Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    01. Lipanj 2021. 20:57

Rita37🤰

Kilice… Startala sa 65. Sad u prosla dva tjedna dobila 3kg… Jucer na kontroli 68kg…. Idem na odmor cevapima pizzama bureku rostiljima a onda cim se vratim na ogtt cisto se bojim rezultata😂.

Sada kada vidim ovo lakse mi je 😀 ja startala sa 65, sada imam 67. Isto zadnja 2 tjedna dobila tu kilu, dvije gore 🤣
    Uzivaj u cevapima i finom jelu. I ja sam ovih dana u apartmanu koji je 500 metara od mame. Svaki dan sam kod nje na rucku ocekujem jos koju kilu 🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Tienna
    01. Lipanj 2021. 21:07

Lejla, može i meni na t.prpic@hotmail.com  😊

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Sanjarka88
    01. Lipanj 2021. 21:58

Joj beba preko 4kg ajme 😅
    Kod mene su imali cura 2800g, decko 3300g
    Nadam se slicnom ishodu i ovaj put jer sam zbog uske zdjelice kandidat za carski ako beba bude prevelika

Sta se kg tice, lakse mi je kad vidim da i kod vas ima čudnih i nekontroliranih prirasta 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Rita37🤰
    01. Lipanj 2021. 22:00

sanja0508

Rita37🤰

Kilice… Startala sa 65. Sad u prosla dva tjedna dobila 3kg… Jucer na kontroli 68kg…. Idem na odmor cevapima pizzama bureku rostiljima a onda cim se vratim na ogtt cisto se bojim rezultata😂.

Sada kada vidim ovo lakse mi je 😀 ja startala sa 65, sada imam 67. Isto zadnja 2 tjedna dobila tu kilu, dvije gore 🤣
    Uzivaj u cevapima i finom jelu. I ja sam ovih dana u apartmanu koji je 500 metara od mame. Svaki dan sam kod nje na rucku ocekujem jos koju kilu 🤣🤣

Hvala na priznaju sad si mi dala vjetar u ledja... A kad cemo jest ako ne sada kad se bebe raduju 😂😂 tocno osjetim kako mrda od srce kad se dobro pojede..  Uzivaj u odmoru i svu srecuu Slavoniji ti zelim 🍀🎉❤️

Sanjarka88
    01. Lipanj 2021. 22:02

Ja sam krepatitis
    Cijelo jutro hodam i kupujem sve za rockas sinu. Onda popodne radila tortu, francusku, pripremali slatke paketice za vrtic...ugl cijeli dan sam na nogama i konačno u lezeci
    Bas mi je vec sve tesko postalo. Ko baba sam neka 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jana25
    01. Lipanj 2021. 22:13

Dajte cure, pa kakve su to kile? 😂🤣 2-3 to dobijem u mj dana.
    Ja sam krenila s 59 i sad sam na 66,5. To je +7,5kg!!! 😱
    Nis se ne brinite i uzivajte. Pa meni malac ima samo kilu 😆 di su cice i celulit na nogama koji se pojavio 😅 
    Sve kojesu rodile, reklesu mi da su se ispuhale ko balon nakon poroda.
    I nama zelim isto
    🥰😊😉

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tratinčica12
    01. Lipanj 2021. 22:20

sanja0508

Rita37🤰

Sorry što upadam 😁 jesi stigla u Slavoniju? Di si točno? ☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Rita37🤰
    01. Lipanj 2021. 22:29

Sanjarka88 🦔

Ja sam krepatitis
    Cijelo jutro hodam i kupujem sve za rockas sinu. Onda popodne radila tortu, francusku, pripremali slatke paketice za vrtic…ugl cijeli dan sam na nogama i konačno u lezeci
    Bas mi je vec sve tesko postalo. Ko baba sam neka 😅

Uh vjerujem. .   I ja sam bas spora sta god krenem traje... Recimo ruta koju cesto idem je 15min hoda jucer isla trebalo mi 25 min
    🙃 🤭 Ziva baba hahahha.. Al neka nas polako a sigurno 🍀

bumac95
    01. Lipanj 2021. 22:35

Sanjarka sretan ročkas malenom. I bravo mama za angažman 🥰🥰🥰

Mi smo raspakiravali stvari iz ikee do sad i sklapali sve po malo. Mislim da ću se srušit od umora ubrzo 😂😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

sanja0508
    01. Lipanj 2021. 23:22

Jackie27

sanja0508

Rita37🤰

Sorry što upadam 😁 jesi stigla u Slavoniju? Di si točno? ☺

Nisam stigla jos, jos hodam po moru, ne dam se nikako, hladno mi je jos za kupanje, ali citam knjigu i gledam u more🤣🤣
    Ja sam ti u NG, a planiramo kucicu graditi u Požegi (ako planovi budu kao sto smo si zacrtali) tamo planiram i roditi jer nam dosta naših iz obitelji tamo radi u bolnici. Tako da smo ti na relaciji ta dva grada 😀
    Ti si vidim iz Osijeka, od decka seka živi tamo i od mog bratica cura pa cesto dolazimo. Tako da možda jednom i kavu popijemo heheh
    Jana25-ja se nadam da cu ici gore sa kilažom, nakon toliko povracanja svaki gram koji sada dobijem mi je kao da sam dobila na lotu 🤣🤣 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.