Evo moja bušica na 16+5 😊
https://ibb.co/Km1Dcjd
Kod tebe je stomak malo manji nego moj, al zato si mrsavica, imas bar 15ak kg manje od mene, super izgledas 😍
Meni se vraća bljakica nakon obroka... Poludit ću... Mislila sam tamo u 12.ti tjedan da je gotovo s tim... A evo sad 15.ti i vraća se 😭😭😭😭 koja različita trudnoća za razliku od prve kad apsolutno nikakve mučnine nije bilo ni ničega.. A sad muke, boli prepona, slabost.... Uhhh 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ne znam više šta da jedem...
Cestitam na urednim pregledima curke! Ja svoj anomaly scan cekam u ponedjeljak. Bas sam sva na iglama. Da me barem pregledao moj soc.ginek. nego me brzo odbavio i na iglama sam cijelo vrijeme da li je sve ok. Maleni se stalno javlja,lupa kao pravi mali boksac..
Vidim da pricate o kolicima i sjedalicama pa me zanima jedna stvar jer nisam upucena. Da li moram kupovat autosjedalicu za pocetak dok beba stane u jaje? I da li se to jaje koje ide i na kolica fiksira u autu kad je? Mora imati iso fix? Nekako sam se pogubila u svemu tome sad nis mi nije jasno 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni se vraća bljakica nakon obroka… Poludit ću… Mislila sam tamo u 12.ti tjedan da je gotovo s tim… A evo sad 15.ti i vraća se 😭😭😭😭 koja različita trudnoća za razliku od prve kad apsolutno nikakve mučnine nije bilo ni ničega.. A sad muke, boli prepona, slabost…. Uhhh 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ne znam više šta da jedem…
Suosjecam. Ali evo da te utjesim - proci ce 100% kad rodis. 😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Evo i moje bušice 😊😊
https://ibb.co/dm1cfzv
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Cestitam na urednim pregledima curke! Ja svoj anomaly scan cekam u ponedjeljak. Bas sam sva na iglama. Da me barem pregledao moj soc.ginek. nego me brzo odbavio i na iglama sam cijelo vrijeme da li je sve ok. Maleni se stalno javlja,lupa kao pravi mali boksac..
Vidim da pricate o kolicima i sjedalicama pa me zanima jedna stvar jer nisam upucena. Da li moram kupovat autosjedalicu za pocetak dok beba stane u jaje? I da li se to jaje koje ide i na kolica fiksira u autu kad je? Mora imati iso fix? Nekako sam se pogubila u svemu tome sad nis mi nije jasno 😂
Ej Kiky, uđoh na podforum trudnoća pa vidjeh tvoj nick, reko moran vidit kako trudnoća ide. Wow, već si na pola!!! Gdje je proletilo. Čestitam na dečkiću. 😍😍😍 Uživaj ostatak trudnoće, brzo će proć! Nadam se da suprug brzo dolazi da uživate zajedno!
-
Sanjarka ❤️❤️❤️
-
Žene, isprike na upadu! 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Meni se vraća bljakica nakon obroka… Poludit ću… Mislila sam tamo u 12.ti tjedan da je gotovo s tim… A evo sad 15.ti i vraća se 😭😭😭😭 koja različita trudnoća za razliku od prve kad apsolutno nikakve mučnine nije bilo ni ničega.. A sad muke, boli prepona, slabost…. Uhhh 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ne znam više šta da jedem…
Suosjecam. Ali evo da te utjesim - proci ce 100% kad rodis. 😅
Hahahahahaha odlična utjeha 🤣🤣🤣😭😭😭 vraćam narukvice za mučnine nazad na ruke i lagano ide preživljavanje 🤣🤦🏻♀️
Iso fix ces kupiti samo ako ti auto ima mogucnost za to. Nase auto je 10 godina staro i nema tu mogucnost tako da ja kolica gledam bez toga. Mi cemo kolica dobiti na poklon nakon 8.9 kad udem u 9 mjesec to je zelja od muza da se prije ne kupuju. Gospođa koja nam ih daruje gledala je maxi cosi i meni se ona jako svidaju i uvijek mi je bila zelja ih imati s prvom curkom 😁. Robicu sam dobila od kume njezina mala sada 9 mjeseci pa je donjela sve neutralno i to puna 2 najlona 😁. Tako da cu onda kupiti za pocetak samo nesto novo za izaci iz bolnice plus naravno tetra pelene bocice dudice i kozmetiku sta mi treba za pocetak. Posli kada krenu babine bit ce robice znam po kceri dobila sam robice za prvu godinu odmah na babinama 😁.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Evo moja bušica na 16+5 😊
https://ibb.co/Km1Dcjd
Kod tebe je stomak malo manji nego moj, al zato si mrsavica, imas bar 15ak kg manje od mene, super izgledas 😍
Je je manji je malo 😁
Ne znam koliko si ti trenutno
Ja sam 54kg ali na 160cm 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ej Kiky, uđoh na podforum trudnoća pa vidjeh tvoj nick, reko moran vidit kako trudnoća ide. Wow, već si na pola!!! Gdje je proletilo. Čestitam na dečkiću. 😍😍😍 Uživaj ostatak trudnoće, brzo će proć! Nadam se da suprug brzo dolazi da uživate zajedno!
-
Sanjarka ❤️❤️❤️-
Žene, isprike na upadu! 😊
Hej draga evo vidis neznam ni ja gdje je proletilo ali cesto vas se svih sjetim 😘😘😘 Kako si ti?
Suprug dolazi mjesec i pol dana prije poroda pa sam vecinu vremena sama ali bit ce tu kad bude najpotrebnije..
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji