Sretan Majcin dan svima 🥰🌷
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Drage mame i one buduće, sretan vam majcin dan 🥰 Jedno pitanje, sto vi nosite na pregled ginekologu? Do sada sam u haljini, ali aad pocinje uzv preko trbuha, pa bih ponjela suknju, a ne radi svaki put vaginalni pregled pa nez ni sama sto obuci, gdje ima suknji za trudnice da su leprsave?
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Ja obucem hlace i neku tuniku ispod guze,jer meni u bolnici rade pregled pa se moram skinut a sad zadnji uzv je bio prvi preko trbuha i samo sam hlace normalno spustila i to je to
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sretan Majčin dan curke 🥰
Evo ja odbrojavam dane do pregleda 😀 jedva cdkam da vidim svoju bebicu 😍
Kako su počeli dani beba stalno istražujem i tako sam danas naručila iz Magic babyja kolijevku Cam cullami, vidjela sam je u dućanu i presavršena je, ima sve što je potrebno, može se spojiti sa roditeljskim krevetom, funkciju njihanja i kotačiće tako da se može seliti po prostorijama, moze se koristiti do 9 kg i onda prelazimo u krevetic iz Ikee 😀
https://ibb.co/MfLp6J8
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Kako su počeli dani beba stalno istražujem i tako sam danas naručila iz Magic babyja kolijevku Cam cullami, vidjela sam je u dućanu i presavršena je, ima sve što je potrebno, može se spojiti sa roditeljskim krevetom, funkciju njihanja i kotačiće tako da se može seliti po prostorijama, moze se koristiti do 9 kg i onda prelazimo u krevetic iz Ikee 😀
Imala sam nešto slično sa prvom curkom, i super mi je bilo ovako za dnevni, za kuhinju gdje god vukla sam je za sobom🙈🤭 a krevetić smo isto odmah uzeli njega sam uz svoj krevet stavila i spustila jednu stranu
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Super mi je ta kolijevka, mislila sam je i ja narucit za u dnevnu da ne drzim bebu na kaucu, na kraju sam se odlucila za Njihaljka Kinderkraft UNIMO 5u1, cini mi se super stvarcica, moram jos pogledat uzivo. Cak mi se pocinju sviđat kinderkraft kolica 3 u 1 prime, sad se bas mislim jer sam bila uvjerena da cu uzet cybex balios s 🙃 ..na kraju cu se predomislit oko svega dok dođe vrijeme da zapravo nesto i kupim 😆😆
Drage mame i one buduće, sretan vam majcin dan 🥰 Jedno pitanje, sto vi nosite na pregled ginekologu? Do sada sam u haljini, ali aad pocinje uzv preko trbuha, pa bih ponjela suknju, a ne radi svaki put vaginalni pregled pa nez ni sama sto obuci, gdje ima suknji za trudnice da su leprsave?
To sam se i ja bas nekidan mislila, al nekako mi je ostalo u glavi da mi je iako je uzv bio preko stomaka svejedno vaginalno gledao svaki put jesam li otvorena i ko zna sta jos 😏
Ja planiram isto uzeti kinderkraft kolica 3u1, i kinderkraft prijenosni krevetic slićno koljevci, uz krevet bracni se prilagodi. Mislim da ce mi biti lakše preko noći da ne ustajem. A za kasnije imam kinderbet. Gledala sam i ljulju viper, to mi je idealno za u dnevni boravak dok kuham da bebu imam blizu da pratim zbog mlade curke (5 godina) Mislim uzeti i podlogu za previjanje, ma joj svasta sto nisam koristila s prve tri kceri. Ovo ce biti mamin princ 👶
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Carpe Diem e da tako neke kombinacije ce nakraju biti i kod nas 😀
ponosna.mama da i te njihaljke i ležaljke gledam stalno bas mi se cine prakticne ali nikako da odlucim koju bi..mozda uzmem neku polovnu da ne propadne bas ako beba ne bude htjela biti u njoj 😕
A za kolica sam na sto čuda, vjerovatno ću čekati zadnji tren 😀
Mateja i mene bas zanimaju ta kinderkraft kolica, dosta su povoljna ba me bas zanima kakva su..
Robicu cu isto koristiti od prijateljice sto njezina cura preraste i od sestre pa da ne trosim jos i na to.
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure,
Vezano za online sajam Dane beba... na stranici Ni-Na Design ima super stvari. Sniženje na dosta toga plus 20% popusta uz kod SAJAM2021 na sve proizvode koji su i sniženi i one koji nisu 😊
- gnijezda, jastuci za trudnice/dojenje, vreće za spavanje, dekice, jastučići,.... svašta 😊
Ja si naručila jastuk za trudnice/za dojenje i vreću za spavanje, super povoljno.
Koliko čitam imaju dosta pozitivne recenzije 🌟 može se preuzimati i osobno na području za Splita za curke koje su dolje 😃😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji