https://ibb.co/dbMwD6g
Ja sam baÅ” jÄr naruÄila s Alune ovaj set sa slike bez pletenice i sloniÄa. Javim vam kad stigne kakav je š
Samo javljate joÅ” takvih akcija kad neÅ”to ulovite š
Baby N š
Zara ajme diivno, pravi babymoon! i meni je u planu, ali viÅ”e ne znam hoÄu li stiÄi, hahahahah.
I da, to je ta tabletica.
Tracy_ Hahahahahaha a neÅ” ti hahahah antena1709@gmail.com⦠Dobar ti je termin, najlipÅ”i datum Å”ta se vidi meni po mailu š¤£š¤£š¤£
samo da ode komentiram ovo Tonkicino "NEÅ TI" nakon par mailova: ispalo je da mi je udana za drugog roÄaka i da Äemo se viÄat ovo lito pa eto da pripazimo kad priÄamo o hemoroidima a neko nas pita iz kojeg mista smo ahahaha!
isto bi volila da je nekako privatnija ova grupa Ŕta teme viŔe eskaliraju :D
Tracy_ Hahahahahaha a neÅ” ti hahahah antena1709@gmail.com⦠Dobar ti je termin, najlipÅ”i datum Å”ta se vidi meni po mailu š¤£š¤£š¤£
samo da ode komentiram ovo Tonkicino "NEÅ TI" nakon par mailova: ispalo je da mi je udana za drugog roÄaka i da Äemo se viÄat ovo lito pa eto da pripazimo kad priÄamo o hemoroidima a neko nas pita iz kojeg mista smo ahahaha!
isto bi volila da je nekako privatnija ova grupa Ŕta teme viŔe eskaliraju :D
Hahahhahahahhahahahaha š¤£š¤£š¤£
Cure, nisu bas sve cari i teme trudnoÄe ugodne, pa tako ni tema hemoroidi šš¬
Ima li koja problema? Ako da, kako ih ublazujete/rjesavate?
Draga Madamel, nažalost i ja muku muÄim s tom gamadi veÄ skoro dvije godine i pritom sam skupila puno iskustva :D. Ja nisam nikad imala problema s njima niti sa probavom do jednog perioda kad sam skoro 3 mjeseca pila jake antibiotike i kad je sve poÅ”lo nizbrdo i dobila sam unutarnje hemoroide koji nisu proÅ”li. Bila sam 2 puta na pregledu i 1 na kolonoskopiji gdje mi je reÄeno da imam samo blaže unutarnje h., a meni je samo u glavi da ako su ovo blaži da ne mogu zamislit kakvi su tek teži stupnjevi jer je meni ovo užasno, bol kao da me netko reže ako je stolica tvrda, peÄenje i svrbež poslije, ma prestraÅ”no da ne idem u detalje za cure koje nemaju takvih problema! ALI, nije sve tako sivo :D Otkrila sam Å”to mi paÅ”e i pomaže da ih veÄinu dana niti ne primjeÄujem.
PRVO, kreme koristi samo i iskljuÄivo kao neko kratkoroÄno rjeÅ”enje i pomoÄ u akutnoj fazi, par dana u komadu, ne duže od toga jer one same izazivaju kasnije iritaciju, gljivice, bakterije, isuÅ”uju sluznicu i dugoroÄno koriÅ”tenje samo pogorÅ”ava problem (to mi je rekla gastroenterologinja i nažalost potvrÄeno iz prve ruke). Kreme su super kratkoroÄni spas, ali nisu rjeÅ”enje.
DRUGO, najvažnija je prehrana i održavanje Äeste, svakodnevne i mekane (ne premekane) stolice. Sad u trudnoÄi joÅ” bitnije. Ono Å”to je mene spasilo je uzimanje 2-3 kivija dnevno. ZnaÄi, to voÄe je sve. I jabuke mi znaju pomoÄi, ali niÅ”ta kao kivi. Stolica bude redovita svako jutro plus je mekÅ”e teksture. Uz uzimanje dovoljno tekuÄine svaki dan. BaÅ” probaj tjedan dana to pa javi jel ti odgovara. Mislim da sliÄan efekt imaju i suhe Å”ljive i smokve, ali kivi mi je ukusniji tako da se toga držim.
TREÄE, izbaci svu hranu koja se ne probavlja dobro, npr. koÅ”tice od Å”ipka ili lubenice, kukuruz i kokice, oraÅ”aste plodove sve (ja si miksam sve da ih ipak unesem) i sliÄno jer ostaju tako tvrdi u stolici pa oÅ”teÄuju sluznicu i pogorÅ”avaju hemoroide.
Preporuka moje doktorice su kupke hrastove kore po 15 min 2x dnevno, isto u akutnoj fazi za umirivanje tegoba, ali možeÅ” i svaki drugi dan u mirnoj fazi za održavanje (nisam sigurna jel se smije u trudnoÄi, treba provjeriti).
Mene je ovo spasilo, to je naravno samo moje iskustvo, ali ako može joÅ” nekome pomoÄi onda super!
SRETNO!
A kad smo kod hemeroida, hvala na ovim tips and tricks! <3
https://ibb.co/dbMwD6g
Ja sam baÅ” jÄr naruÄila s Alune ovaj set sa slike bez pletenice i sloniÄa. Javim vam kad stigne kakav je š
Samo javljate joÅ” takvih akcija kad neÅ”to ulovite š
I ja Å”kicam stvari sa Alune, ali ne znam di Äu sa svime ako krenem naruÄivati sad š
Je li bolji tanji ili deblji uÅ”ko? Mislim znam da bebama ni ne treba jastuk na poÄetku, ali eto...š¤·āāļøš
DjeÄak M š 10/2021
DjeÄak N 𩵠06.12.2024.
Hvala Ti Å”to sam stvoren tako Äudesno, Å”to su djela Tvoja predivna! š
Pozdrav, evo pala je odluka i krajem 7 mj idemo na more, mjesto Selce. Ako ste blizu, ili koja planira tamo da se naÄemo s trbuÅ”ÄiÄima
17.10.2009.š©āā¤ļøāšāšØ
2010. š¶āļø
2011. š¶āļø
2015.š¶āļø
23.01.2021. āš¤°
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam deÄko š£
Termin poroda 30.9. 2021.
Pozdrav, evo pala je odluka i krajem 7 mj idemo na more, mjesto Selce. Ako ste blizu, ili koja planira tamo da se naÄemo s trbuÅ”ÄiÄima
Eto moÅ” s menon i Tonkicom na kavuĀ
Eto moÅ” s menon i Tonkicom na kavu
Osim ako se ne radi o mjestu Selce kraj Crikvenice... Ko Äe mi do tamo š¤¦š»āāļø
Sortiraj odgovore
Najstariji