Huh vidim prva sam na listi za pregled... Jedva cekam dobre vijesti pa da sam opet mirna... Nemoguce je koliko nam potvrda treba...
🤗.... Sto se tice kose nisam je bojala od kad sam trudna... Imam nesto sjedih njih rijesim sa maskarom za kosu kad mi je vazno za nesto.... Jos cu odlucit da li cu tako nastavit ili je obojat... Kosa je sjajna ne masti se uopce od kad sam trudna.... Prije sam je prala 2x tjedno sad mi dosta u 5 dana 1x... Koza isto nigdje nista... Uz trbuscic lagala bi kad nebi priznala osjecam se bolje i ljepse nego ikada.... 😍Mala Rita se javlja lup lup sve cesce.... 🍀🙈🥰 Nekad bas lupa nekad kao pulsiranje.... Isto zna imat i mirnije faze ... Kilogrami? Jos nisam dobila niti jedan... Al vjerujem da cu pocet jer mi je apetit odlican... Eto otprilike nadovezala sam se na vecinu tema... Pusa velika svima 😘 😘 😘 😘
Hey cure 😄
Ja sam inace na zimskim bebama. Trudna sam tek 6t. Na pregledu mi je vidljiv submukozni miom pa me zanima ako je imala koja od vas miom i da je trudnoca uspjela kroz prvo tromjesečje?
Ja imam miom nesto ispod 3 cm.... Zaboravila sam kako se zove... Al je te vrste da ga na laparoskopiji i histeroskopiji nisu htjeli uklanjat jer na samom vrhu maternice utkan u nju i odmah su rekli da ne smeta niti zacecu niti ce smetat plodu.... Prvi nekoliko kontrola sam ispitivala doktora jel miom miruje ne smeta bla bla? I svaki put je rekao da je sve ok... Tak da vise i ne pitam..... I ne mislim o njemu.... Vrlo je vazna njegova pozicija u trudnoci i da ne raste...... Sretno! Nadam se da je tvoj "dobrica" kao i moj.
🍀🍀🍀
Tonkica htjedoh napisati tvoja, ne tvoj
Kasnim sa životom 🤣 dok sam sve pročitala... Moja ima 4 godine... Već sam dobru razliku napravila između dvoje... Imat će skoro 5 kad rodim.
Provincijalka ja sam imala bolove u donjem desnom dijelu, isto kao jajnik... par dana nisu prolazili pa sam otisla dokt.... cak sam imala napadaje boli usred noci kad sam isla na wc. Ispalo je da sam imala pijesak. Ugl proslo je, nisam trebala nista koristiti. Ako ti ne prođe kroz par dana odi doktoru, da budes mirna.
-
Ja trebam savjet od vas moje vec imate djecu... u procesu sam renoviranja stanai bas sam zamislila stavit tus umjesto kade. Znam da mala djeca vole kupanje u kadi, ono patkice i to, al jel mogu to rijesiti s onim kadicama plasticnim ili je stvarno bolje imat pravu kadu?
Jutro cure 🌞
Mišić, Jackie27 daa naručila i ja sa Sinsaya i sve je preslatko i isto čisti pamuk. Mislim da je Lejla spominjala da nije baš prezadovoljna kvalitetom njihove robice, al mislim da će poslužit za taj prvi kratki period dok ne preraste. Neću zasad više naručivat dok ne isprobam 😅 Ali tako je malo i slatko 😂😍 https://ibb.co/hdp0GJh
Mateja ja bi rekla da ne može pogriješit, pogotovo ako je dečkić u pitanju, al opet tu je Love kojoj se baš to dogodilo 😅 iako stvarno mislim da ti ne bi ona tako sigurno rekla da nije imala dobar pregled i da se mali nije hvalio 💙
Čestitam na super pregledima svima i uživajte u vikendu 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Traveller ima u Sinsaya jedan bodi na kojem piše Little traveller čisto da znaš 🤭💙
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jutro 😊 Poceli su dani beba online, ja cekala neke super popuste, a ono jedva ponesto 😅 Ali mozda netko uhvati sto.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hej cure :) malo da vam se javim hhh
Nadam se da ste sve dobro ❤️ drzim fige za sto boljim pregledima i nalazima 🤞🤞
Joj ja nikak da krenem sa tom cinjenicom da sam trudna haha osjecam se ko moj pas kad se pokusava ubacit u trcanje sa drugim psima al nezna kad je pravi trenutak 🤣
Vidim tema farbanja - ja sam inace sijeda gore od moje bake a nisam htjela ici prije kraja prvog tromjesjecja tako da idem danas na farbanje!! Od uzbudenja nisam mogla spavat haha no do sad me spasavao L'oeral Magic retouch ❤️
Sto se tice mojih pregleda, isla sam na kombinirani i sve je super 😍😍😍 dobila sam gestacijski pa sam sad na dijeti..dijeta je eksli bas super, jako mi pase ☺️ secer mi je na zadnjem profilu bio 5.8 nataste. Nadam se da ce snizit 🤞🤞
Od stvari nisam kupila apsolutno nista 🤣 nemajka od starta haha nit mi je itko ista dao ma ono da nemam malu bušicu nikad nebi mi rekla sa sam trudna 🤣🤣 no vjerujem da ce se to promjeniti kad saznamo spol hh
Danas krecu Dani beba, mislila sam tamo pogledat sta ima no skuzila sam da mi se neda 🤣🤣
Ugl.eto malo mene 😘😘😘
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Cure,ja sam sinoc imala situaciju vrtoglavice, iz cista mira (sjedila sam), padanja u nesvijest i nakon toga povracanje. 5 min poslije kao da nista nije bilo. Do sada nisam imala prilike iskusiti te mucnine i povracanje, a znam da vas ovdje ima dosta koje ste to prolazile ili jos prolazite, pa cisto da provjerim sa vama dal bi se trebala javit dr ili je to mormalno.🤦🏼♀️
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Jutro 😊 Poceli su dani beba online, ja cekala neke super popuste, a ono jedva ponesto 😅 Ali mozda netko uhvati sto.
Jutroo ☺
Ja isto čekala te Dane beba, mislila bit će baš nekih ludih popusta. Ovo što sam dosad malo pregledala - ništa posebno 😑 takvih popusta je bilo i nedavno po trgovinama koje ja pratim. Tako da nisam baš oduševljena zasad haha
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji