Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    19. Svibanj 2021. 10:23

little baby

Jutro cure,nadam se da ste sve dobro! Ovdje kod mene kisa od jutra🥱
    Hvala na preporukama,budem nesto od toga odabrala.
    Mi smo imali jucer i prekjucer izvanredni UZV i pregled jer sam imala prometnu pa sam morala ostat u bolnici na promatranju. Nije bilo strasno,covjek me odozada udario na autu se cak nista ni ne vidi. Ali sam morala ic jer me zategno pojas,bolio me malo trbuh a i hitna je dosla. Spol mi nisu nista rekli,na prvom UZV se nije vidjelo a na drugom nisam ni pitala jer bebica je sjedila skupljenih nogu i pretpostavljam da je doktorica vidjela rekla bi mi. Uglavnom sve je super i uredu,doma smo❤🙏

Hvala Bogu da je sve dobro prošlo i da ste i ti i bebica super 💜 i mene muž stalno nagovara da kupim onaj BeSafe pojas za trudnice, tvoje iskustvo me sad potaknulo, odmah ću ga naručit. 
    Sad malo odmori i opusti se 😚

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Pokloncic13
    19. Svibanj 2021. 10:23

Jutro curke,mene zdrobila neka hunjavica,pa me kad sam se okretala u krevetu ukliještilo u vratu,rekoh kaj još 🙊 
    Kolica sam uzela rabljena,susjeda je prodavala svoja i ima onaj off white boju i rozi ljetni krović..prvo smo kao definitivno ćemo nova kupovati,pa kad sam se preračunala jer imam sve za dečka doma i da ću sigurno htjeti za nju sve novo i u nekim pastelnim tonovima..predomislila se 🙊 zato ću jaje uzet novo,to mi je fakat bitno jer smo puno u autu. 
    Dosta je u SLO to sve jeftinije,računam ići češće tamo u shopping jer mi muž tamo radi.
    Kaj se Ethereala tiče,divne i kvalitetne stvari imaju,ja sam oba puta tamo kupovala i nisam nikada požalila,ekstra brza suradnja.
    Kakva imate iskustva s Ergobaby omni 360? Probala sam ju s malim,ali nikako se nije naviknuo pa sam ju nažalost prodala,sad mi je naravno zao 🙄
    Sad sam 14tj i točno vidim da mi je jučer ujutro buknuo naočigled o definitivno ima razlike nosila dečka ili curu,barem zasad,sad sam sva razlijana i ima ga od struka do naprijed🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 10:28

Tracy_

Sanjarka88 🦔

Tracy gdje si nam ti nestala?

Tu sam ja, čitam redovito. 🤗
    Iskreno, bila sam se iznervirala prije jedno 400 stranica kad je bilo govora o Niftyu pa sam izbrisala account i leftala ali i dalje čitam na kraju ahaha.

Sta te tocno izivciralo? 😁
    Nemoj samo citati ti mi budes friski izvor info iz st rodilista 😁 Pisiiiii

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Missy88
    19. Svibanj 2021. 10:29

little baby

Mi smo imali jucer i prekjucer izvanredni UZV i pregled jer sam imala prometnu pa sam morala ostat u bolnici na promatranju. Nije bilo strasno,covjek me odozada udario na autu se cak nista ni ne vidi. Ali sam morala ic jer me zategno pojas,bolio me malo trbuh a i hitna je dosla. Spol mi nisu nista rekli,na prvom UZV se nije vidjelo a na drugom nisam ni pitala jer bebica je sjedila skupljenih nogu i pretpostavljam da je doktorica vidjela rekla bi mi. Uglavnom sve je super i uredu,doma smo❤🙏

Ajme 🥺 Drago mi je da je sve ok, drzite se 🥰
    Ja idem privatno u Ginekologiju Boras, Ilica, ona mi je super, stvarno si da truda, od razgovora, odgovaranja na pitanja, detaljnog uzv, objasnjava sve zivo, svaki put se trudi uhvatiti sto bolje slicice za tatu...
    Privatno sam jos isla prije (između ostalih) u Gemini plus na Malesnici kod dr. Zrinke Komadine Estatiev, na Tresnjevci kod dr. Husara i dr. Crvenkovic u GynNovi na Marulicevom i svi su mi odlicni, ali nemam iskustva kod njih u trudnoci. 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

little baby
    19. Svibanj 2021. 10:44

Zara7

little baby

Hvala Bogu da je sve dobro prošlo i da ste i ti i bebica super 💜 i mene muž stalno nagovara da kupim onaj BeSafe pojas za trudnice, tvoje iskustvo me sad potaknulo, odmah ću ga naručit.
    Sad malo odmori i opusti se 😚

Pa bas sam si dan prije nego se to dogodilo razmisljala o tom pojasu jer sam skuzila kako me zateze kad jace prikocim ili tako nesto i onda se to dogodilo i eto. Doduse nije to jako bilo kako je moglo biti pa smo dobro prosli ali svejedno. I u obicnoj voznji a svaki dan sam u autu,osjetim da mi pojas smeta. A cula sam za taj BeSafe da ga hvale dosta i reklamiraju po insta i fejsu

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 10:45

Zara7

Sanjarka svaka ti čast na ažurnosti i volji 🥰👏👏

♥️

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 10:46

little baby

Ajme 
    HB pa je sve proslo dobro 🙏🙏🙏

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 10:49

Pokloncic13

Jutro curke,mene zdrobila neka hunjavica,pa me kad sam se okretala u krevetu ukliještilo u vratu,rekoh kaj još 🙊
    Kolica sam uzela rabljena,susjeda je prodavala svoja i ima onaj off white boju i rozi ljetni krović..prvo smo kao definitivno ćemo nova kupovati,pa kad sam se preračunala jer imam sve za dečka doma i da ću sigurno htjeti za nju sve novo i u nekim pastelnim tonovima..predomislila se 🙊 zato ću jaje uzet novo,to mi je fakat bitno jer smo puno u autu.
    Dosta je u SLO to sve jeftinije,računam ići češće tamo u shopping jer mi muž tamo radi.
    Kaj se Ethereala tiče,divne i kvalitetne stvari imaju,ja sam oba puta tamo kupovala i nisam nikada požalila,ekstra brza suradnja.
    Kakva imate iskustva s Ergobaby omni 360? Probala sam ju s malim,ali nikako se nije naviknuo pa sam ju nažalost prodala,sad mi je naravno zao 🙄
    Sad sam 14tj i točno vidim da mi je jučer ujutro buknuo naočigled o definitivno ima razlike nosila dečka ili curu,barem zasad,sad sam sva razlijana i ima ga od struka do naprijed🤣

Hocemo sliku trbuscica 😍
    O nosiljkama  ne znam nista a to mi je sljedeća stavka tako da ajmo mame iskustva i savjete 😊

sanja0508
    19. Svibanj 2021. 10:50

Ja vas curke citam uz kavicu i prije spavanja, ali sam u fazi selidbe pa ne stignem puno pisati bas. Pregled je super prosao, malo smo veci nego smo mislili 17+3. 😍 raste, vesel je, zdrav. Mene malo boli tamo kod ruba gacica, tj. vise neugodan osjecaj jer se valjda rasteze sve, ali inace sve super. Povracala nisam jedno 6 dana, osjecam se super. Neka tako i ostane.
    Iduci pregled je 8.6 jer tada ce biti oko 20 tjedana pa da i to obavimo. 
    Evo vam jedna slikica....pusu vam saljemo nas dvoje 🥰😍 
    https://ibb.co/HTKXWHr

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 10:51

Missy sta jos Mislis narucit sa Alija?
    Daj pisi mozda dobijem ideju 😂
    Ja kontam Joie uloviti na 15 posto nekako
    Pa bi bila ispod 4000
    U svakom slučaju, Cybex ti je top brend ali Joie niti malo ne zaostaje za njima po kvaliteti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.