Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Svibanj 2021. 12:50

Sara 🌸

Sanjarka88 🦔

Sara 🌸

Kiky 🥰

Cestitam na urednim pregledima curke! Ja svoj anomaly scan cekam u ponedjeljak. Bas sam sva na iglama. Da me barem pregledao moj soc.ginek. nego me brzo odbavio i na iglama sam cijelo vrijeme da li je sve ok. Maleni se stalno javlja,lupa kao pravi mali boksac..
    Vidim da pricate o kolicima i sjedalicama pa me zanima jedna stvar jer nisam upucena. Da li moram kupovat autosjedalicu za pocetak dok beba stane u jaje? I da li se to jaje koje ide i na kolica fiksira u autu kad je? Mora imati iso fix? Nekako sam se pogubila u svemu tome sad nis mi nije jasno 😂

Ej Kiky, uđoh na podforum trudnoća pa vidjeh tvoj nick, reko moran vidit kako trudnoća ide. Wow, već si na pola!!! Gdje je proletilo. Čestitam na dečkiću. 😍😍😍 Uživaj ostatak trudnoće, brzo će proć! Nadam se da suprug brzo dolazi da uživate zajedno!
    -
    Sanjarka ❤️❤️❤️-
    Žene, isprike na upadu! 😊

♥️♥️♥️
    Kako si? Kako malac? 😍

Super smo oboje! Samo gledam kako se mijenja iz dana u dan. Nije više novorođenče, pravi je mali čovik već posta 😂
    Kako ide tvoja trudnoća? Jesi imala sreće pa izbjegla sve tegobe ili si imala mučnine i ostalo? Zna li se spol? 😊

Znam o čemu pricas, uzivaj u tome 🥰

Kod mene je sve samo ne mirna trudnoca.
    Od jakih mucnina i povracanja prvih 12tt do povećanog nuhalnog nabora....ugl svega.
    Nipt nam je uredan, nabor se apsorbirao. Cekamo anomaly scan sa 20tt i nadamo se najboljem ♥️
    Braco nam stiže 💙 jako je aktivan i puno buba svoju mamu i nekako sam sad već mirna i uvjerena da Ce sve biti savršeno u redu ♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sara 🌸
    13. Svibanj 2021. 12:55

Sanjarka88 🦔

Sara 🌸

Sanjarka88 🦔

Sara 🌸

Kiky 🥰

Cestitam na urednim pregledima curke! Ja svoj anomaly scan cekam u ponedjeljak. Bas sam sva na iglama. Da me barem pregledao moj soc.ginek. nego me brzo odbavio i na iglama sam cijelo vrijeme da li je sve ok. Maleni se stalno javlja,lupa kao pravi mali boksac..
    Vidim da pricate o kolicima i sjedalicama pa me zanima jedna stvar jer nisam upucena. Da li moram kupovat autosjedalicu za pocetak dok beba stane u jaje? I da li se to jaje koje ide i na kolica fiksira u autu kad je? Mora imati iso fix? Nekako sam se pogubila u svemu tome sad nis mi nije jasno 😂

Ej Kiky, uđoh na podforum trudnoća pa vidjeh tvoj nick, reko moran vidit kako trudnoća ide. Wow, već si na pola!!! Gdje je proletilo. Čestitam na dečkiću. 😍😍😍 Uživaj ostatak trudnoće, brzo će proć! Nadam se da suprug brzo dolazi da uživate zajedno!
    -
    Sanjarka ❤️❤️❤️-
    Žene, isprike na upadu! 😊

♥️♥️♥️
    Kako si? Kako malac? 😍

Super smo oboje! Samo gledam kako se mijenja iz dana u dan. Nije više novorođenče, pravi je mali čovik već posta 😂
    Kako ide tvoja trudnoća? Jesi imala sreće pa izbjegla sve tegobe ili si imala mučnine i ostalo? Zna li se spol? 😊

Znam o čemu pricas, uzivaj u tome 🥰

Kod mene je sve samo ne mirna trudnoca.
    Od jakih mucnina i povracanja prvih 12tt do povećanog nuhalnog nabora….ugl svega.
    Nipt nam je uredan, nabor se apsorbirao. Cekamo anomaly scan sa 20tt i nadamo se najboljem ♥️
    Braco nam stiže 💙 jako je aktivan i puno buba svoju mamu i nekako sam sad već mirna i uvjerena da Ce sve biti savršeno u redu ♥️

