Jutro cure,nadam se da ste sve dobro! Ovdje kod mene kisa od jutra🥱
Hvala na preporukama,budem nesto od toga odabrala.
Mi smo imali jucer i prekjucer izvanredni UZV i pregled jer sam imala prometnu pa sam morala ostat u bolnici na promatranju. Nije bilo strasno,covjek me odozada udario na autu se cak nista ni ne vidi. Ali sam morala ic jer me zategno pojas,bolio me malo trbuh a i hitna je dosla. Spol mi nisu nista rekli,na prvom UZV se nije vidjelo a na drugom nisam ni pitala jer bebica je sjedila skupljenih nogu i pretpostavljam da je doktorica vidjela rekla bi mi. Uglavnom sve je super i uredu,doma smo❤🙏
Hvala Bogu da je sve dobro prošlo i da ste i ti i bebica super 💜 i mene muž stalno nagovara da kupim onaj BeSafe pojas za trudnice, tvoje iskustvo me sad potaknulo, odmah ću ga naručit.
Sad malo odmori i opusti se 😚
Ja imam već neko vrijeme taj pojas. Mislila sam ako ćemo ići za Uskrs u Hrv. trebat će. A sad kad god ga želim stavit svi govore joj šta će ti to pa nemaš tolko velik stomak da te žulja pojas blabla. Nikako objasnit nije stvar jer me žulja il ne nego baš prevencija u slučaju nesreće.
Doduše moj nije besafe nego reer marka(ako se ne varam) jer mi je taj imao bolje kopče, mogu ga isfurat i kad imam haljinice jer ima sastrane za kopčanje, a besafe što sam gledala svaki je išao samo između nogu.
E tooo bi i ja! Ne planiram izlaziti iz haljina sve do poroda pa mi je baš bezveze što svaki ide između nogu. Guglala sam, ali ne vidim taj Reer, u biti jedini koji mi izbacuje je samo ovaj BeSafe, očito imaju neki monopol 😁
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Što se tiče pratnje... Bio je muž na prvi porod s menom i sad jednostavno ne mogu zamislit da ga nema kraj mene... Uglavnom je sta poviše kraj glave mi, i nije smia progovorit jer sam mu zabranila da me dira i da me tješi jer ću ga vjerovatno od boli tit natriskat. Tako da je bia bubica jedno 9 sati 🤣🤣🤦🏻♀️.
Al opet sam znala da mi je neko tu moj pa je bilo lakše. Sad ne znam kako ću 😭😭😭
Pozdrav! Evo i nas sa pregleda. Bio je mali (4,5 godine) samnom i oooodusevljen je sto je vidio bracu. Emocije su bile na trudničkoj razini 🤦🏼♀️😂😂😂
Niko ima preko pola kile i veći je za kojih par dana ali ništa znatno. Oko 28 cm je dug :)
Za mjesec dana na ogtt i ponovno pregled. 16.06. :)
Ostalo sve uredu. Ja sam na +3,5 kile i to je skroz uredu po onoj tablici :)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sanjarka narucila sam izdajalicu i usput par casica i vrecice za mlijeko. Onu silikonsku zlicu u koju se puni hrana, kasica i istisne van lagano, kod nas su skuplje pa neka stoji haha. Jastucic za kadicu, naljepnicu za auto. Torbu/ruksak za djecje stvari. Sad gledam jos malu torbu za objesit na kolica za neke sitnice jer mislim da se ne dobije ni u Joie ni Cybex. I gledam zastite za kisu/komarce, ali vidjela to i u Dmu pa mozda ne treba sve bas. Ali ono, jeftino je 😂 Planirala i baby monitor ali smo ga dobili. Mislim da je to to 😅
Hvala 😁
Nego jel tko mislio kupiti oni set za fotografiranje bebe po mjesecima?
Podloge i slicno?
To mi kod nas sve izgleda skupo a volila bi to kupit
I bemti moj ruksak je bio 180 kn , koliko Ce me oderati na to? 😩
Meni je to preslatko, ako mislimo na isto 😊
Ovakve sam vidjela personalizirane pa cu odabrati neku sličnu
https://ibb.co/1TQYh4H
https://ibb.co/4djQ0RD
Ovo je preslatko! 😍 Di si to našla?
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
https://ibb.co/nkrpFzQ
https://ibb.co/0DvpbFS
Evo ga :) spavao je i nije se dao smetati 😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Missy, Sanjarka hehhehe, hvala vam! Missy, i kod nas je danas bljakavo vrijeme pa sam i ja nazad u čizmicama, buuuu
Little Baby ajme, mogu misliti koji ti je to šok bio! ali najbitnije je da ste ti i bebica dobro!
Zara heheh, hvala, ali sutra će me ginekolog ubiti kad stanem na vagu, ahahahah L mi je sad na dane, jučer je mazio, jutros mi je pokrivao drob i govorio "pokij mama seku"
Što se tiče kolica, baci oko na ovaj blog: https://strollerica.com/blog/, žena je recenzirala sve i svašta.
Poklončić ja ti imam ergo omni 360 i prezadovoljna sam. Jednostavno namještanje, djetetu je udobno, može u razne položaje (iako sam ja koristila samo 2: onaj u kojem je beba prema mami i onaj u kojem je okrenuta prema naprijed). Negdje sam pročitala da je (od strukturiranih ergoonomskih nosiljki) Tula Baby udobnija nižim ljudima, a Ergo višim. E sad, ja sam 170 cm (znači nisam nešto visoka) i ova mi je super, a Tulu nisam isprobala Sad me mami Ergobaby Embrace za minijaturice.
Ima li koja od vas iskustva s njom?
Jana na ručnu izdajalicu se treba naviknuti. I ja imam tu aventovu, ali nikad se nismo "sprijateljile". Jedna sam od onih kojoj izdajanje nikako nije išlo Patronažna sestra mi je bila preporučila Nukovu umjesto nje, ali ju nikad nisam isprobala.
Što je meni lijepo vidjet ove vaše slikice s ultrazvuka, divno da nam kikaci rastu🥰😍💗💗
Zara evo probala sam slikat kutiju od svojeg. Ja sam slučajno naletila na neki oglas i pisalo je 2u1 reko kako(zbog tih kopči su mislili). Možda g ima na Amazonu. Jer i meni kad sam Guglat išla uvijek samo besafe. https://ibb.co/b21FhPn
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
I čestitama svima na pregledima!
Ajmee bumac - preeesladak je!! baš sam ljubomorna na vas koje uspijete dobiti takve sličice, heheheh. Moja djeca se nikad nisu htjela pokazati
. Dječak je uuuviijek na uzv držao obje ruke ispred lica, a ona se zasad samo vri i pokazuje leđa ili dubi na glavi
______
Sanjarka super su te podlogice, a ja sam bila uzela drvene kocke sa zlatnim slovima i brojkama pa smo ih koristili za mjesečna slikanja.
Pozdrav! Evo i nas sa pregleda. Bio je mali (4,5 godine) samnom i oooodusevljen je sto je vidio bracu. Emocije su bile na trudničkoj razini 🤦🏼♀️😂😂😂
Niko ima preko pola kile i veći je za kojih par dana ali ništa znatno. Oko 28 cm je dug :)
Za mjesec dana na ogtt i ponovno pregled. 16.06. :)
Ostalo sve uredu. Ja sam na +3,5 kile i to je skroz uredu po onoj tablici :)
Di ima ta tablica za kile? Da baš vidimo. Ja sam sebi i dalje žgoljo a vaga pokazuje da sam prošla 50, inače sam bila ispod prosjeka pa se navodno smijem malo udebljati.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Bravo za preglede curke,preslatke bebače,potvrđene curke i smanjene pijelone 🙏🎉👏
Samo tak nastavite rasti ❤️
Kaj se tiče akcije oko pratnje na porodu,nadam se da će potrajati i dok nama treba,a ne sada kad se očekivano radi na smanjenju broja zbog dolazeće sezone pa eto nama jeseni i nove buktinje 🤢
Nek se samo procijepi tko može da nama ne rade sranja,istina,obavi se porod ovako i onako,ali posto je xy kontradiktornosti i nepravilnosti općenito s pravilima i mjerama ,porod je najmanji problem tu 🤷♀️
Netko je coocoonu spominjao? To mi je top,ali mi djeluje na kratke staze,pogotovo za nas koji smo genetski predodređeni da porodimo osnovnoškolca 🙊🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji