Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    08. Svibanj 2021. 10:04

Misic košara stiže iz europskog skladišta jer nisu imali u Hr pa moramo pričekat još koji dan za slikicu :D
    Eemine nisam bas jako iskusna mama jer imam “samo” jednog pisulinca, ali sto se tiče sobe - ja sam za.
    Mi smo imali samo jednu pa nismo o tome razmišljali dok nam nije došlo preko glave njegovih igračaka po dnevnom boravku i našoj sobi. Na kraju smo razrušili pola kuće samo da nađemo negdje mjesta za još jednu sobicu pregradit i preporodili smo se (dvije godine je imao cca). Napokon sam mogla gledat TV recimo po noći, obavljat stvari sa mužem na miru Haha, ili makar upalit svjetlo i normalno ic na wc bez da se tresem ocu li ga probudit. Tako da ugl, ako ne odmah, sobica će sigurno poslužit malo kasnije :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    08. Svibanj 2021. 10:07

Tonkica i moji će bit slične razlike. Stariji je rođen u 02/17, a mladi bi trebao 9/21. 4 god i 7 mjeseci :D

Mia mi smo to riješili onom visokom tuš kabinom. Dovoljna je visoka da se napuni vode za buckanje :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Mateja32
    08. Svibanj 2021. 11:13

Mom mužu se ne svida ime Noa, tako da tražimo dalje, njemu je ljepo Ivano i Teo.. Mislim da je isfurano ivano, a Teo mi onak jednostavano. Iskreno ne znam ne sjeda mi nijedno

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Ane_ši
    08. Svibanj 2021. 11:14

Angel 🌼

Hey cure 😄
    Ja sam inace na zimskim bebama. Trudna sam tek 6t. Na pregledu mi je vidljiv submukozni miom pa me zanima ako je imala koja od vas miom i da je trudnoca uspjela kroz prvo tromjesečje?

Ja imam miom od skoro 5x5 i zasada ne smeta trudnoci uopce zelim i tebi tako

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Ane_ši
    08. Svibanj 2021. 11:28

eemine4

Bumac Jao kolica su divna😍i ja jedva čekam taj shopping koji će biti čim saznam spol😁

Imam pitanje za već iskusne mame,naime želim da opremim kompletnu bejbi sobu. Eh sad me interesuje jer mi već neke zenice govore da beba neće tu boraviti i da je to nepotrebno. Šta vi mislite o tome? Ja ću prvi put biti mama i ne znam toliko ali mislim da će beba sigurno provoditi neko vrijeme u sobi (makar kad je uspavam preko dana) i mora imati svoj kutak za stvari igračke i tako to.

Moja Lorena je od prvog dana imala svoju sobu tu bi ja s njom spavala po noci i obavezno je tu spavala preko dana. Kasnije se igrala isto u njoj kad je bila veca. Vrata su uvijek bila otvorena i bi bila blizu i povirila nju cesto. Ja isto mislim da djeca ako imate mogucnosti imaju svoj kutak. 

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Mišić
    08. Svibanj 2021. 11:53

Tonkica, Bumac ooo pa super je to razlika. 😄 moji ce biti 2.5 god razlike. Hahha, da sam mladja pricekala bi jos, a sad se tjesim da ce se to dati izgurati 😆😆😆

Mišić
    08. Svibanj 2021. 11:56

Zara sve ti je preslatko! 😍😍 za koliko dana ti je stiglo? 
    Tommy jeeej sto je sve u redu! 🤩 doci ce ti uskoro “osjecaj” trudnoce, ne brini, hehehe. I onda samo ceekaj kad pocnes trositi 😂😂😂

CarpeDiem.
    08. Svibanj 2021. 12:05

Ani92 literatura i struka skoro uvijek preporučuju posjet doktoru ukoliko se gubljenje svijesti i mučnina dese zajedno. E sad u trudnoći je mnogo toga normalno što inače nije, ali ja bih u svakom slucaju otišla provjeriti.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

bumac95
    08. Svibanj 2021. 12:18

Misic ja sam imala 20 kad sam dobila prvog sina i bila na drugoj godini faksa. Tako da sam silom prilika morala pričekat koju godinu da završim faks 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    08. Svibanj 2021. 12:30

E usput, kako stojite sa godinama? Jel moram kojoj na Vi pricat? 🤷🏼‍♀️😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.