Kilice… Startala sa 65. Sad u prosla dva tjedna dobila 3kg… Jucer na kontroli 68kg…. Idem na odmor cevapima pizzama bureku rostiljima a onda cim se vratim na ogtt cisto se bojim rezultata😂.
Sada kada vidim ovo lakse mi je 😀 ja startala sa 65, sada imam 67. Isto zadnja 2 tjedna dobila tu kilu, dvije gore 🤣
Uzivaj u cevapima i finom jelu. I ja sam ovih dana u apartmanu koji je 500 metara od mame. Svaki dan sam kod nje na rucku ocekujem jos koju kilu 🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Joj beba preko 4kg ajme 😅
Kod mene su imali cura 2800g, decko 3300g
Nadam se slicnom ishodu i ovaj put jer sam zbog uske zdjelice kandidat za carski ako beba bude prevelika
Sta se kg tice, lakse mi je kad vidim da i kod vas ima čudnih i nekontroliranih prirasta 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kilice… Startala sa 65. Sad u prosla dva tjedna dobila 3kg… Jucer na kontroli 68kg…. Idem na odmor cevapima pizzama bureku rostiljima a onda cim se vratim na ogtt cisto se bojim rezultata😂.
Sada kada vidim ovo lakse mi je 😀 ja startala sa 65, sada imam 67. Isto zadnja 2 tjedna dobila tu kilu, dvije gore 🤣
Uzivaj u cevapima i finom jelu. I ja sam ovih dana u apartmanu koji je 500 metara od mame. Svaki dan sam kod nje na rucku ocekujem jos koju kilu 🤣🤣
Hvala na priznaju sad si mi dala vjetar u ledja... A kad cemo jest ako ne sada kad se bebe raduju 😂😂 tocno osjetim kako mrda od srce kad se dobro pojede.. Uzivaj u odmoru i svu srecuu Slavoniji ti zelim 🍀🎉❤️
Ja sam krepatitis
Cijelo jutro hodam i kupujem sve za rockas sinu. Onda popodne radila tortu, francusku, pripremali slatke paketice za vrtic...ugl cijeli dan sam na nogama i konačno u lezeci
Bas mi je vec sve tesko postalo. Ko baba sam neka 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dajte cure, pa kakve su to kile? 😂🤣 2-3 to dobijem u mj dana.
Ja sam krenila s 59 i sad sam na 66,5. To je +7,5kg!!! 😱
Nis se ne brinite i uzivajte. Pa meni malac ima samo kilu 😆 di su cice i celulit na nogama koji se pojavio 😅
Sve kojesu rodile, reklesu mi da su se ispuhale ko balon nakon poroda.
I nama zelim isto
🥰😊😉
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sorry što upadam 😁 jesi stigla u Slavoniju? Di si točno? ☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ja sam krepatitis
Cijelo jutro hodam i kupujem sve za rockas sinu. Onda popodne radila tortu, francusku, pripremali slatke paketice za vrtic…ugl cijeli dan sam na nogama i konačno u lezeci
Bas mi je vec sve tesko postalo. Ko baba sam neka 😅
Uh vjerujem. . I ja sam bas spora sta god krenem traje... Recimo ruta koju cesto idem je 15min hoda jucer isla trebalo mi 25 min
🙃 🤭 Ziva baba hahahha.. Al neka nas polako a sigurno 🍀
Sanjarka sretan ročkas malenom. I bravo mama za angažman 🥰🥰🥰
Mi smo raspakiravali stvari iz ikee do sad i sklapali sve po malo. Mislim da ću se srušit od umora ubrzo 😂😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sorry što upadam 😁 jesi stigla u Slavoniju? Di si točno? ☺
Nisam stigla jos, jos hodam po moru, ne dam se nikako, hladno mi je jos za kupanje, ali citam knjigu i gledam u more🤣🤣
Ja sam ti u NG, a planiramo kucicu graditi u Požegi (ako planovi budu kao sto smo si zacrtali) tamo planiram i roditi jer nam dosta naših iz obitelji tamo radi u bolnici. Tako da smo ti na relaciji ta dva grada 😀
Ti si vidim iz Osijeka, od decka seka živi tamo i od mog bratica cura pa cesto dolazimo. Tako da možda jednom i kavu popijemo heheh
Jana25-ja se nadam da cu ici gore sa kilažom, nakon toliko povracanja svaki gram koji sada dobijem mi je kao da sam dobila na lotu 🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji