Hemoroidi - sreća nisam im sklona , ne znam kako bi bilo da jesam a probava mi bude sada jednom tjedno 😓
Marela meni 5kg za pola trudnoce ne zvuci nesto strasno 🙁
Ja ne znam sta je s mojim Kg, bas se jucer mjerila i u 3tjedna preko 2kg dobila 😦 pa da jedem vise nego prije rekla ovako me stvarno živciraju.
Sad sam na + 2 sta je ok za pola trudnoce ali nastavim li dalje ovako bit ce zanimljivo 😑
Mališa je ful aktivan zadnjih dana, izgleda mi da je vise budan nego sto spava hehehe. Seka je jucer osjetila udarce, cekamo da se tata i braco nađu u zgodnom trenutku kraj mene. Za sada kad tata stavi ruku malac prestane lupati 😁
Cure cestitam na dobrim pregledima ♥️, sretno curama koje idu danas 🍀
Svako koliko se vazes? Ja se vazem svaki dan tako da odma vidim odstupanja u kilazi..
Do sada nisam dobila nista, ali par puta sam ujutro bila po kilo-dva teza nego dan prije, al to je iskljucivo kad jedem nesto slano pa mi trazi puno vode koja se meni zadrzava.
Najkriticnije je bilo prije mjesec dana kad sam isla navecer u kino, a ujutro 2,7kg vise. 🍿su ucinile svoje 😆😆
Sta se probave tice, bila je katastrofa prije trudnoce, a sad je isto ajme, jednom u tjedan ili 10 dana 😰
..i to su takvi bolovi da ih mogu usporedit s trudovima 😔
Mirim se svako 2tjedna
No ovaj put sam stala 2 dana zaredom na vagu. I prvi put je bilo +1 a sutra dan vec +2 . Pa me panika ulovila
Sad si mi utješila 😅
Hahahahah eto zato se ja vazem svaki dan, da me ne kolpa kad stanen nakon par dana 😆😆 ..a i ovisi jesan isla na wc, i tu znan varirat kad ne iden po tjedan dana ☺️
Meni kilaža varira od doba dana i toga jesam išla na wc, piškila ili ne, jela i koliko, pila tekućinu. Tako da varijacije znaju biti i po 1-1,5 kg u različito vrijeme tijekom dana.
Ne obraćam pažnju previše 😁
A muž mi je na dijeti, pa ae važe svako malo ne bi li se kila otopila 😂😂 pa stanem na vagu iz znatiželje.
Sutra idem na kontrolu, jedva čekaam 😊😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Pozdrav, kod nas stize curica☺ sve je uredu sad sam 17+4 nisam jos dobila niti jednu kilu izgubila sam samo 300 gramaa od zadnjeg vaganja ginekologica kaze da je sve uredu, a nepovracam nit istaa jedem samo po smjernicama za dijabeticare i malo pazim na prehranu da tipa nejedem bjeli kruh vec integralni i tako i evo za sad je superr a u prosloj trudnoci sam u ovo vrijeme bila na +5 sto je bilo stv previse..!!! eto ako netkom trebaju knjizice sa zdravim receptimaa i slasticama javitee se pa saljem na mejl imam stv svacegaa sto moze bit id velike pomocii kad nas uhvate napadi gladi!!!
Moze meni na mirela.facebook@gmail.com :) ja se sad moram zbrojat😅
Sanjarka, ja krenula s viskom od nekih 6kg, pa plus ovih 5, valjda je procjenio da to ne bude dobro ako malo bolje ne pripazim. Krenula sam pazit od pocetka do nekog 16-og tj i onda 2kg ko od sale dosle nakon 2,3 rockasa koji se zaredali🙃 al tesko mi je to i pratit kad nekad budem 2kg teza od tekucine koja se nakupi, uh, muko moja, nema pizza i kolaci, cak ni prigodno😖
Al ako nis drugo odusevljena sam sa Biorella Prenatal vitaminskim cokoladicama za trudnice - pravo otkrice, ide jedna dnevno, pokrivene dnevne potrebe za vitaminima, a jedem cokoladicu🤩 https://mojaljekarna.hr/probiotici/8749-biorela-choco-prenatal-cokoladice.html
Jutro cure.
Sretno svima na pregledima! Samo dobre vijesti stižu, baš vas je lijepo čitati i gledati slije. 😍
Ja odbrojavam još 17 radnih dana i mojoj sreći nema kraja. Nevjerojatno mi je kojom brzinom sve ide jer čim prestanem raditi idemo na more dva tjedna kod mojih a kad se vratim kreću ozbiljne pripreme za rodilište i bebu! 😍
MARELA, ne brini oko kg, ja sam od 6 do 12 tt dobila 2 kg i njemu je to bilo puno. 🤣 Napisao mi je na nalaz dijeta molim. Ja sam bila šokirana. Hahahhaa. Vjerojatnije je da ti je rekao radi tog viška od prije ja sam u 20 tt imala plus 5 I već sam mislila eto opet dijeta molim, međutim nije više nikad ništa komentirao za kilazu. 😁
Šta se hemica tiče, hvala bogu nikad imala, nadam se da će me i sad zaobići.
Meni je jedino često taj osjećaj da mi se beba nisko nasadi pa stalno idem pisat I imam taj pritisak dole da se doslovno znam držati za trbuh dok hodam do wca. 🤣
Ma ok, pristojno me upozorio na moguce komplikacije ak zabrazdim😄 Samo nekak mislim da necu moc puno sprijecit, jer sam ko stvorena za linearni porast, metabolizam mi sam ceka da uleti komad pizze da se zalijepi x2 valjda🤣
A hemici...ja u prosloj trudnoci nis, ali od poroda..🤯🤯🤯 da sam znala kako ce biti, odbila bi svakako drip🙃
No, navodno sad postoje neke suverenije metode za rjesavanje, treba jos malo istraziti, hoce se to sve malo opustiti dolje poslije poroda😅😅
Jel radi netko kegelove ili sl?
E, pricale ste o opremi prije, jel netko ima iskustva sa elasticnom maramom tipa Boba wrap ili https://www.amazon.com/Baby-Wrap-Carrier-Sling-Holder/dp/B07SM127CR
Meni je sling marama bila super, ali tek od 4mj, a MeiTai od 6, ali probala bi s ovom elasticnom dok je jos novorođenče ako ce trebat.
Da li se poslodavcu mora najaviti da idemo na komplikacije?
Stvar je u tome što sam zaposlena kao asistent u nastavi radila sam i prije dvije godine taj posao i jednim povodom se išlo na izlet a ja sam cijeli dan povraćala i nisam nikako mogla ići. Ove godine sam se opet zaposlila kao asistent da bi mi sama ravnateljica i dalje zamjerala što nisam išla tad na izlet da se to mora ići da mi ne smije biti loše pa ne želim uopće u ikakve sukobe ulaziti s njom
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Joj kilogrami. 😅
Ne stajem na vagu kući, samo od pregelda do pregleda.😁
Startala sam sa 60,4 a na zadnjem pregledu sam imala 59,6. 🙈
Ne pazim pretjerano sada u t. inače imam sporiju probavu i ako ne pazim na ishranu katastrofa 🙈 tako da sam prinudjena svakako obratiti pozornost.
Vecinom sam na domacim bistrim juhama, čorbama, ribi umjerno i puno voća i povrća tokom dana (baš puno😅)Meso mi se nekako gadi sada, i inace ga nisam ljubitelj pa ga baš slabo jedem.
Ono što znam da mi fali ishranom dopunim suplementima.
Nekada mi recimo baš dodje da pojedem pizzu i kolu 😍, inače slabo jedem junk food, a i slatko.
Jedino bih se morala malo aktivirati nekim laganijim treningom.
Prošlu t. sam startala sa 53 kg a otisla roditi sa 68 kg. Sad se nadam da necu preci tih 68, eventualno 70. 😄
url=https://lilypie.com]
Jao kilice, samo neka se skupljaju.. S 57 sam ostala trudna, sad sam na 62, meni ne smeta.. Secer ke u redu, tako da se ne zamaram. Samo da beba bude zdrava, ali ne i prwko 4 kg.. Jer meni svaka trudnoća beba sve veća. Trwća curka rođena s 4043 kg, a mjerili da ce biti oko 3500..Nadam se da dečki su lakši 😂
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Mateja moj dečko imao 4,100 😂🤭 al vjerujem da je to jer je došao u 42 tjedan. Držim fige da ne bude malo div :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Cure jel ima koja mama ovde, ili imate poznanice koje su imale 2 ili više carskih? Znate li kakva su ima iskustva bila tokom trudnoća. Znam da je rizik svakim carkim veći i da je manje-više sve individualno, ali bih voljela da procitam i ovako iskustva.
Mene će ovo sada biti drugi carski.
Kilice... Startala sa 65. Sad u prosla dva tjedna dobila 3kg... Jucer na kontroli 68kg.... Idem na odmor cevapima pizzama bureku rostiljima a onda cim se vratim na ogtt cisto se bojim rezultata😂.
Sortiraj odgovore
Najstariji