Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    12. Svibanj 2021. 12:21

SamoMalo , ja sam vreću uzela u Lidlu prije koji tjedan. Plišana, tamnoplava na oblake, 0-6 mj. 

'21. 💙
    '24. 💛

Tratinčica12
    12. Svibanj 2021. 12:25

Haru

SamoMalo , ja sam vreću uzela u Lidlu prije koji tjedan. Plišana, tamnoplava na oblake, 0-6 mj.

Ja nikad ne upratim šta trebam, a Lidl mi ispred nosa 🤦‍♀️🤦‍♀️ redovno pregledam kataloge, ali uvijek mi promakne nešto 😂

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Haru
    12. Svibanj 2021. 12:31

Jackie27

Haru

Ja nikad ne upratim šta trebam, a Lidl mi ispred nosa 🤦‍♀️🤦‍♀️ redovno pregledam kataloge, ali uvijek mi promakne nešto 😂

Ma i ja sam ju slučajno našla, išla sam po nešto drugo. Valjda je ostala od nekog prijašnjeg kataloga jer je bilo 2-3 komada . :) 

'21. 💙
    '24. 💛

• MARELA
    12. Svibanj 2021. 12:42

Bok cure, ja imam jedno polu-nutricionisticko pitanje.
    Ima li koja stalnih problema s nadutosti i mucninama nakon jela a da je prosla prvi trimestar? Ja se vec stvarno brinem. 18.nam je tjedan i 90% dana od pocetka trudnoce sam naduta, nije skupljanje vode vec bas nadutost trbuha, i vecinom izgledam kao pred porod i vrlo brzo se debljam (5kg do sada). Također, cesto puta mi se javlja mucnina poslije jela, skoro bilo cega, nema nekih pravila. Ginekologu sam rekla, kaze da je to normalno i da moram paziti kaj jedem. Međutim, ja uz to sto pazim ne mogu odrzati dulje od 2 dana da bude bez nadutosti. U prvoj trudnoci mi ni priblizno nije bilo tako i ne znam sto da radim, jer imam osjecaj da je nesto drugo u pitanju, a ne normalno stanje :/

Lollypop
    12. Svibanj 2021. 13:07

Haru

Svi su vam ulovi preslatki da sam i ja išla na Sinsay stranicu i gledala što bih i kako bih.
    Pitanje buduće mame za vas iskusne… Što sve od odjeće pripremiti za bebin izlazak iz bolnice? Znam da još ima vremena i daleko je, ali uhvatilo me pa razmišljam o tome.

Bodić, hlacice, majica(ili ono "odjednom" odijelce sa dugim rukavima i nogavicama) carapice, kapica.. A gle sve zavisi kakvo ce vas vrijeme uhvatiti ali uvijek mozes dekicu prebacit preko bebe to je ionak samo do auta i iz auta. Mi smo izlazili krajem 1.mj pa je sva ta robica bila deblja 🤷🏼‍♀️
    Sad i ja kontam sto ce nam trebat 😅

• ponosna.mama
    12. Svibanj 2021. 13:25

MARELA

Ima li koja stalnih problema s nadutosti i mucninama nakon jela a da je prosla prvi trimestar? Ja se vec stvarno brinem. 18.nam je tjedan i 90% dana od pocetka trudnoce sam naduta, nije skupljanje vode vec bas nadutost trbuha, i vecinom izgledam kao pred porod i vrlo brzo se debljam (5kg do sada). Također, cesto puta mi se javlja mucnina poslije jela, skoro bilo cega, nema nekih pravila. Ginekologu sam rekla, kaze da je to normalno i da moram paziti kaj jedem. Međutim, ja uz to sto pazim ne mogu odrzati dulje od 2 dana da bude bez nadutosti. U prvoj trudnoci mi ni priblizno nije bilo tako i ne znam sto da radim, jer imam osjecaj da je nesto drugo u pitanju, a ne normalno stanje :/

Jesi li primjetila prije trudnoce takve simptome? Ja imam inace problem sa zeludcem i tako mi je vec godinama. Mjesec prije nego sam zatrudnila sam radila kontrolu na helicobacter i bilo mi je pozitivno tako da sam prosla trojnu terapiju antibiotikom i uz to uzimala stalno emaneru dok nisam ostala trudna i u dogovoru s dr.prestala s terapijom. Trbuh mi od prvog dana trudnoce izgleda kao da sam u 6.mj. i imam sve simptome kao i ti tako da je meni definitivno od zeludca 🤷🏻‍♀️

• MARELA
    12. Svibanj 2021. 13:53

ponosna.mama

MARELA

Jesi li primjetila prije trudnoce takve simptome? Ja imam inace problem sa zeludcem i tako mi je vec godinama. Mjesec prije nego sam zatrudnila sam radila kontrolu na helicobacter i bilo mi je pozitivno tako da sam prosla trojnu terapiju antibiotikom i uz to uzimala stalno emaneru dok nisam ostala trudna i u dogovoru s dr.prestala s terapijom. Trbuh mi od prvog dana trudnoce izgleda kao da sam u 6.mj. i imam sve simptome kao i ti tako da je meni definitivno od zeludca 🤷🏻‍♀️

Pa cini mi se da je tako nesto u pitanju, imala sam smetnje i prije, da, ali puno manje, nisam bas obracala paznju, a sada je bas nenormalno.  
    ponosna.mama - a da li slijedis neku posebnu prehranu ili neke mjere? 

Mišić
    12. Svibanj 2021. 14:09

Jackie, Mateja Preeslatko!!!
    Marela je li piješ kakav probiotik? Moglo bit i pomoći ako ga uvedeš.
    Haru nikad nije prerano za razmišljanje o izlasku, hahaha. I sam sam sad u takvim mislima. Evo, moj dječak se rodio na proljeće, ali je bilo poprilično hladno pa je izašao u bodiju na duge rukave i dvodijelnom kompletiću iz hm-a koji je na kapi imao uši , a na nožicama su mu bile deblje čarape. Stavili smo ga u jaje i još pokrili dekicom. E sad, kad mi stigne curka bit će još poprilično toplo pa se mislim kupiti kompletić koji se sastoji od bodija na duge rukave i hlačice, kao što je ovo: https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0896522010.html

little baby
    12. Svibanj 2021. 14:16

Ja sam si planirala,bodic kratki rukav,duga majica i ono plisano odjelce jednodjelno. Kapicu i kad stavimo bebu u jaje jos preko deblja dekica. Al ima jos vremena pa se stignem smislit,i vidjet sta ce druge mame

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• malenabeba8
    12. Svibanj 2021. 14:49

Cure zvao me doktor iz poliklinike. Testiranje nije uspijelo budu ponovili. Još čekati 4-5 dana, ako ne uspije opet vaditi krv. Kaže da mu se to dogodilo 2-3 puta. Tako da mi nista nije jasno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.