Evo moja bušica na 16+5 😊
https://ibb.co/Km1Dcjd
Kod tebe je stomak malo manji nego moj, al zato si mrsavica, imas bar 15ak kg manje od mene, super izgledas 😍
Je je manji je malo 😁
Ne znam koliko si ti trenutno
Ja sam 54kg ali na 160cm 😂
Ja sam toliko imala kad sam ostala trudna sad sam na 62 🙈 kg na 160 cm imam osjecaj da ce mi se trbuh raspuknuti
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Meni se vraća bljakica nakon obroka… Poludit ću… Mislila sam tamo u 12.ti tjedan da je gotovo s tim… A evo sad 15.ti i vraća se 😭😭😭😭 koja različita trudnoća za razliku od prve kad apsolutno nikakve mučnine nije bilo ni ničega.. A sad muke, boli prepona, slabost…. Uhhh 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ne znam više šta da jedem…
Ja jos podrigujem jucerasnji rucak 🙄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo i moje bušice 😊😊
https://ibb.co/dm1cfzv
Joj divna 😍
Cestitam na urednim pregledima curke! Ja svoj anomaly scan cekam u ponedjeljak. Bas sam sva na iglama. Da me barem pregledao moj soc.ginek. nego me brzo odbavio i na iglama sam cijelo vrijeme da li je sve ok. Maleni se stalno javlja,lupa kao pravi mali boksac..
Vidim da pricate o kolicima i sjedalicama pa me zanima jedna stvar jer nisam upucena. Da li moram kupovat autosjedalicu za pocetak dok beba stane u jaje? I da li se to jaje koje ide i na kolica fiksira u autu kad je? Mora imati iso fix? Nekako sam se pogubila u svemu tome sad nis mi nije jasno 😂
Ej Kiky, uđoh na podforum trudnoća pa vidjeh tvoj nick, reko moran vidit kako trudnoća ide. Wow, već si na pola!!! Gdje je proletilo. Čestitam na dečkiću. 😍😍😍 Uživaj ostatak trudnoće, brzo će proć! Nadam se da suprug brzo dolazi da uživate zajedno!
-
Sanjarka ❤️❤️❤️-
Žene, isprike na upadu! 😊
♥️♥️♥️
Kako si? Kako malac? 😍
Cestitam na urednim pregledima curke! Ja svoj anomaly scan cekam u ponedjeljak. Bas sam sva na iglama. Da me barem pregledao moj soc.ginek. nego me brzo odbavio i na iglama sam cijelo vrijeme da li je sve ok. Maleni se stalno javlja,lupa kao pravi mali boksac..
Vidim da pricate o kolicima i sjedalicama pa me zanima jedna stvar jer nisam upucena. Da li moram kupovat autosjedalicu za pocetak dok beba stane u jaje? I da li se to jaje koje ide i na kolica fiksira u autu kad je? Mora imati iso fix? Nekako sam se pogubila u svemu tome sad nis mi nije jasno 😂
Ej Kiky, uđoh na podforum trudnoća pa vidjeh tvoj nick, reko moran vidit kako trudnoća ide. Wow, već si na pola!!! Gdje je proletilo. Čestitam na dečkiću. 😍😍😍 Uživaj ostatak trudnoće, brzo će proć! Nadam se da suprug brzo dolazi da uživate zajedno!
-
Sanjarka ❤️❤️❤️-
Hej draga evo vidis neznam ni ja gdje je proletilo ali cesto vas se svih sjetim 😘😘😘 Kako si ti?
Suprug dolazi mjesec i pol dana prije poroda pa sam vecinu vremena sama ali bit ce tu kad bude najpotrebnije..
Taman kad najviše i treba da bude jer ćes tada prestat moć vezat sama svoje vezice na cipelama 😂🙈
Ja sam ti super, oporavljam se i uživam sa dječakom, došao nam je 16.04.-na termin točno, bolji porod nisan mogla poželit, došla sam u bolnicu skroz otvorena (više sriće, nego pameti😂) i rodila 3 sata nakon dolaska u bolnicu. Trudove sam imala dva dana prije toga, sve sam doma sama prodisala uz muževu pomoć, ja mislila da su lažni jer su bili neregularni, tek su postali učestali i pravilnih intervala par sati prije nego smo se zaputili u bolnicu. 🙈
Svakako bi potpisala ovo za jos 10 poroda. 😊
On je dobro, rođen sa 3620gr i 51 cm, veliki sisoljubac i dobar je. Miran, kakav je bija u stomaku. 😊
-
svakako cu popratit jos, posebice kad dodes u visoke tjedne, da vidim jel sve ok i jesi li rodila. Čuvaj se! 💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Da ja pokušam odgovoriti na ovo, iako je i meni prva beba 😁😁
Jaje je zapravo autosjedalica za bebe. Ima grupa 0 (do 9 kg) i 0+ (do 13 kg). Jaje se u auto može fiksirati isofixom, naravno ako Vaš auto ima tu mogućnost. Trebate provjeriti.
Može se fiksirati i pojasem. To je čak poželjnije od isofixa kod auta koja imaju malo nagnutija sjedišta, sa više nagiba. Jer se pomoću isofixa teško može postići da je kut između jajeta i poda 45°. U tom slučaju lakše je to postići ako fiksirate pojasevima.
Beba je u jajetu dok ga ne preraste po duljini i kg. Imaju smjernice i uvjeti za svaku skupinu sjedalica šta i kako.
- ima na fejsu Rodina grupa za savjetovanje o AS, pa ako koga zanima nek škicne 😃
-
Evo naš auto ima isofix i top tether (kasnije za sjedalicu veće skupine). Ali smo odlučili dok beba stane u jaje da ćemo jaje fiksirati pojasevima. A kasnije kupiti sjedalicu + odgovarajući isofix. Treba paziti koja sjedalica odgovara na koji isofix. Nije svaka kompatibilna sa svakim 😊
-
Razmišljala sam o kupovini kolica plus sjedalica koja ide od 0 do 36 kg. Sa dosta umetaka koji se skidaju kako beba raste. Ali sam iščitavala dosta i zaključila kako je jaje ipak bolja opcija za početak. Prilagođeniji je tako malim krhkim bićima. Možete ga izvaditi iz auta ako spava beba i ponijeti u stan, ili di treba a da ga ne morate buditi niti premještati 😃
-
Eto to su moja saznanja i zaključci dosad 😁 neka me mama koja ima više iskustva ispravi/doda ako što treba ili sam u krivu 😊😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Evo moja bušica na 16+5 😊
https://ibb.co/Km1Dcjd
Kod tebe je stomak malo manji nego moj, al zato si mrsavica, imas bar 15ak kg manje od mene, super izgledas 😍
Je je manji je malo 😁
Ne znam koliko si ti trenutno
Ja sam 54kg ali na 160cm 😂
Ja sam toliko imala kad sam ostala trudna sad sam na 62 🙈 kg na 160 cm imam osjecaj da ce mi se trbuh raspuknuti
Ja sam bila gubila kg tako da sam zapravo jos uvijek na početnoj.
Ali ako ti je sve u trbuhu sta ima veze 💪
-
Sanjarka ❤️❤️❤️-
♥️♥️♥️
Kako si? Kako malac? 😍
Super smo oboje! Samo gledam kako se mijenja iz dana u dan. Nije više novorođenče, pravi je mali čovik već posta 😂
Kako ide tvoja trudnoća? Jesi imala sreće pa izbjegla sve tegobe ili si imala mučnine i ostalo? Zna li se spol? 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jackie super si ti to objasnila
Jaje kao prva as definitivno.
Mi smo isto sina u jaje sa pojasom, a onda kupili as,cybexicu sa isofixom. Kategorija do kraja tj do 36 kg
Sve preporuke
-
Sanjarka ❤️❤️❤️-
Hej draga evo vidis neznam ni ja gdje je proletilo ali cesto vas se svih sjetim 😘😘😘 Kako si ti?
Suprug dolazi mjesec i pol dana prije poroda pa sam vecinu vremena sama ali bit ce tu kad bude najpotrebnije..
Taman kad najviše i treba da bude jer ćes tada prestat moć vezat sama svoje vezice na cipelama 😂🙈
Ja sam ti super, oporavljam se i uživam sa dječakom, došao nam je 16.04.-na termin točno, bolji porod nisan mogla poželit, došla sam u bolnicu skroz otvorena (više sriće, nego pameti😂) i rodila 3 sata nakon dolaska u bolnicu. Trudove sam imala dva dana prije toga, sve sam doma sama prodisala uz muževu pomoć, ja mislila da su lažni jer su bili neregularni, tek su postali učestali i pravilnih intervala par sati prije nego smo se zaputili u bolnicu. 🙈
Svakako bi potpisala ovo za jos 10 poroda. 😊
On je dobro, rođen sa 3620gr i 51 cm, veliki sisoljubac i dobar je. Miran, kakav je bija u stomaku. 😊
-
svakako cu popratit jos, posebice kad dodes u visoke tjedne, da vidim jel sve ok i jesi li rodila. Čuvaj se! 💕
Čestitam na malcu 🥰🥰🥰🥰 Bas mi je drago da je sve proslo dobro i da si imala srece. Nadam se i ja takvom porodu, sve bi dala za to ali vidit cemo..Na pocetku me bilo strah poroda ali sad kako vrijeme prolazi i sve vise osjetim bebicu u trbuhu kao da me neki adrenalin lovi i jedva cekam dan da ga ugledam. Uzivajte sa sinom 💙💙💙 i zelim ti naravno brz oporavak 😘
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji