Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    08. Svibanj 2021. 16:31

Traveller do prvog putovanja nabavite bebaču bodi i sebi majice mommy traveller i daddy traveller i spremni ste 🧭🌎
    Mišić naručila u subotu i to prvi maja, došlo u utorak 🤗😊 
    Meni je zanimljiva knjiga za pročitati bila Zašto francuska djeca ne bacaju hranu, preporučam kao lako i zanimljivo štivo o razlikama francuskih i američkih majki i njihovih odgojnih metoda 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

little baby
    08. Svibanj 2021. 17:29

sanja0508

Ani92

Cure,ja sam sinoc imala situaciju vrtoglavice, iz cista mira (sjedila sam), padanja u nesvijest i nakon toga povracanje. 5 min poslije kao da nista nije bilo. Do sada nisam imala prilike iskusiti te mucnine i povracanje, a znam da vas ovdje ima dosta koje ste to prolazile ili jos prolazite, pa cisto da provjerim sa vama dal bi se trebala javit dr ili je to mormalno.🤦🏼‍♀️

Zvala sam ja doktora radi toga. Imam zadnjih dana uzasnu glavobolju i vrtoglavicu. Ne mogu nista osim lezati. Prvi dan kada me uhvatilo sam povratila 10 puta sto mi se nije dogodilo nikada do sada. Pogotovo jer sam prije 3 tjedna prestala sa povracanjem i krenulo je na bolje.
    Kazu da nije nista strasno, odmor i vracati snagu pomalo. Tako da nakon par divnih dana vratila sam se opet na pocetak na voce, povrce, dvopek i lezanje u krevetu 😪

Ja sam imala etape tako od 12.og tj. Bilo bi tjedan dana kao super i onda kaos. Opet mucnine,povracanje,slabost. I sada evo opet,par dana sam koma. Samo lezim,nemam snage za ista. Brzo se umaram,ne mogu jest kako treba ili jedan dan sam svako malo gladna i jede mi se samo odredena hrana. Samo neka slabost u tijelu,za nista sam. Najvise me ratuzuje sto se ne nogu djeci posvetit a nemam zivaca niti snage. Bojim se da me polako i neka depresija hvata😭

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

eemine4
    08. Svibanj 2021. 17:29

bumac95

E usput, kako stojite sa godinama? Jel moram kojoj na Vi pricat? 🤷🏼‍♀️😅

Meni sigurno ne sa “Vi” 🤪 24 ☺️

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

Tratinčica12
    08. Svibanj 2021. 17:34

Zara7

Traveller do prvog putovanja nabavite bebaču bodi i sebi majice mommy traveller i daddy traveller i spremni ste 🧭🌎
    Meni je zanimljiva knjiga za pročitati bila Zašto francuska djeca ne bacaju hranu, preporučam kao lako i zanimljivo štivo o razlikama francuskih i američkih majki i njihovih odgojnih metoda 😊

Čini se zanimljiva 📖📚
    Ima li možda u PDF-u? 😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Lollypop
    08. Svibanj 2021. 19:32

CarpeDiem.

Što se tiče djecijeg kutka i sobice ja sam svakako za. (Od 1.5 ili 2. god) Mi smo isto spremili djeciju sobicu od početka, ali smo postepeno navikavali dijete u nju. Nikako odmah dok je beba.
    Razumijem razloge za i protiv i ne osudjujem mame koje imaju drugačije mišljenje iz svog neznanja. Vjerujem da niti jedna od vas ne pristupa odgoju tako studiozno ali rano odvajanje djeteta od majke, i premještanje u njegovu sobicu (prve mjesece zivota) ostavlja trajne psihofizicke posljedice na bebu. Ako koju mamu bude zanimalo mogu i da objasnim, bez namjere da nekoga na nešto "nagovaram" .
    Također bih se dotakla "treninga spavanja beba", koje nam Amerika indoktinira u posljednih par godina što mi je za svaku osudu, i zakonsko kažnjavanje.

Slazem se u potpunosti s tobom, ionak prvih mjeseci bebica bas treba mamu(roditelje) i puno bolje napreduju kad spavaju blizu roditelja. Moja je sa 2 tjedna spavala sa samo jednim ili dva buđenja za sisanje, al je zato sa 11-12mj svakih sat vremena htjela sisat po noci po pola sata a u biti se mazila🙈 pa ti budi normalan 🤣
    Sva sreća, vrtić je rjesio i sisanje i buđenje po noći ☺️☺️

Zara7
    08. Svibanj 2021. 21:30

Jackie27

Zara7

Čini se zanimljiva 📖📚
    Ima li možda u PDF-u? 😃

Koliko vidim, samo prvih 15 strana 😁 taman da te navuče! Ja sam u knjižnici digla još prije par miseci 😊 fora je, govori zašto franc djeca u usporedbi s američkom bolje spavaju po noći (i brže prespavaju noć), zašto imaju manje tantruma i jedu svu hranu. Neka američka novinarka koja se preselila u Pariz je napisala, laka je za čitanje skroz👌

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

CarpeDiem.
    08. Svibanj 2021. 21:46

Lollypop razumijem. Od koliko godina je već isla u vrtic? Biološki je normalno dojiti godinu ili dvije da dijete zaspi tako tijekom noći. Normalno je da se u 18-20 mjeseci probude više puta noću. Sve to ne znači da imaju problem sa snovima. Jednostano spavaju kao bebe, a ne kao odrasli. Ostaju u toj fazi laganijeg sna, kako je priroda predvidjela, kako bi se zaštitili od SIDS-a (sindroma iznenadne smrti). Naše noćno mlijeko im je izvor melatonina, hormona koji smiruje i pomaže im da spavaju. Naš dodir ih smiruje, stabilizira njihove otkucaje srca, regulira temperaturu i potiče pravilnije disanje. Koristila sam svaki trenutak (dok su samo jednom mali i više nikada) mazeći se noću i budeći je ujutro poljupcima. 🥰 Jako je važno pravilno odgovoriti na potrebe naših beba i naučiti ih od prvih dana da se mogu pouzdati u nas i da ćemo uvijek doći. Njihov mozak se ubrzano razvija, i vrlo je važno usaditi zdrave emocionalne obrasce i naučiti uh da su njihove potrebe važne. Bebe ne manipuliraju, one komuniciraju...❣🤰

Mišić
    09. Svibanj 2021. 00:05

Bumac za koji mjesec punim 35. 😁😎 :mistaromladi:
    CarpeDiem potpisujem sve sto si napisala. 🙌🏻
    Cure, ako imate instagram bacite oko na “Raised Good” stranicu. Naravno, svatko radi prema vlastitom nahodjenju, ali i ja sam pobornica toga da je bebi mjesto uz roditelje. 

Mišić
    09. Svibanj 2021. 00:09

Little Baby, Sanja, Ani92 drzite se, cure! To je sve igra hormona. Pokusajte odmarati koliko mozete i ne grizite se, nadam se da ce vam sto prije biti bolje. 🤗

mala_ive
    09. Svibanj 2021. 04:08

Ja cu imati 33 kajem desetog mjeseca, taman nakon poroda ako Bog da 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.