve trudnoce sam ih riješila laserom, sada su opet krenuli, nisu toliko izraženi ali dovoljno da mi estetski smetaju pa ću opet morati na laser nakon poroda. Kad potamnim ne vide se toliko, ali su tu. 🙄Nazalost, prema mojim saznanjima nema nekakva specijalna krema da ih ublaži, ali recimo čitala sam o vezi nedostatka vitamina C i pucanja kapilara. (Iako ga ja pijem i to i tecnom obliku 🤷‍♀️)
    Baš, ako koja mama ima neki prijedlog ili ste citale o nečemu na šta do sada nisam naisla, ili koristile podjelite sa nama.

Da citala sam i ja da kad puknu da ostaju, ali nekako se nadam da ce mozda proci 😂 a nema veze, postoje laseri zato 😊
    Inace nisam nikad imala problema sa tim, evo sad je ocito krenulo u trudnoci. Sve su to cari trudnoce 😊😂🤗

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

ivkica
    05. Lipanj 2021. 09:25

Da, vidiš po nekim aplikacijama 7 mj je sa 28 tj (27+0) a negdje ovako sa 27 tj (26+0)

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.