Žao mi je uistinu što se toliko stresiraš! 
    Sjeti se naše Baje i njenih rezultata nipta koji su govorili da beba ima Turnerov sindrom, pa je isla na amnio koji je pokazao da je sve ok.  Stavi tu i tamo sliku bebice, lipša i zdravija ne može bit.
    Čvrsto vjerujem da je sve ok. 💕

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    13. Svibanj 2021. 12:59

Jackie28 Super si to objasnila sad mi je jasnije 😊😊 Hvala. Autosjedalice imam 3 spremljene od 3 necaka tako da ce mi to bit za kasnije a za jaje mi nije bilo jasno kako se fiksira. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjarka88
    13. Svibanj 2021. 12:59

Hvala ti ♥️
    Stresno je jako. Pogotovo onaj period između mjerenje nabora i cekanja rezultata uf! 
    Ali sad sam već ok, mirna i sve sigurnija u dobar ishod 💙
    Kromosomije smo eliminirali, sve drugo po uzv je sad super, nek tako i ostane ♥️

Sara 🌸
    13. Svibanj 2021. 13:00

Žao mi je uistinu što se toliko stresiraš!
    Sjeti se naše Baje i njenih rezultata nipta koji su govorili da beba ima Turnerov sindrom, pa je isla na amnio koji je pokazao da je sve ok. Stavi tu i tamo sliku bebice, lipša i zdravija ne može bit.
    Čvrsto vjerujem da je sve ok. 💕

S ovim htjedoh rec, da je tebi vec Nipt pokazao da je sve OK, pa je manji razlog za brigu, da me ne bi krivo shvatila. 🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    13. Svibanj 2021. 13:02

Kiky 🥰

Jackie28 Super si to objasnila sad mi je jasnije 😊😊 Hvala. Autosjedalice imam 3 spremljene od 3 necaka tako da ce mi to bit za kasnije a za jaje mi nije bilo jasno kako se fiksira.

Kiky, imaj na umu samo to da i autosjedalice imaju rok trajanja, mislim 7 god. I ako su slucajno "sudjelovale" u prometnoj da ne uzimas od nikog pod svaku cijenu, makar ti rekli da joj nije nista. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

little baby
    13. Svibanj 2021. 13:17

Gledam vase buse imam osjecaj da je moj nista naspram vasih i pitam se gdje je moj beban unutra. Takoder vidim pisete osjecate bebe podosta,a ja nista skoro. Osjetim po rukom nekaad da se namjesti na jedan dio i to vecinom ujutro osjetim,ne lupka me ili ja ne kuzim evo stvarno. Sve cekam, cekam. Treca trudnoca,doduse posteljica naprijed pa mozda zato. Nekad osjecam onako kao da me u leda malo lupka nesto

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    13. Svibanj 2021. 13:51

little baby

Gledam vase buse imam osjecaj da je moj nista naspram vasih i pitam se gdje je moj beban unutra. Takoder vidim pisete osjecate bebe podosta,a ja nista skoro. Osjetim po rukom nekaad da se namjesti na jedan dio i to vecinom ujutro osjetim,ne lupka me ili ja ne kuzim evo stvarno. Sve cekam, cekam. Treca trudnoca,doduse posteljica naprijed pa mozda zato. Nekad osjecam onako kao da me u leda malo lupka nesto

A kada si u prve 2 osjetila?
    Ta posteljica sprijeda igra važnu ulogu

• ponosna.mama
    13. Svibanj 2021. 14:03

Sanjarka88 🦔

ponosna.mama

Sanjarka88 🦔

Evo moja bušica na 16+5 😊

https://ibb.co/Km1Dcjd

Kod tebe je stomak malo manji nego moj, al zato si mrsavica, imas bar 15ak kg manje od mene, super izgledas 😍

Je je manji je malo 😁
    Ne znam koliko si ti trenutno
    Ja sam 54kg ali na 160cm 😂

Ajmeee blago ti seee 😥😥 ja prvi put zatrudnila sa 55kg, drugi put s 58, a sad sa 72, izgledan ka slon 🤦🏻‍♀️ ..e da, visoka sam 166cm , ili niska, kako ti je draze😆😆 ..s ovom kilazom sam isla rodit oba puta, vec mi je muka kad znan kolika cu bit 😰

• buhtlica34
    13. Svibanj 2021. 14:07

Cure bušice su vam divne! moram priznati da je moja ogromna navečer, ono valjda duplo veća od vaših, a sutra tek 14.tjedan i ovo mi je prvo dijete.. doduše, ja se debljam rekordnom brzinom, već sam na +6, a najgore od svega je što fakat ne jedem puno. ali ta voda koja se zadržava će me dotući, neću ni mislit šta će to biti za koji mjesec...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.