Madamel jel tebi to prva trudnoća ili druga? Ma mislim da je nema šta drugo jer sam sita i svaki put se javi kad se ja baš smirim, tipa popodnevna drijemka i samo ko da nešto škaklja iznutra, nešto između škakljanja i titranja. Nekad baš mogu odrediti gdje je točno, a nekad imam osjećaj ko da je dvaput zaredom došlo 🙈 ne znam samo kako ću sutra to doktorici objasniti sa svojim profi njemačkim😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Pozdrav trudnice 🙂
Evo mene s pregleda, curka je potvrđena 💗 sve je odlično i uredu 🙂🙂🙂 evo sličice
https://ibb.co/T1vg1m9
https://ibb.co/ngXkccm
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure, jeste upratile grupu Pratnja na porodu? Triba se aktivirat i slat mailove. Ovi u Splitu će zadnji otvorit ali triba radit presing. Inače ću u Zagreb otić rodit 😂
Daaaa… Ja bi pratnju isto a Split zasad nula bodova… Odma sam potpisala!
I ja sam odmah jučer potpisala 😂😂
-
Znam za Cybex Balios s da je 5500, oko 4500 s popustom.
Chrome se može naći za 3000 na sniženju. A Versatrax nisam sigurna za cijenu skroz. Znam da je skuplji od Chrome-a ☺☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cure baš ste naručile super stvari! Sad ste i mene bacile u razmišljanje da naručim ovu podlogu za fotkanje i još neke sitnice dok nije počela naplata PDV-a.
Čestitam svima na super nalazima i sretno svima koji tek idu na pregled danas ili ovih dana. Dobrodošle nove cure, a vi koje čitate javite se i pišite nam i vi!
Moram s vama podijeliti sretne vijesti... Kako mi je na početku trudnoće šećer bio 5.6 i morala sam paziti na prehranu (a nisam baš uvijek) bojala sam se OGTT-a koji sam radila prekjučer.
Danas mi je endokrinologinja na pregledu rekla da je nalaz dobar i nema šećera, woooohoooo! Dođe mi da se najedem ne znam čega, a zapravo mi se ne jede ništa slatko trenutno.
'21. 💙
'24. 💛
Cure, jeste upratile grupu Pratnja na porodu? Triba se aktivirat i slat mailove. Ovi u Splitu će zadnji otvorit ali triba radit presing. Inače ću u Zagreb otić rodit 😂
Daaaa… Ja bi pratnju isto a Split zasad nula bodova… Odma sam potpisala!
I ja sam odmah jučer potpisala 😂😂
-
Znam za Cybex Balios s da je 5500, oko 4500 s popustom.
Chrome se može naći za 3000 na sniženju. A Versatrax nisam sigurna za cijenu skroz. Znam da je skuplji od Chrome-a ☺☺
Ovo se odnosi na sve u 3u1. ☺
-
Što se rađanja i pratnje tiče, ja bih da muž ide sa mnom. On je trenutno na zadnjoj godini medicine, ostalo mu još par ispita pa taman da mu bude praksa 😂😂
On se ne buni, kaže da bi išao. Vidjet ćemo kad dođe vrijeme kakva će biti uopće situacija s pratnjom na porodu i hoće li se on predomisliti 😂😂
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Jutro cure,nadam se da ste sve dobro! Ovdje kod mene kisa od jutra🥱
Hvala na preporukama,budem nesto od toga odabrala.
Mi smo imali jucer i prekjucer izvanredni UZV i pregled jer sam imala prometnu pa sam morala ostat u bolnici na promatranju. Nije bilo strasno,covjek me odozada udario na autu se cak nista ni ne vidi. Ali sam morala ic jer me zategno pojas,bolio me malo trbuh a i hitna je dosla. Spol mi nisu nista rekli,na prvom UZV se nije vidjelo a na drugom nisam ni pitala jer bebica je sjedila skupljenih nogu i pretpostavljam da je doktorica vidjela rekla bi mi. Uglavnom sve je super i uredu,doma smo❤🙏
Hvala Bogu da je sve dobro prošlo i da ste i ti i bebica super 💜 i mene muž stalno nagovara da kupim onaj BeSafe pojas za trudnice, tvoje iskustvo me sad potaknulo, odmah ću ga naručit.
Sad malo odmori i opusti se 😚
Ja imam već neko vrijeme taj pojas. Mislila sam ako ćemo ići za Uskrs u Hrv. trebat će. A sad kad god ga želim stavit svi govore joj šta će ti to pa nemaš tolko velik stomak da te žulja pojas blabla. Nikako objasnit nije stvar jer me žulja il ne nego baš prevencija u slučaju nesreće.
Doduše moj nije besafe nego reer marka(ako se ne varam) jer mi je taj imao bolje kopče, mogu ga isfurat i kad imam haljinice jer ima sastrane za kopčanje, a besafe što sam gledala svaki je išao samo između nogu.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Pozdrav trudnice 🙂
Evo mene s pregleda, curka je potvrđena 💗 sve je odlično i uredu 🙂🙂🙂 evo sličice
https://ibb.co/T1vg1m9
https://ibb.co/ngXkccm
Ljubav mala ♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure,nadam se da ste sve dobro! Ovdje kod mene kisa od jutra🥱
Hvala na preporukama,budem nesto od toga odabrala.
Mi smo imali jucer i prekjucer izvanredni UZV i pregled jer sam imala prometnu pa sam morala ostat u bolnici na promatranju. Nije bilo strasno,covjek me odozada udario na autu se cak nista ni ne vidi. Ali sam morala ic jer me zategno pojas,bolio me malo trbuh a i hitna je dosla. Spol mi nisu nista rekli,na prvom UZV se nije vidjelo a na drugom nisam ni pitala jer bebica je sjedila skupljenih nogu i pretpostavljam da je doktorica vidjela rekla bi mi. Uglavnom sve je super i uredu,doma smo❤🙏
Hvala Bogu da je sve dobro prošlo i da ste i ti i bebica super 💜 i mene muž stalno nagovara da kupim onaj BeSafe pojas za trudnice, tvoje iskustvo me sad potaknulo, odmah ću ga naručit.
Sad malo odmori i opusti se 😚
Pa bas sam si dan prije nego se to dogodilo razmisljala o tom pojasu jer sam skuzila kako me zateze kad jace prikocim ili tako nesto i onda se to dogodilo i eto. Doduse nije to jako bilo kako je moglo biti pa smo dobro prosli ali svejedno. I u obicnoj voznji a svaki dan sam u autu,osjetim da mi pojas smeta. A cula sam za taj BeSafe da ga hvale dosta i reklamiraju po insta i fejsu
Dobro pa je sve dobro prošlo 🙏🏻 sad se samo dobro odmori 💗💗
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Cure baš ste naručile super stvari! Sad ste i mene bacile u razmišljanje da naručim ovu podlogu za fotkanje i još neke sitnice dok nije počela naplata PDV-a.
Čestitam svima na super nalazima i sretno svima koji tek idu na pregled danas ili ovih dana. Dobrodošle nove cure, a vi koje čitate javite se i pišite nam i vi!
Moram s vama podijeliti sretne vijesti… Kako mi je na početku trudnoće šećer bio 5.6 i morala sam paziti na prehranu (a nisam baš uvijek) bojala sam se OGTT-a koji sam radila prekjučer.
Danas mi je endokrinologinja na pregledu rekla da je nalaz dobar i nema šećera, woooohoooo! Dođe mi da se najedem ne znam čega, a zapravo mi se ne jede ništa slatko trenutno.
👏👏👏👏
Mogu misliti koje olakšanje 🎉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka hvala na savjetu! Mislim da ću se na kraju odlučiti i ja za cybex balios lux s 3 u 1 čisto jer vidim da ih svi hvale i dosta ljudi već ima, a ne da mi se toliko tražiti i istraživati 😄 za kolica svekar i svekrva inzistiraju da nam oni uzmu, to im je obiteljska tradicija, uzeli su i muževim sestrama pa ajde 😊
Plavabosanka to je sigurno to, malac se javlja mami 😚
Lisa čestitke na zdravom curetku 💜
Tracy hvala na info, nisam znala da je to u tijeku, u Zd nažalost pratnja nije dozvoljena već duugo, meni osobno bi to baš puno značilo za mentalni mir i podršku tako da se nadam da će se promijenit nešto! Muž nije nešto prezagrijan, al ne dajem mu izbor u vezi ovoga, meni je prebitno😂
Little baby ma joj, sreća da je sve dobro ispalo, sad odmah kupiti pa smo mirne za dalje! 💪🚙
Haru super vijestiii, sad odmah navali 🍬🍭🍫🍮🍩🍪 i mene to čeka za 4 tjedna, nadam se da će bit sve ok 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji