Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    eemine4
    11. Svibanj 2021. 19:16

Sanjarka kako je prošao pregled? 
    Meni sa 17tj nisu rekli spol 🙄a nadala se saznati samo da mogu početi kupovati robicu 🤭

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    11. Svibanj 2021. 19:48

Samo na brzinu 

Sve je super, nabor se apsorbirao ♥️🎉🎉🎉🎉🎉
    Hvala vam sta mislite na mene ♥️😍♥️🥰

Citam vas sutra

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Haru
    11. Svibanj 2021. 19:53

Sanjarka88 🦔

Samo na brzinu

Citam vas sutra

Aaaaaa odlično! 

'21. 💙
    '24. 💛

nikkas
    11. Svibanj 2021. 19:56

Bravo na lijepim pregledima!! 🥰👏🏻👏🏻

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Orhideja13
    11. Svibanj 2021. 20:18

Pozdrav cure.. Ja se ne javljam cesto, nista se ne desava 🤭 Ali vas citam redovno.. Cestitam na curama I uspjesnim pregledima... Samo neka se tako I nastavi..
    Ima li koja da joj stomak Jo's nije poceo rasti 😔😭😣
    Kod mene nista jos uvijek, a nisam ni sigurna da bebicu osjetim, a trebala bih ovih Dana kako Mi je Gin. Rekla.. Kako to prepoznati, nisam sigurna ni da cu ja to skontat da je beba 😂🤭..
    I da, pisale ste o godinama, u septembru punim 32 💃.. 😁😁
    ❤️❤️❤️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• ponosna.mama
    11. Svibanj 2021. 21:21

eemine4

Sanjarkakako je prošao pregled?
    Meni sa 17tj nisu rekli spol 🙄a nadala se saznati samo da mogu početi kupovati robicu 🤭

A daaaaj, meni je pregled sa tocno 17tt i jedva cekam da mi rece spol i onda procitam ovo 🤦🏽‍♀️

• ponosna.mama
    11. Svibanj 2021. 21:24

Sanjarka88 🦔

Samo na brzinu

Citam vas sutra

Nemogu ti opisat koliko mi je drago ♥️♥️ iako se ne znamo, mozda je zbog toga sta si moja splicanka, al imam bas neki osjecaj da te znam i suosjecala sam s tobom svih ovih dana i cekala ovako dobre vijesti 🎉🎉 cestitam ti od ♥️

Leonoah
    11. Svibanj 2021. 21:42

Cure, evo i moj izvještaj s pregleda :) bebica je velika 15,36 cm i teška 360g. Sve je u redu i počela sam je osjećati kako se miče, najčešće navečer kad legnem😍 nego, na prošlom pregledu mi je ginekologica rekla da čekamo dečka, a danas na pregledu ginekolog nikako nije uspio naći ništa između nogu i misli da je curica🙈 rekao je da nije 100% siguran i da moram pričekati sljedeći pregled.. joooj, tko će dočekati. Također, počele su mi kontrakcije- ginekolog kaže lažni trudovi i morala bi mirovati. Taman sad kad napokon imam dovoljno energije i super se osjećam (osim mučnina koje još traju). 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Ane_ši
    12. Svibanj 2021. 07:29

Orhideja13

Pozdrav cure.. Ja se ne javljam cesto, nista se ne desava 🤭 Ali vas citam redovno.. Cestitam na curama I uspjesnim pregledima… Samo neka se tako I nastavi..
    Ima li koja da joj stomak Jo's nije poceo rasti 😔😭😣
    Kod mene nista jos uvijek, a nisam ni sigurna da bebicu osjetim, a trebala bih ovih Dana kako Mi je Gin. Rekla.. Kako to prepoznati, nisam sigurna ni da cu ja to skontat da je beba 😂🤭..
    I da, pisale ste o godinama, u septembru punim 32 💃.. 😁😁
    ❤️❤️❤️❤️

https://ibb.co/5jB97b4 a u mene trbuh kao da imam ici roditi 🙈. Šta ce biti jos do kraja. Inace sam bila na 48 kg i onda se malo opustila zbog terapije i stalne nervoze oko plodnih dana i dosla do 54kg. Sada sam na nekih 62kg (nisam se vagala to pretpostavljam 😂) na zadnjem pregledu sa 15 tjedana bila sam na 60kg i izvadila bateriju iz vage 😂.  U zadnje vrijeme jedem samo jagode 😂. Vidim da ima dosta da im prvo kaze da je decko pa na sljedecem da je cura. Bas me zanima sta ce meni reci idem na pregled zadnji tjedan u 5 mjesecu.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• buhtlica34
    12. Svibanj 2021. 08:34

Sanjarka baš mi je jako drago da je sve uredu 
    Joj cure ja sam tako presretna što ćemo dobiti curicu, mislim veselila bi se i dečku, ali curica me baš oborila s nogu. Muž se rasplakao od sreće, a cilo vrime je govorio da bi dečka 
    Mislim da sam i kolica našla - Bugaboo Bee 6! imaju normalne male kotače, čine mi se bašlako upravljiva, samo ih još moram uživo pogledati i odmah naručujem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.