https://trudnoca.net/prirast-tezine-u-trudnoci/
Evo link od tablice. Kaže da je dosta dobra jer se temelji na prethodnom BMI-ju. Naravno da “mi punije” trebamo nešto manje dobivati na težini nego recimo neuhranjene cure (prema BMI-ju). Pokušavam se održat na ovom minimalnom dobitku 😂😂
Po ovome ispada da cijelu trudnocu trebam dobit samo 6,8kg 😱😱😱
Ponosna.mama ja 12 jer mi je BMI 26 od prije, sto je Pretilost (zvuci grozno 🤦🏼♀️😂)
Sad u 23 tjednu piše minimalno +3,2 kg. Ja sam na 3,5 tako da sam blizu tog minimalnog za sad. Kako će bit dalje, ne znam 😅
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jesi dobro gledala? Da ti nije to samo minimalna? Možda ti je 10 Max :)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jesi dobro gledala? Da ti nije to samo minimalna? Možda ti je 10 Max :)
Naravno da sam vidila samo minimalnu 🤦🏻♀️ prosjecna mi je 9, a maksimalna 11 😏 ..a ja racunala ako dobijem 12 bit ce super 🙃
Ponosna.mama ja 12 jer mi je BMI 26 od prije, sto je Pretilost (zvuci grozno 🤦🏼♀️😂)
Sad u 23 tjednu piše minimalno +3,2 kg. Ja sam na 3,5 tako da sam blizu tog minimalnog za sad. Kako će bit dalje, ne znam 😅
E da, meni za 16tt pise min +1,5kg, max 2,5kg , a ja sam jos na pocetnoj tezini, tako da bar nesto dobro u svemu tome 😄
Eto. Super si za sad. Ja sam do 19 tjedna bila ispod minimalne puno al sam zato počela dosta dobivat u zadnje vrijeme pa sam nadoknadila 🤦🏼♀️
Kaže ginic da nakon 20. kreće tek intenzivniji dobitak na težini :)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Cure, čitam da je Osijek odobrio pratnju na porodu a čini mi se da će i Split 😃
Taman sad pred sezonu.
A dok mi budemo na redu, bit će taman stoti val korone i povratak mjera i ograničenja 🤦♀️🤦♀️😂😂
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Eto. Super si za sad. Ja sam do 19 tjedna bila ispod minimalne puno al sam zato počela dosta dobivat u zadnje vrijeme pa sam nadoknadila 🤦🏼♀️
Da, tako mi je bilo u prve dvi trudnoce, nista do 17tt, onda je krenilo po 2kg s tim da sam iza 20.tt jedan mj.dobila 4kg i prvi i drugi put 😏
Da, tako mi je bilo u prve dvi trudnoce, nista do 17tt, onda je krenilo po 2kg s tim da sam iza 20.tt jedan mj.dobila 4kg i prvi i drugi put 😏
Ja si sad gledam po tablici. Piše mi minimalna težina kao 58,5 kg za 20 tt.
Ja sam na 56,5 cca 😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ja si sad gledam po tablici. Piše mi minimalna težina kao 58,5 kg za 20 tt.
Ja sam na 56,5 cca 😃
Ajme blago ti se, toliko sam ja imala u prvoj trudnoci 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji