Pitanje vezano uz izdajalicu... Znam da je bilo priče o izdajalici s Aliexpressa i da ste ju naručivale. Ja malo kasnim pa me zanima je li koja koristila prije već tu izdajalicu i kakvi su dojmovi? Link sam si sačuvala pa bih naručila ako je dobra.
'21. 💙
'24. 💛
Koliko dnevno pokreta bebe sad osjetite vi koje ste 26 i 27 tj?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ja iskreno to ne brojim.
Nekad osjetim vise nekad manje.
Isto tako nekad osjetim dok sjedim, a nekad samo dok lezim.
Jel te brine nesto ili?
U 10 min oko 20-30. Nekad vise nekad manje. Navecer je divlji. Dok hodam bubica 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Ja isto ne brojim ali mislim da je sad manje nego prije, tj ima neku dvoju rutinu, ujutro i navečer, preko dana eventualno iza ručka.
Ivkica ni ja ne brojim jos. Mozda ce mi sad u utorak gin.reci da brojim jer znam da neke cure moraju i zapisivat. Moj se javlja u svako doba dana, nekad malo vise a nekad ima mirniji dan 😊
Evo jedna slikica od moje busice
https://ibb.co/v4hHpN7
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
ja mislim da to "javljanje" bebe još uvijek ne mora bit na neku minutažu :D
ja osobno ga najviše osjetim navecer kad se legnem, ili preko dana kad sjednem i umirim se. inače dok sam u pokretu čini mi se ništa
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
ponosna.mama polako, doći će i to. Ja sam sa prvim tek oko 20. tjedna :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
ponosna.mamapolako, doći će i to. Ja sam sa prvim tek oko 20. tjedna :D
I ja sam sa prvim 😆
S drugim oko 18., a sad je vec trece, mislila sam da cu prije, pogotovo zato sto mi je sad posteljica straga 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji