Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorre
    01. Lipanj 2021. 13:28

https://ibb.co/dbMwD6g
    Ja sam baš jčr naručila s Alune ovaj set sa slike bez pletenice i slonića. Javim vam kad stigne kakav je 😊
    Samo javljate još takvih akcija kad nešto ulovite 😘

Baby N 💙

Mišić
    01. Lipanj 2021. 13:32

Zara ajme diivno, pravi babymoon! i meni je u planu, ali više ne znam hoću li stići, hahahahah.
    I da, to je ta tabletica.

Mišić
    01. Lipanj 2021. 13:32

Lorre i tvoj set je presladak!

Tracy_
    01. Lipanj 2021. 14:08

Tonkica111

Tracy_ Hahahahahaha a neš ti hahahah antena1709@gmail.com… Dobar ti je termin, najlipši datum šta se vidi meni po mailu 🤣🤣🤣

samo da ode komentiram ovo Tonkicino "NEŠ TI" nakon par mailova: ispalo je da mi je udana za drugog rođaka i da ćemo se viđat ovo lito pa eto da pripazimo kad pričamo o hemoroidima a neko nas pita iz kojeg mista smo ahahaha!
    isto bi volila da je nekako privatnija ova grupa šta teme više eskaliraju :D

Tonkica111
    01. Lipanj 2021. 14:12

Tracy_

Tonkica111

Tracy_ Hahahahahaha a neš ti hahahah antena1709@gmail.com… Dobar ti je termin, najlipši datum šta se vidi meni po mailu 🤣🤣🤣

samo da ode komentiram ovo Tonkicino "NEŠ TI" nakon par mailova: ispalo je da mi je udana za drugog rođaka i da ćemo se viđat ovo lito pa eto da pripazimo kad pričamo o hemoroidima a neko nas pita iz kojeg mista smo ahahaha!
    isto bi volila da je nekako privatnija ova grupa šta teme više eskaliraju :D

Hahahhahahahhahahahaha 🤣🤣🤣

Tracy_
    01. Lipanj 2021. 14:13

Zara7

MadameI

Cure, nisu bas sve cari i teme trudnoće ugodne, pa tako ni tema hemoroidi 😏😬
    Ima li koja problema? Ako da, kako ih ublazujete/rjesavate?

Draga Madamel, nažalost i ja muku mučim s tom gamadi već skoro dvije godine i pritom sam skupila puno iskustva :D. Ja nisam nikad imala problema s njima niti sa probavom do jednog perioda kad sam skoro 3 mjeseca pila jake antibiotike i kad je sve pošlo nizbrdo i dobila sam unutarnje hemoroide koji nisu prošli. Bila sam 2 puta na pregledu i 1 na kolonoskopiji gdje mi je rečeno da imam samo blaže unutarnje h., a meni je samo u glavi da ako su ovo blaži da ne mogu zamislit kakvi su tek teži stupnjevi jer je meni ovo užasno, bol kao da me netko reže ako je stolica tvrda, pečenje i svrbež poslije, ma prestrašno da ne idem u detalje za cure koje nemaju takvih problema! ALI, nije sve tako sivo :D Otkrila sam što mi paše i pomaže da ih većinu dana niti ne primjećujem.
    PRVO, kreme koristi samo i isključivo kao neko kratkoročno rješenje i pomoć u akutnoj fazi, par dana u komadu, ne duže od toga jer one same izazivaju kasnije iritaciju, gljivice, bakterije, isušuju sluznicu i dugoročno korištenje samo pogoršava problem (to mi je rekla gastroenterologinja i nažalost potvrđeno iz prve ruke). Kreme su super kratkoročni spas, ali nisu rješenje.
    DRUGO, najvažnija je prehrana i održavanje česte, svakodnevne i mekane (ne premekane) stolice. Sad u trudnoći još bitnije. Ono što je mene spasilo je uzimanje 2-3 kivija dnevno. Znači, to voće je sve. I jabuke mi znaju pomoći, ali ništa kao kivi. Stolica bude redovita svako jutro plus je mekše teksture. Uz uzimanje dovoljno tekućine svaki dan. Baš probaj tjedan dana to pa javi jel ti odgovara. Mislim da sličan efekt imaju i suhe šljive i smokve, ali kivi mi je ukusniji tako da se toga držim.
    TREĆE, izbaci svu hranu koja se ne probavlja dobro, npr. koštice od šipka ili lubenice, kukuruz i kokice, orašaste plodove sve (ja si miksam sve da ih ipak unesem) i slično jer ostaju tako tvrdi u stolici pa oštećuju sluznicu i pogoršavaju hemoroide.
    Preporuka moje doktorice su kupke hrastove kore po 15 min 2x dnevno, isto u akutnoj fazi za umirivanje tegoba, ali možeš i svaki drugi dan u mirnoj fazi za održavanje (nisam sigurna jel se smije u trudnoći, treba provjeriti).
    Mene je ovo spasilo, to je naravno samo moje iskustvo, ali ako može još nekome pomoći onda super!
    SRETNO!

A kad smo kod hemeroida, hvala na ovim tips and tricks! <3

Tratinčica12
    01. Lipanj 2021. 14:26

Lorre

https://ibb.co/dbMwD6g
    Ja sam baš jčr naručila s Alune ovaj set sa slike bez pletenice i slonića. Javim vam kad stigne kakav je 😊
    Samo javljate još takvih akcija kad nešto ulovite 😘

I ja škicam stvari sa Alune, ali ne znam di ću sa svime ako krenem naručivati sad 😁
    Je li bolji tanji ili deblji uško? Mislim znam da bebama ni ne treba jastuk na početku, ali eto...🤷‍♀️🙈

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Mateja32
    01. Lipanj 2021. 14:42

Pozdrav, evo pala je odluka i krajem 7 mj idemo na more, mjesto Selce. Ako ste blizu, ili koja planira tamo da se nađemo s trbuščićima

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Tracy_
    01. Lipanj 2021. 14:48

Mateja31

Pozdrav, evo pala je odluka i krajem 7 mj idemo na more, mjesto Selce. Ako ste blizu, ili koja planira tamo da se nađemo s trbuščićima

Eto moš s menon i Tonkicom na kavu 

Tonkica111
    01. Lipanj 2021. 14:53

Tracy_

Mateja31

Eto moš s menon i Tonkicom na kavu

Osim ako se ne radi o mjestu Selce kraj Crikvenice... Ko će mi do tamo 🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.