Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica12
    19. Svibanj 2021. 19:47

ponosna.mama

Cure sta vi jedete? Koliko obroka? Sta za marendu? Veceru? Ja imam dojam da previse jedem odnosno da sam stalno gladna, al ljudi oko mene kazu da to nije tako strasno, da tako jedu i ljudi kad nisu trudni. Mozda je meni to puno jer sam se do sada grozno hranila, jedan obrok u danu, i sta je najgore od toga sam se debljala..

Ja ne radim pa sam stalno kući. Jedemo ručak, i navečer oko 18-19 h ostatke ručka ili nešto iz frižidera, tipa sendviči i sl. 
    Neki slatkiši tijekom dana još 😃😃 tako da je to u biti 2 obroka. Ali nekako mi je dovoljno. Najedem se fino, ne pretjerujem a nisam ni gladna uopće.
    -
    Kad sam radila jela sam na poslu oko 10, 11 h i onda kući oko 17-18 h dok skuham 😁

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tracy_
    19. Svibanj 2021. 19:50

CarpeDiem ma bilo je osjetljivo doba a ja na 6 tableta progesterona i luda i puna hormona i samo sam izbrisala account da ne počnem tipkat svašta.  Sad sam ok. I ne pijem više hormone i hematoma više nema i bolje sam volje... Bar do vađenja šećera u utorak di će me bost 3 puta. 😭

• ponosna.mama
    19. Svibanj 2021. 19:57

Jackie27

ponosna.mama

Cure sta vi jedete? Koliko obroka? Sta za marendu? Veceru? Ja imam dojam da previse jedem odnosno da sam stalno gladna, al ljudi oko mene kazu da to nije tako strasno, da tako jedu i ljudi kad nisu trudni. Mozda je meni to puno jer sam se do sada grozno hranila, jedan obrok u danu, i sta je najgore od toga sam se debljala..

Ja ne radim pa sam stalno kući. Jedemo ručak, i navečer oko 18-19 h ostatke ručka ili nešto iz frižidera, tipa sendviči i sl.
    Neki slatkiši tijekom dana još 😃😃 tako da je to u biti 2 obroka. Ali nekako mi je dovoljno. Najedem se fino, ne pretjerujem a nisam ni gladna uopće.
    -
    Kad sam radila jela sam na poslu oko 10, 11 h i onda kući oko 17-18 h dok skuham 😁

A ja jutros u 8 marendala fetu kruha s prsutom i sirom, za rucak u 13h peceno meso i krumpire, u 16h sladoled i za veceru napravila punu zdjelu vocne salate i sad polako jedem vec pola sata.. 

Trudim se svaki dan ubacit nesto voca, inace ga nikako ne jedem 😏

Kiky 🥰
    19. Svibanj 2021. 20:01

ponosna.mama

Ja kako sam stalno doma na bolovanju, jedem 3 obroka dorucak neki tost, sirni namaz, rucak i vecera ili ostaci rucka ili nekakvu salatu. A izmedju nesto od voca. I dosta tekucine. Moj veliki plus je da se dosta krecem,idem u setnje dnevno po dva tri sata a i inace nisam sklona debljanju pa se nadam da se necu puno udebljat ali kako bude. Ne opterecujem se sa kilazom jer znam da cu izgubit cim beba dodje.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Tratinčica12
    19. Svibanj 2021. 20:12

ponosna.mama

Jackie27

ponosna.mama

-

A ja jutros u 8 marendala fetu kruha s prsutom i sirom, za rucak u 13h peceno meso i krumpire, u 16h sladoled i za veceru napravila punu zdjelu vocne salate i sad polako jedem vec pola sata..

Trudim se svaki dan ubacit nesto voca, inace ga nikako ne jedem 😏

Pa nije to puno! Taman. 😃 sad mi se jede pršut i sir 😔😔
    Zaboravila sam napisati da i ja sad više jedem voće nego prije, cijedim limune i naranče umjesto kupovnog soka, sladoled obavezno svaki dan 🙈🙈🙈

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

CarpeDiem.
    19. Svibanj 2021. 20:26

Tracy_

CarpeDiem ma bilo je osjetljivo doba a ja na 6 tableta progesterona i luda i puna hormona i samo sam izbrisala account da ne počnem tipkat svašta.Sad sam ok. I ne pijem više hormone i hematoma više nema i bolje sam volje… Bar do vađenja šećera u utorak di će me bost 3 puta. 😭

Super da više nisi na terapiji  i da nema hematoma🙏
    Bit ce i secer ok u utorak.🍀
    I ja u utorak čekam pregled i svašta nešto 🙈.

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    19. Svibanj 2021. 20:27

MadameI

Konacno sam uspjela uploadati slike 😅😅
    https://ibb.co/YcWZfWb

https://ibb.co/kQvLq8x

Kolica jos nismo narucili, ali sam poprilicno sigurna da ce biti ova 😁

Kolica su mi baš ljepa i vidim da imaju dobru recenziju, super izgledaš i bravo za lagani trening. 🙌

Mateja32
    19. Svibanj 2021. 20:35

Jackie27

ponosna.mama

-

Ajmeeee blago tebi, mene stalno trazi. Tri velika obroka, prije sam voce htjela između, a sad me hvata zgaravica od jabuka, banana.. Evo danas za doručak 2 jaja na oko 3 hrenovki i 2 kriske kruha, izmedu toga ili voce ili sendvič. Rucak gulas uz tjesteninu, Izmedu toga vocni jogurt, čips,.. Vecera kao i ručak, i evo sad vec drugi sendvič s prsutom i zelenom paprikom. Eh da pijem dosta tekućine, a samo ujutro kavu crnu 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

CarpeDiem.
    19. Svibanj 2021. 20:37

Ne brinite za kg, sigurno će otići čim beba dodje, ako ne odu odmah onda čim propuza ili prohoda 100% hoće.😁 🙉

Trudim se da ne pretjerujem, jedem kao i prije  t. vecinom malo zdravije varijante, bez šećera/slatkog sa puno voća povrća, čorbi, mesa najmanje i puno vode. Pojedem kad-kad i suhomesnato i svasta nešto što ne bi smjele. 🙈 sreća ne tako često.
    Jedva cekam opet odmor za 2 mjeseca,  more i morske specijalitete... 🙆‍♀️
    Trenutno sam na ravno 58 kg.

Tratinčica12
    19. Svibanj 2021. 20:42

Mateja31

Jackie27

ponosna.mama

-

Ajmeeee blago tebi, mene stalno trazi. Tri velika obroka, prije sam voce htjela između, a sad me hvata zgaravica od jabuka, banana.. Evo danas za doručak 2 jaja na oko 3 hrenovki i 2 kriske kruha, izmedu toga ili voce ili sendvič. Rucak gulas uz tjesteninu, Izmedu toga vocni jogurt, čips,.. Vecera kao i ručak, i evo sad vec drugi sendvič s prsutom i zelenom paprikom. Eh da pijem dosta tekućine, a samo ujutro kavu crnu

🙈🙈 ima tu svega 😃
    Ja ni prije nisam baš nešto previše jela, pa ono. A jedem sporije i nasitim se brzo. Rekao bi čovjek da sam pojela puno, a nisam. 
    Kad mi traži, uzmem dodatno tako sendvič ili pahuljice s mlijekom. Ali iskreno, ne zamaram se previše. Bitno da je beba dobro, a kile će otići valjda. Inače nisam neke konstrukcije koja naginje nakupljanju kila i kolilo god jedem ne debljam se baš. Dok npr. Ako mi se zareda par dana da slabo jedem smršavim 🙈 
    -

Cure, naletila sam na neke kao spavaćice za dojenje/rodilište.
    Treba li u rodilištu baš imati takvu spavaćicu ili može neka obična ili haljina neka da je zgodna za dojenje ili pidžama?
    Ne da mi se davati novce velike na to. Pogotovo jer ne nosim spavaćice uopće 😃😃
    Di ste vi gledale/uzimale koje već imate dječicu? ☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.