Cestitam na urednim pregledima curke! Ja svoj anomaly scan cekam u ponedjeljak. Bas sam sva na iglama. Da me barem pregledao moj soc.ginek. nego me brzo odbavio i na iglama sam cijelo vrijeme da li je sve ok. Maleni se stalno javlja,lupa kao pravi mali boksac..
Vidim da pricate o kolicima i sjedalicama pa me zanima jedna stvar jer nisam upucena. Da li moram kupovat autosjedalicu za pocetak dok beba stane u jaje? I da li se to jaje koje ide i na kolica fiksira u autu kad je? Mora imati iso fix? Nekako sam se pogubila u svemu tome sad nis mi nije jasno 😂
Ej Kiky, uđoh na podforum trudnoća pa vidjeh tvoj nick, reko moran vidit kako trudnoća ide. Wow, već si na pola!!! Gdje je proletilo. Čestitam na dečkiću. 😍😍😍 Uživaj ostatak trudnoće, brzo će proć! Nadam se da suprug brzo dolazi da uživate zajedno!
-
Sanjarka ❤️❤️❤️-
Žene, isprike na upadu! 😊
♥️♥️♥️
Kako si? Kako malac? 😍
Super smo oboje! Samo gledam kako se mijenja iz dana u dan. Nije više novorođenče, pravi je mali čovik već posta 😂
Kako ide tvoja trudnoća? Jesi imala sreće pa izbjegla sve tegobe ili si imala mučnine i ostalo? Zna li se spol? 😊
Znam o čemu pricas, uzivaj u tome 🥰
Kod mene je sve samo ne mirna trudnoca.
Od jakih mucnina i povracanja prvih 12tt do povećanog nuhalnog nabora....ugl svega.
Nipt nam je uredan, nabor se apsorbirao. Cekamo anomaly scan sa 20tt i nadamo se najboljem ♥️
Braco nam stiže 💙 jako je aktivan i puno buba svoju mamu i nekako sam sad već mirna i uvjerena da Ce sve biti savršeno u redu ♥️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cestitam na urednim pregledima curke! Ja svoj anomaly scan cekam u ponedjeljak. Bas sam sva na iglama. Da me barem pregledao moj soc.ginek. nego me brzo odbavio i na iglama sam cijelo vrijeme da li je sve ok. Maleni se stalno javlja,lupa kao pravi mali boksac..
Vidim da pricate o kolicima i sjedalicama pa me zanima jedna stvar jer nisam upucena. Da li moram kupovat autosjedalicu za pocetak dok beba stane u jaje? I da li se to jaje koje ide i na kolica fiksira u autu kad je? Mora imati iso fix? Nekako sam se pogubila u svemu tome sad nis mi nije jasno 😂
Ej Kiky, uđoh na podforum trudnoća pa vidjeh tvoj nick, reko moran vidit kako trudnoća ide. Wow, već si na pola!!! Gdje je proletilo. Čestitam na dečkiću. 😍😍😍 Uživaj ostatak trudnoće, brzo će proć! Nadam se da suprug brzo dolazi da uživate zajedno!
-
Sanjarka ❤️❤️❤️-
Žene, isprike na upadu! 😊
♥️♥️♥️
Kako si? Kako malac? 😍
Super smo oboje! Samo gledam kako se mijenja iz dana u dan. Nije više novorođenče, pravi je mali čovik već posta 😂
Kako ide tvoja trudnoća? Jesi imala sreće pa izbjegla sve tegobe ili si imala mučnine i ostalo? Zna li se spol? 😊
Znam o čemu pricas, uzivaj u tome 🥰
Kod mene je sve samo ne mirna trudnoca.
Od jakih mucnina i povracanja prvih 12tt do povećanog nuhalnog nabora….ugl svega.
Nipt nam je uredan, nabor se apsorbirao. Cekamo anomaly scan sa 20tt i nadamo se najboljem ♥️
Braco nam stiže 💙 jako je aktivan i puno buba svoju mamu i nekako sam sad već mirna i uvjerena da Ce sve biti savršeno u redu ♥️
Žao mi je uistinu što se toliko stresiraš!
Sjeti se naše Baje i njenih rezultata nipta koji su govorili da beba ima Turnerov sindrom, pa je isla na amnio koji je pokazao da je sve ok. Stavi tu i tamo sliku bebice, lipša i zdravija ne može bit.
Čvrsto vjerujem da je sve ok. 💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jackie28 Super si to objasnila sad mi je jasnije 😊😊 Hvala. Autosjedalice imam 3 spremljene od 3 necaka tako da ce mi to bit za kasnije a za jaje mi nije bilo jasno kako se fiksira.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hvala ti ♥️
Stresno je jako. Pogotovo onaj period između mjerenje nabora i cekanja rezultata uf!
Ali sad sam već ok, mirna i sve sigurnija u dobar ishod 💙
Kromosomije smo eliminirali, sve drugo po uzv je sad super, nek tako i ostane ♥️
Žao mi je uistinu što se toliko stresiraš!
Sjeti se naše Baje i njenih rezultata nipta koji su govorili da beba ima Turnerov sindrom, pa je isla na amnio koji je pokazao da je sve ok. Stavi tu i tamo sliku bebice, lipša i zdravija ne može bit.
Čvrsto vjerujem da je sve ok. 💕
S ovim htjedoh rec, da je tebi vec Nipt pokazao da je sve OK, pa je manji razlog za brigu, da me ne bi krivo shvatila. 🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jackie28 Super si to objasnila sad mi je jasnije 😊😊 Hvala. Autosjedalice imam 3 spremljene od 3 necaka tako da ce mi to bit za kasnije a za jaje mi nije bilo jasno kako se fiksira.
Kiky, imaj na umu samo to da i autosjedalice imaju rok trajanja, mislim 7 god. I ako su slucajno "sudjelovale" u prometnoj da ne uzimas od nikog pod svaku cijenu, makar ti rekli da joj nije nista.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Gledam vase buse imam osjecaj da je moj nista naspram vasih i pitam se gdje je moj beban unutra. Takoder vidim pisete osjecate bebe podosta,a ja nista skoro. Osjetim po rukom nekaad da se namjesti na jedan dio i to vecinom ujutro osjetim,ne lupka me ili ja ne kuzim evo stvarno. Sve cekam, cekam. Treca trudnoca,doduse posteljica naprijed pa mozda zato. Nekad osjecam onako kao da me u leda malo lupka nesto
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Gledam vase buse imam osjecaj da je moj nista naspram vasih i pitam se gdje je moj beban unutra. Takoder vidim pisete osjecate bebe podosta,a ja nista skoro. Osjetim po rukom nekaad da se namjesti na jedan dio i to vecinom ujutro osjetim,ne lupka me ili ja ne kuzim evo stvarno. Sve cekam, cekam. Treca trudnoca,doduse posteljica naprijed pa mozda zato. Nekad osjecam onako kao da me u leda malo lupka nesto
A kada si u prve 2 osjetila?
Ta posteljica sprijeda igra važnu ulogu
Evo moja bušica na 16+5 😊
https://ibb.co/Km1Dcjd
Kod tebe je stomak malo manji nego moj, al zato si mrsavica, imas bar 15ak kg manje od mene, super izgledas 😍
Je je manji je malo 😁
Ne znam koliko si ti trenutno
Ja sam 54kg ali na 160cm 😂
Ajmeee blago ti seee 😥😥 ja prvi put zatrudnila sa 55kg, drugi put s 58, a sad sa 72, izgledan ka slon 🤦🏻♀️ ..e da, visoka sam 166cm , ili niska, kako ti je draze😆😆 ..s ovom kilazom sam isla rodit oba puta, vec mi je muka kad znan kolika cu bit 😰
Cure bušice su vam divne! moram priznati da je moja ogromna navečer, ono valjda duplo veća od vaših, a sutra tek 14.tjedan i ovo mi je prvo dijete.. doduše, ja se debljam rekordnom brzinom, već sam na +6, a najgore od svega je što fakat ne jedem puno. ali ta voda koja se zadržava će me dotući, neću ni mislit šta će to biti za koji mjesec...
Sortiraj odgovore
Najstariji