Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    12. Svibanj 2021. 23:12

Znaci cure, kod mene show 🤣 

Kao ja imam visok tlak (a nemam ga, imam samo kad dodem na pregled) i sad napokon ja dobila holter 🤣🤣 ajme koja smijurija, kao svakih pol sata mjeri..e pa ako je on uspio 5x ocitati tlak 🤣🤣🤣 bas me zanima sta ce oni reci sutra na svoju super opremu haha 
    Pa onda dalje..ja bebi nisam kupila apsolutno nistaaa! Niti jednu carapu ALI zato sam kupila kolica 🤣 
    Uzeli smo iCandy Peach 3 i moram priznat da su kolica top top 🤩🤩 kod mene sve naopako haha

Vidim da ste pricale o otkrivanju spola..na sljedecem pregledu sam 15+2 pa se sve nadaaaam da ce beba biti raspolozena za razgledavanje.

E da, neznam jesam vam rekla..isla sam na kombinirani i sve je savrseno 😍😍 
    Hjoj morat cu biti malo aktivnija, sve kao nemam nista za reci pa eto na kraju neznam kud bi krenula 🤣 

Nego..koje jaje imate? Mi se skroz gubimo sa tim isofixom. Ja i muz gledamo u te autosjedalice i nistaaa ne kuzimo 🤣 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Lockica
    12. Svibanj 2021. 23:15

Čestitke svima na dobrim pregledima ♡♡ Drago mi je procitati da ste sve dobro i bebice nam rastu..
    Ja sam dobila 2 kg do sad ali toliko sam se prosrila u bokovima stomak se zaoblio da djelujem kao najmanje 7 da sam dobila bas sam se popunila hahah samo mi nije jasno kako.Jel neka ima oticanje zglobova na nogama vec?Inace sam ja malo punija ali zglobovi su mi uvijek tanki i izrazeni sad mi se svake carape oslikaju i tako ostane par dana ciza bas primjetim kako oticu a nisam to imala u prvoj trudnoći..

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Rita37🤰
    13. Svibanj 2021. 00:09

Tommyfame

Kao ja imam visok tlak (a nemam ga, imam samo kad dodem na pregled) i sad napokon ja dobila holter 🤣🤣 ajme koja smijurija, kao svakih pol sata mjeri..e pa ako je on uspio 5x ocitati tlak 🤣🤣🤣 bas me zanima sta ce oni reci sutra na svoju super opremu haha
    Pa onda dalje..ja bebi nisam kupila apsolutno nistaaa! Niti jednu carapu ALI zato sam kupila kolica 🤣
    Uzeli smo iCandy Peach 3 i moram priznat da su kolica top top 🤩🤩 kod mene sve naopako haha

Vidim da ste pricale o otkrivanju spola..na sljedecem pregledu sam 15+2 pa se sve nadaaaam da ce beba biti raspolozena za razgledavanje.

Hjoj morat cu biti malo aktivnija, sve kao nemam nista za reci pa eto na kraju neznam kud bi krenula 🤣

Nego..koje jaje imate? Mi se skroz gubimo sa tim isofixom. Ja i muz gledamo u te autosjedalice i nistaaa ne kuzimo 🤣

Tomi ja jaje mislim kupit na nacin da sve  pitam prodavača hahhaha takodjer pojma nemam... Ti bar imas kolica... Ja samo par poklona sto je beba dobila za Uskrs.....   Al kupit cu joj nesto ima imendan 22.5.... Da se ne naljuti jer mogla bi jace pocet udarat
    😂😂🥰🥰🥰 Ipak ona moze mene a ja nju ne mogu
    🙃 🤭 😂 😂....  

Tommyfame
    13. Svibanj 2021. 00:27

Rita37🤰

Tommyfame

Tomi ja jaje mislim kupit na nacin da sve pitam prodavača hahhaha takodjer pojma nemam… Ti bar imas kolica… Ja samo par poklona sto je beba dobila za Uskrs….. Al kupit cu joj nesto ima imendan 22.5…. Da se ne naljuti jer mogla bi jace pocet udarat
    😂😂🥰🥰🥰 Ipak ona moze mene a ja nju ne mogu
    🙃 🤭 😂 😂….

