Missy svjesna sam da pretjerujem, al ne mogu si pomoći 🤣🙈
Lješnjak, jel to ovaj? Stvarno sam zapela za to. 🤣 zelim onaj osjecaj zraka u stanuhttps://ibb.co/BByxzyw
Pa ja ti kazem kupi ako mislis da treba, sto sad, var ces biti mirna 😁
Sanjarka nisam ni napisala, moji termini pregleda su 10.6., 2.7. 26.7. Vec imam raspored jer mi je gin na godisnjem pa me narucila unaprijed za kraj 7. a ovaj u sredini idem privatno. Inace taj krajem 7. je bris na streptokok jer sam tad vec u 35. tjednu 😳
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutro svima čestitke na pregledima..Ja vam se nisam javljala imala sam napad bubrega od subote sam po hitnoj vode vracaju da bih na kraju zavrsila u bolnici na odjelu patologije Gaka.Imam Pijelonefritis bakterijsku infekciju bubrega bolove uzas visoku temp pa su me morali ostaviti.Ali hvala Bogu s bebom je sve uredu vec se vrti fino,ja primam infuzije i antibiotike i nadam se brzom oporavku ♡♡
Ajme sretno, zeli ti brz oporavak, ne zelim ni misliti koji su to bolovi. 😪🥰
Mene su preksinoc uhvatili strasni bolovi od bubrega dole prema nozi i preponama. Nisam mogla stajati, okrenuti se nista bas, na kraju kazu ligamenti maternice. Rekli su mi magnezij obavezno i ako ne budem mogla trpiti da popijem normabel zbog opustanja misica. Nekako kada sam shvatila da je beba uredu i bol je lakse trpiti, pa popijem magnezij i namjestim se u pozu koja pase i odmaram. Kada se bol smanji ajmo dalje u nove pobjede. Kada pomislim proslo je najgore (mucnine) sada krece uzivanje, evo i ovo. Sta je iduce…hemeroidi? 🤣🤣
Eee mene od pocetka trudnoce okrugli ligamenti bolr...konstantne bolove imala sve do 18.sedmice....i nestali i sada ponovo u 24.sedmici ali ne toliko bolni kao na pocetku....sve je to normalnoo...beba raste a samim tim i nase tijelo se sirii ... 😊😊
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutro svima čestitke na pregledima..Ja vam se nisam javljala imala sam napad bubrega od subote sam po hitnoj vode vracaju da bih na kraju zavrsila u bolnici na odjelu patologije Gaka.Imam Pijelonefritis bakterijsku infekciju bubrega bolove uzas visoku temp pa su me morali ostaviti.Ali hvala Bogu s bebom je sve uredu vec se vrti fino,ja primam infuzije i antibiotike i nadam se brzom oporavku ♡♡
Ajme sretno, zeli ti brz oporavak, ne zelim ni misliti koji su to bolovi. 😪🥰
Mene su preksinoc uhvatili strasni bolovi od bubrega dole prema nozi i preponama. Nisam mogla stajati, okrenuti se nista bas, na kraju kazu ligamenti maternice. Rekli su mi magnezij obavezno i ako ne budem mogla trpiti da popijem normabel zbog opustanja misica. Nekako kada sam shvatila da je beba uredu i bol je lakse trpiti, pa popijem magnezij i namjestim se u pozu koja pase i odmaram. Kada se bol smanji ajmo dalje u nove pobjede. Kada pomislim proslo je najgore (mucnine) sada krece uzivanje, evo i ovo. Sta je iduce…hemeroidi? 🤣🤣
Eee mene od pocetka trudnoce okrugli ligamenti bolr…konstantne bolove imala sve do 18.sedmice….i nestali i sada ponovo u 24.sedmici ali ne toliko bolni kao na pocetku….sve je to normalnoo…beba raste a samim tim i nase tijelo se sirii … 😊😊
Kod mene obratno. U pocetku me bolilo malo i prestalo, a sada za poluditi. I to samo desna strana. Ali dobro je jer to malo i stane, pa krene opet pa ajde nije da boli stalno. Neka nama nase bebice rastu, a mi cemo lako. ☺ Najbitnije mi da je on uredu.🥰
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hvala zene punooo svima ♡♡♡ najvažnije je da je bebica dobro ja cu biti ♡♡
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Uff gledam baš sad Missy88 ja sam samo tjedan dana manje trudna od tebe i bome nekako se bliži. Baš razmišljam neki dan kako ću polovicom 7 mj već lagano oprati bebinu robicu kolica počistiti pripremiti torbu za bolnicu. Baš kažem dragom jučer kako imamo jednu svadbu 14.8. da ćemo staviti torbu za bolnicu u auto za svaki slučaj 😂
I evo baš neki dan nešto pričamo na poslu i ja kažem moj sin će ići baš sa sestrom od jednog učenika u školu i malo sam onako ostala puf kao moj sin,nekako u zadnje vrijeme sve sam svjesnija kako smo blizu dolaska bebe. Ono kao znam da sam trudna ali polako postajem svjesna ajme bit ću mama
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Missy svjesna sam da pretjerujem, al ne mogu si pomoći 🤣🙈
Lješnjak, jel to ovaj? Stvarno sam zapela za to. 🤣 zelim onaj osjecaj zraka u stanuhttps://ibb.co/BByxzyw
Je, taj imam u dnevnom, a verziju 3H ako se ne varam u spavacoj. Neznam kaj nude ovi skuplji, ali kod nas nema smrada i manje je prasine i ja zadovoljna. Pise i postotak zagadenja i to mi je super.
Pozdrav okruglice!💓🤰
Mi obavili jutros pregled,samo sam pregled imala bez UZV-a. Zatvorena sam,ali i dalje moram utrogestane koristit i pit zeljezo dodatno. 21.6 imamo anomaly scan,a 2.7 samo pregled
Ja ne znam kako vama,ali meni je ovih evo skroro 20tj proletilo. Nekad uopce i zaboravim da sam trudna dok bebica ne krene lupkat. Preko dana ju bas ne osjecam ali zato ujutro jos dok sam u krevetu se javi i navecer kad legnem
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ivkica ja jos uvijek nemam taj osjecaj 😅 Znam da sam trudna, ali se ne mogu uopce zamisliti za 3 mjeseca s bebom haha. Stvari su skoro sve spremne i za bebu i meni za bolnicu, samo treba to spremiti u torbe i oprati sve bebine stvari, ali to stignem 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ivkica ja jos uvijek nemam taj osjecaj 😅 Znam da sam trudna, ali se ne mogu uopce zamisliti za 3 mjeseca s bebom haha. Stvari su skoro sve spremne i za bebu i meni za bolnicu, samo treba to spremiti u torbe i oprati sve bebine stvari, ali to stignem 😁
Ajme sad ovo čitam i shvatim da ja još ništa nemam, nismo apsolutno ništa kupili🙈 nekako mi se sve to čini još daleko i kao imam vremena. Možda zato jer još spol ne znamo pa čekam s kupnjom robice (iako sam htjela kupiti sve manje- više neutralno). Možda mi sljedeći tjedan, ako na pregledu uspiju vidjet spol, postane sve stvarnije i bliže. Ali definitivno moram početi barem sitnice kupovati, robicu i slično.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Vrijeme zaista leti, ja sam i dalje u šoku. Sve mi se to rapodno bliži a ja se i dalje osjećam zbunjeno. Najpre nisam vjerovala da ću ikada razmišljati o bebi, onda da ću tako brzo vidjeti taj plusić i sad da smo već na pola puta. Taman se naviknem na jedan-dva simptoma kad iskoči busa i dok se naviknem na nju eto ti udaraca i već vrijeme da se kupuju stvari i da se razmišlja o prvom susretu. 🙈🤭🥰
Ali tome smo se nadale sve zajedno tako da jedva čekamo 🥰🥰🥰 U međuvremenu pozdrav od nas dvije 🙈
https://ibb.co/bvbTL2k 🙈🙈🙈
Preslatka bušica 🙈😍🤰
Kod mene je još nema, bar ne tako za već trudnicku fotku🧐
Inače, imam jednu curicu i mama sam već 16 mjeseci, ali se nikako sad opet naviknuti na trudnoću, i da ću biti mama dvoje djece 🙈. Xxx puta zbog obaveza općenito i oko starije zaboravim da sam trudna, još sada kad su tegobe prestale, i kada legnem navečer, umirim se i povezem sa sobom onda se opet i sjetim još jednog malog bića 🥰
Sve je to normalno mame se i u trudnoći i nakon poroda postepeno povezuju sa bebama i čitav zivot grade tu neku vezu. Najljepsu vezu❣
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji