Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 11:00

Zara sta se kolica tiče prvo odredi buđet, to ti je najvažnije
    Ako ti je ispod 3500kn onda bi ja osobno isla na verziju 2u1 a jaje posebno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 11:01

sanja0508

Ja vas curke citam uz kavicu i prije spavanja, ali sam u fazi selidbe pa ne stignem puno pisati bas. Pregled je super prosao, malo smo veci nego smo mislili 17+3. 😍 raste, vesel je, zdrav. Mene malo boli tamo kod ruba gacica, tj. vise neugodan osjecaj jer se valjda rasteze sve, ali inace sve super. Povracala nisam jedno 6 dana, osjecam se super. Neka tako i ostane.
    Iduci pregled je 8.6 jer tada ce biti oko 20 tjedana pa da i to obavimo.
    Evo vam jedna slikica….pusu vam saljemo nas dvoje 🥰😍
    https://ibb.co/HTKXWHr

Slatki bebač 😍 drago mi da je sve super ♥️

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 11:03

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    Svibanj:
    Lisa27 👶🧸🎀 19.05.
    Bumac 19.05.
    Lorre 20.05.
    LilM 20.05.
    Mišić 20.05.
    Traveller 20.05. 
    Mokosh 20.05. 
    Plavabosanka 20.05.
    Missy88 21.05.
    Lyra 21.05.
    Mala_Ive 22.05.
    Monalisa 24.05.
    Lockica 24.05.
    Buhtlica34 24.05.
    Sanjalica 25.05.
    CarpeDiem 25.05.
    Mala_Martina 26.05.
    Ponosna.mama 27.05.
    Tommyfame 27.05.
    Love2021 27.05.
    Lollypop 27.05.
    MadameI 27.05.
    Petoma13 28.05.
    Freya_444 28.05.
    Jana25 28.05.
    Rita37 31.05.
    Ana25 31.05.
    Lipanj:
    Orhideja 01.06.
    Haru 01.06.
    Jackie27 02.06.
    Angelly 02.06.
    Eemine4 03.06.
    Little baby 04.06. 
    Mateja31 07.06. 
    Sanjarka88🦔 07.06.
    aAnchy 07.06.
    Kiky🥰 08.06.
    Nikkas 08.06.
    Lollypop 08.06.
    Iva2 08.06.
    Bubica_0706 08.06.
    Sanja0508 08.06.
    Taya 👣 09.06.
    Ani92 09.06.
    LadyD 10.06.
    Plavabosanka 12.06.
    Kinderica 15.06.
    Tonkica111 15.06.
    Dannna 16.06.
    Zara 23.06.

Tratinčica12
    19. Svibanj 2021. 11:13

Sanjarka88 🦔

Jackie27

Missy88

Misic super si, bas taman 🥰 Ljubomorna sam na obucu 😂 Kod nas u Zgu pljusak jutros, hladno, bas komentiram ljeto za mjesec dana, a ja jos u kaputu haha.
    Sanjarka neka, treba se opremiti 😁 Za ta kolica sam se i ja odlucila nakon duge i teske muke sama sa sobom i citanja grupa po fejsu, cekala Dane beba za popust i onda nisu bila dostupna 😂

Cure, na kojim stranicama pratite za Joie Versatrax?
    Nama su isto uži izbor. ☺☺

Bubamara ih vise nece imati
    Znaci Magic baby
    Ja ih nigdi drugo ne vidim?
    Ima ih u Sloveniji i ima dostava za hr
    E u ZG ima Joie trgovina ne znam jel ste tamo gledale?

Ja sam isto gledala Magic baby, ali ih više nema na stanju. 
    Uži izbor su nam i Joie Chrome uz Versatrax. Cybex Balios S su mi prekrasna, uživo ih dosta vidim po ulici. Po veličini i specifikacijama su u rangu s ovim Joie.
    E sad malo su skuplja, pa mi je to odigralo ulogu. Jer u svim ovim izdacima oko kupovine za bebu,  1000 i više kn mi igra ulogu. Za sličnu stvar.
    Koliko sam ja čitala recenzije i svašta nešto Joie brend je odličan spoj cijene i kvalitete. 
    Tako da smo ostali na Joie. ☺☺
    -
    Što se tiče Alija - naručila sam ruksak prije koji dan. To mi je orva narudžba, ali piše da još nije shipped. Jel to inače potraje par dana dok isporuče ili ne ažuriraju podatke?
    Našla sam još par stvari. 
    Sada se ne plaća ništa do 160 kn?
    I jel se to gleda kad napraviš jednu narudžbu i plaćanje iznos? Ili? Je li drugačije išta ako naručim npr. Izdajalicu i platim? Pa naručim nešto drugo, platim opet ili se to sve na kraju ipak nekako zbraja?

-
    Sorry na boldanju, to da bolje uocite sva moja silna pitanja 😂😂😂

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Jana25
    19. Svibanj 2021. 11:15

Mi smo jucer imali kratki pregled.
    Beba je progutala vode i vidjeo se zeludac, hvala Bogu 🥳🙏
    Oba pijelona su se smanjima na 2-3 milimetra. Laksi smo 10 kila 😅🥰
    Karlo je veliki decko i jako mlati 😅❤
    Kupili smo kolica, kinderkraft prime 3u1 gray. Divna su 😄🤭
    Dobila sam jako puno robice, i sad moram u kupovinu krevetica i komode. Izdajalicu sam mislila uzet Aventobu ručnu.
    Ima neko bolji prijedlog? 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tracy_
    19. Svibanj 2021. 11:16

Sanjarka88 Ufff neću pisat šta me iznerviralo jer bi mogla pokrenit raspravu a radi toga san bila i izbrisala acc. Sve kul, prošli smo tu fazu trudnoće svi i nema više govora o testovima pa ću i ja primučat' 😁
    ---
    Ja sam kupila kolica sa mypram.de za 3600 kn, u nas su 6500 i došla su mi upravo danas, 2 dana od narudžbe iz Njemačke ravno u Split. Preporučujem svima da pogledaju strane web shopove jer su ama baš svaka kolica u nas skuplja. Ova su bila na 45% jer je izašao novi model i svugdi u svjetu onda stari modeli idu u rasprodaju osim u nas.
    Jaje ću posebno, vjerojatno Cybex ili MaxiCosi jer imaju odlične ocjene na testovima.
    --
    S trudnoćom je sve ok, pregled mi je idući tjedan nakon OGTT i KKS. Jedino nisam sigurna uopće gdje to radim, pretpostavljam u domu zdravlja dole u staro rodilište? Uputnicu sam dobila digitalno tako da se još mislim ić samo privatno u Analize odradit sve pretrage. Prošli pregled je bio prije 3 tjedna i napravila mi je pri kraju pregleda 3D pa sam dobila odlične slike i vidila uživo svoju curicu prvi put. ❤️

Missy88
    19. Svibanj 2021. 11:30

Jackie e ne znam zapravo koliko su Versatrax, negdje sam vidjela 4500 3u1, s 15% popusta sko se uhvati znaci 3800. A ova Cybex su 4500 s popustom pa si mislim potrosim i na vece gluposti 😅 Ali svakako sve to kosta dosta i tisucu kn je velika usteda tako da se slazem. Po svemu sto sam procitala Joie je super marka.
    Sto se Alija tice, mozes platiti sve skupa ako narucujes, ali svaki seller ti posebno salje tako da samo gledaj da je svaka stvar do 160 kn, one ce ionako dolaziti odvojeno. I da, zasad se nista ne placa do tog iznosa dodatno. A slanje ovisi, neki posalju isti dan, neki kroz par dana, valjda ovisi o zalihama.
    Jana citala sam da je rucna dosta zamorna ako ti bas treba redovito izdajalica. Ove elektricne su preskupe po meni da ih se kupuje unaprijed za svaki slucaj, to bolje kad vidis da ti treba. Osim ove s Alija koja je 140 kn, elektricna i svi hvale pa mi stvarno nije zao i ako ju nikad necu iskoristiti 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 11:31

Tracy stavi nam i ovdje koju sličicu 😍

Idem proguglat tu stranicu 😁

Sta se testova tice
    Ja cu samo rec da je jedno pricat teoretski a drugo kad ti se dogodi.
    Prema tome posula sam se pepelom jos jednom u zivotu
    I stvarno mi ne pada napamet vise nekome govoriti sta je ispravno a sto ne.
    Tako da ne daj se zivcirat kod takvih stvari.
    Imas svoje mišljenje i to je jedino važno 😊

Sanjarka88
    19. Svibanj 2021. 11:32

Jana25

Mi smo jucer imali kratki pregled.
    Beba je progutala vode i vidjeo se zeludac, hvala Bogu 🥳🙏
    Oba pijelona su se smanjima na 2-3 milimetra. Laksi smo 10 kila 😅🥰
    Karlo je veliki decko i jako mlati 😅❤
    Kupili smo kolica, kinderkraft prime 3u1 gray. Divna su 😄🤭
    Dobila sam jako puno robice, i sad moram u kupovinu krevetica i komode. Izdajalicu sam mislila uzet Aventobu ručnu.
    Ima neko bolji prijedlog? 😁

Ma bravo Karlo 💙 znala sam da Ce sve biti super 😍

Missy88
    19. Svibanj 2021. 11:35

Sanjarka narucila sam izdajalicu i usput par casica i vrecice za mlijeko. Onu silikonsku zlicu u koju se puni hrana, kasica i istisne van lagano, kod nas su skuplje pa neka stoji haha. Jastucic za kadicu, naljepnicu za auto. Torbu/ruksak za djecje stvari. Sad gledam jos malu torbu za objesit na kolica za neke sitnice jer mislim da se ne dobije ni u Joie ni Cybex. I gledam zastite za kisu/komarce, ali vidjela to i u Dmu pa mozda ne treba sve bas. Ali ono, jeftino je 😂 Planirala i baby monitor ali smo ga dobili. Mislim da je to to 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.