Dajte cure, pa kakve su to kile? 😂🤣 2-3 to dobijem u mj dana.
Ja sam krenila s 59 i sad sam na 66,5. To je +7,5kg!!!😱
Nis se ne brinite i uzivajte. Pa meni malac ima samo kilu 😆 di su cice i celulit na nogama koji se pojavio 😅
Sve kojesu rodile, reklesu mi da su se ispuhale ko balon nakon poroda.
I nama zelim isto
🥰😊😉
Dajte cure, pa kakve su to kile? 😂🤣 2-3 to dobijem u mj dana.
Ja sam krenila s 59 i sad sam na 66,5. To je +7,5kg!!!😱
Nis se ne brinite i uzivajte. Pa meni malac ima samo kilu 😆 di su cice i celulit na nogama koji se pojavio 😅
Sve kojesu rodile, reklesu mi da su se ispuhale ko balon nakon poroda.
I nama zelim isto
🥰😊😉
Potpisujem sve gore napisano. 😊
Ja sam skoro na sličnoj kilaži kao i ti, od prilike na +6,5 kg. 😃 Imala sam 52 prije trudnoće, a sada sam na 58,5 kg. Kada vidim curke da su dobile samo 1 ili 2, zbilja se znam zamisliti sama nad sobom. 😅😂
Želim svim curkama koje danas idu da im pregledi super prođu! 🥰😍❤️😘
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
E da, Sanjarka88 sretan roćkas tvom malcu :)
I još nešto, ja danas idem na konzultacije samo kod novog doktora, pa ću otkazati pregled kod ove stare koji je trebao biti 24.6, a novi pregled će mi biti 6.7 (anomaly scan). Inače, ja sam užasno spavala zadnje dvije noći baš me bolio trbuh, nisam se mogla namjestiti, trnula mi bedra itd itd... zaključila sam kad sam se jutros pogledala da je to zato što mi je narastao pravi tvrdi trudnički stomak
Kilogrami - ja sam počela sa 55 kg, pa sam pala radi mirovanja (mišićna masa) i mukice (malo sam jela dok sam ležala 2 miseca) pa san se sad opet vratila i evo sad sam 58,3 kg. Bilo bi i više da nije bilo hematoma ali šta je tu je. Svi mi govore da mi se samo drob vidi tako da me čak počelo brinit jesam li premalo dobila iako se beba razvija odlično i po špagi. Počela sam pit željezo da dignem hemoglobin i krvnu sliku tako da mi se apetit otvara lagano i bojim se da ću sve nadoknaditi zadnja tri mjeseca. 😂
.
Spavanje - ja se trudim na lijevom boku spavat ali utrne mi bedro i sa jastukom za trudnice, pa noga, pa me drob boli ako naglo promjenim stranu boka, iman osjećaj da je izmućkan u polusnu pa se buni. Sve mi je teže naći poziciju a izbjegavam na leđima, na drobu naravno niti ne mogu... Šta će bit posli ne želin niti zamislit.
Orhideja kako prosao pregled jucer? 😊
Jackie i Angelly sretno danas ♥️
Sretan rođendan tvom dječaku! 🍀🎉💙
-
Mene upravo zvala sestra iz ordinacije i rekla da ne dolazim, doktorica noćas imala smrtni slučaj.
Tako da idem na pregled za tjedan dana, 09.06.
A tako sam se veselilaaaa, trebala je raditi danas anomaly scan 🙃
Je li kasno sa 23 tt anomaly scan?
Sad tulim na kauču jer već 5 tjedana odbrojavam kada ću na pregled i sad ovo...znam da pretjerujem, vjerojatno me hormoni pucaju 🙈🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Orhideja kako prosao pregled jucer? 😊
Jackie i Angelly sretno danas ♥️
Sretan rođendan tvom dječaku! 🍀🎉💙
-
Mene upravo zvala sestra iz ordinacije i rekla da ne dolazim, doktorica noćas imala smrtni slučaj.
Tako da idem na pregled za tjedan dana, 09.06.
A tako sam se veselilaaaa, trebala je raditi danas anomaly scan 🙃
Je li kasno sa 23 tt anomaly scan?
Sad tulim na kauču jer već 5 tjedana odbrojavam kada ću na pregled i sad ovo…znam da pretjerujem, vjerojatno me hormoni pucaju 🙈🙈
Pa ne bih rekla da je kasno ali bolje se sve vidi oko 20. tjedna. Ja te skroz razumin, živim od pregleda do pregleda i ubilo bi me kad bi mi ga par sati prije odgodilo. Otiđi privatno ako ne možeš dočekat i ako se želiš smirit?
Nije kasno, anomaly scan se radi od 20-23 tt
Malo sam se smirila 🙈
Valjda neće biti kasno. Mislim nemam nikakvih tegoba, osjećam mu pokrete lijepo, ali sam se baš veselila. Ali dobro. Tjedan dana me neće ubiti, odbrojavat ću opet dane 7️⃣ 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Ma i meni je tek 6.7 sljedeći pregled i već sada mi je to puno previše razmaka, ali držim se one da je sve do sada bilo u redu, bebica raste, nemam nikakvih boljki velikih, pa nema ni potrebe ići stalno na preglede. :)
Evo da vam javim da na babyland imate popust na kolica kinderkraft 3u1 moov, cjena je top
https://ibb.co/SrRwnVy
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Ma i meni je tek 6.7 sljedeći pregled i već sada mi je to puno previše razmaka, ali držim se one da je sve do sada bilo u redu, bebica raste, nemam nikakvih boljki velikih, pa nema ni potrebe ići stalno na preglede. :)
Ma jasno 😊 i ja se držim toga. Nego sada je trebao biti anomaly scan, pa me zato brine što se sad baš dogodilo da me mora prebaciti. A mini anomaly je odrađen je nešto na brzinu tada.
Pa sam kontala sad vidjeti sve napokon malo detaljnije.
Još sad me naručila u 10 h, a pauza im od 10.30 pa već vidim da će pregled trajati 10-15 min i ćao 🤦♀️🤦♀️
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji