Pisale ste o farbanju - i ja kao i većina vas idem redovito (čitaj: svaka 2 mj. ), jedino sam malo produžila u prvom tromjesečju. Današnje boje za kosu nisu opasne kao prije i nije baš da nam cijeli dan stoje na glavi.
________
Neeeego, evo i ja taman obavila mini shopping za curu sa sinsay stranice. Prvi put naručujem od tamo i nemam pojma što očekivati. Kakva su vaša iskustva?
Tonkica hahahah, ajme kako ta dječica znaju biti smišna! Moj je isto od početka kad bi ga pitali što će mu mama roditi odgovarao sa "seku", a da ni ne zna što je to.
Hey cure 😄
Ja sam inace na zimskim bebama. Trudna sam tek 6t. Na pregledu mi je vidljiv submukozni miom pa me zanima ako je imala koja od vas miom i da je trudnoca uspjela kroz prvo tromjesečje?
Tonkica hahahah, ajme kako ta dječica znaju biti smišna!Moj je isto od početka kad bi ga pitali što će mu mama roditi odgovarao sa "seku", a da ni ne zna što je to.
Hahaha daaa... Oni su odlučili i gotovo.. Nekidan u lidla mi pokazuje robicu za bebe pa kad je skužila da je plave boje se ispravila da nam ipak to neće trebat jer je to za muške 🤣🤣
E cure, kako vi stojite sa masnoćom kose i suhoćom kože? Ja imam grivu inače, i mogu tjedan dana da je ne operem, i nije mi sljepljena i masna - od kad sam trudna to je bože sačuvaj - neki dan kad me šišao kaže meni frizer bome tebi baš luduju hormoni, evo sad sam ti oprao kosu i ona je već malo masna dok sam je osušio... imate neki dobar šampon za preporučiti?
a na drugu stranu - koža na tijelu mi je suha, što isto nikad nije bila, nikad se prije nisam mazala sa mlijekom poslije tuširanja, a nisam imala nikakve suhe mrlje, a sad to imam, iako se trackam onim neutrogena za jako suhu kožu. baš me to izluđuje...
prešla danas na elebaby, one su od 13.og tjedna i imaju omega 3. e da, i dosta su mi se smanjile mučnine, ali ljudi moji što ja podrigujem, pa to je strašno nešto. ali imam osjećaj da nikako do kraja podrignem
Tonkica hahahah, ajme kako ta dječica znaju biti smišna!Moj je isto od početka kad bi ga pitali što će mu mama roditi odgovarao sa "seku", a da ni ne zna što je to.
Hahaha daaa… Oni su odlučili i gotovo.. Nekidan u lidla mi pokazuje robicu za bebe pa kad je skužila da je plave boje se ispravila da nam ipak to neće trebat jer je to za muške 🤣🤣
hahahah, lapsus! Koliko godina ima tvoj?
_____
Buhtlica probaj te suhe dijelove još dodatno mazati npr kokosovim uljem. Moguće je da će ti se sad u drugom tromjesečju malo hormoni ipak stabilizirati.
A kod mene ti je obrnuto: kosa mi sad izdrži dodatan dan do pranja.
Buhtlica, ista stvar kod mene, ne znam sto bih ti rekla osim da je pred kraj trudnoće bilo malo bolje ovaj put isto, iako mrvicu slabije. Onih par dana kad je bilo toplo sam si vidjela noge na suncu, uopće nemam dojam da su toliko suhe.
A kosa, jedno vrijeme sam je prala svaki dan, sto inače nikad nisam, jer me sve svrbilo i zatezalo. Sad koristim dječje šampone i bolje je, nemam problema s vlasištem i puno su zdraviji.
E cure, kako vi stojite sa masnoćom kose i suhoćom kože? Ja imam grivu inače, i mogu tjedan dana da je ne operem, i nije mi sljepljena i masna - od kad sam trudna to je bože sačuvaj - neki dan kad me šišao kaže meni frizer bome tebi baš luduju hormoni, evo sad sam ti oprao kosu i ona je već malo masna dok sam je osušio… imate neki dobar šampon za preporučiti?
a na drugu stranu - koža na tijelu mi je suha, što isto nikad nije bila, nikad se prije nisam mazala sa mlijekom poslije tuširanja, a nisam imala nikakve suhe mrlje, a sad to imam, iako se trackam onim neutrogena za jako suhu kožu. baš me to izluđuje…
prešla danas na elebaby, one su od 13.og tjedna i imaju omega 3. e da, i dosta su mi se smanjile mučnine, ali ljudi moji što ja podrigujem, pa to je strašno nešto. ali imam osjećaj da nikako do kraja podrignem
buhtlica34, Uh, mene što se kože tiče kože jedino nuxe ulje spašava. A kosa isto živi očaj, nikad prije masna a sad masna i perutava. Tog se još nisam riješila 😄
Što se podrigivanja tiče frendica je kaže cijelu trudnoću tako. Super za mučnine to je spas kad prođe.
A mene moja curka tjera štucati svaki dan... Ah te čari trudnoće. 😄
1. trudnoća🤰🏻
♀️👶🏻💕 termin: 30.10.2021.
Idući pregled 15.06.
A evo ja sam kupila neku kupku za bebe babylove iz dm-a, koja nema mirisa (jere mi užasno mirisi od gelobva za tuširanje smetaju), pa se nadam da će mi lakše biti.
Sortiraj odgovore
Najstariji