Hahahha pazljivo slusaj sta ce ti reci pa ces mi prenijeti 🤣
    Ajmeee pa bilo bi i vrijeme da joj nesto kupit❤️ tako lijepa cura treba imati sveee najnaj, sto ne sumnjam da nece 😍😍 

Lockica ja sam isto u kategoriji + no za divno cudo zglobovi su mi bez trunke vode.. jel ti mozda visok tlak? Ili da mozda probas malo izbaciti sol iz prehrane i napraviti neki detox..ono cisto da eliminiras sakupljanje vode u tijelu ☺️

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Iva2
    13. Svibanj 2021. 00:38

Hvalaa, drage ženice🌞🌞 Ja sam bila uvjerena da je curica, al ipak sam se prevarila🤣
    Vidjela sam da neki pitaju za autosjedalicu, mi smo nasoj curki uzeli Kiddy EvoLuna i-Size + ISOFIX baza ( 0-13 kg,  0+). Bili smo prezadovoljni, odnosno, i dalje smo, jer je jos uvijek nije prerasla😊

little baby
    13. Svibanj 2021. 07:35

Tommyfame

Mi imamo od kolica jaje,peg perego s isofixom

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Tommyfame
    13. Svibanj 2021. 07:42

Budem pronjuskala ta jaja (omg koliko ovo krivo zvuci 🤣), moram vidjeti jel pasu na kolica..
    Ei taj isofix za jaje jel on kasnije pase i na veliku sjedalicu? 

Ps.jutro cure ❤️ zelim vam lijep dan

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Leah
    13. Svibanj 2021. 08:34

Dobro jutro zenske 😊

Iva cestitam na deckicu😍

Tommy ista stvar mi smo kupili samo kolica cybex i uz njih smo uzeli autosjedalicu cybex aton 5 ima super ocjenu, a evi link gdje si mozes pogledati ocjene AS
    https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/kindersicherheit/kindersitztest/alle-testergebnisse/?filter=0

Tommyfame
    13. Svibanj 2021. 08:49

Leah

Dobro jutro zenske 😊

Iva cestitam na deckicu😍

Tommy ista stvar mi smo kupili samo kolica cybex i uz njih smo uzeli autosjedalicu cybex aton 5 ima super ocjenu, a evi link gdje si mozes pogledati ocjene AS
    https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/kindersicherheit/kindersitztest/alle-testergebnisse/?filter=0

Jao ovo je odlicno 🤩 budem malo prozujala, hvalaaa ti ❤️

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Sanjarka88
    13. Svibanj 2021. 08:57

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    Svibanj:
    Lady D. 13.05.
    Kinderica 13.05.
    Leah 17.05.
    Ivkica 17. 05.
    Kiky🥰 17.05.
    Sanja0508 18.05.
    Lješnjak 18.05.
    Endzrue 19.05.
    Lisa27 👶🧸🎀 19.05.
    Bumac 19.05.
    Lorre 20.05.
    LilM 20.05.
    Mišić 20.05.
    Traveller 20.05. 
    Mokosh 20.05. 
    Plavabosanka 20.05.
    Missy88 21.05.
    Lyra 21.05.
    Mala_Ive 22.05.
    Monalisa 24.05.
    Lockica 24.05.
    Buhtlica34 24.05.
    Sanjalica 25.05.
    CarpeDiem 25.05.
    Mala_Martina 26.05.
    Ponosna.mama 27.05.
    Tommyfame 27.05.
    Love2021 27.05.
    Lollypop 27.05.
    Petoma13 28.05.
    Freya_444 28.05.
    Jana25 28.05.
    Rita37 31.05.
    Ana25 31.05.
    Lipanj:
    Orhideja 01.06.
    Haru 01.06.
    Jackie27 02.06.
    Angelly 02.06.
    Eemine4 03.06.
    Little baby 04.06. 
    Mateja31 07.06. 
    Sanjarka88🦔 07.06.
    Kiky🥰 08.06.
    Nikkas 08.06.
    Lollypop 08.06.
    Iva2 08.06.
    Taya 👣 09.06.
    Ani92 09.06.
    Plavabosanka 12.06.
    Dannna 16.06.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.