Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sorellina3
    07. Svibanj 2021. 15:07

Dobar dan svima!!!! Da se predstavim malo...treća trudnoća...termin 17.11. Split...

bumac95
    07. Svibanj 2021. 15:45

Cao Curke! :D 
    Evo nas danas iznenadila kolica nakon dva dana od narudžbe :D 
    Imaju i košaru naravno, jer je ovaj dio tek od 6 mjeseci :)

https://ibb.co/f8Dxh7T

https://ibb.co/ts3Mc0j

Inače koža mi je dosta suha sad i mažem se sa mlijekom za tijelo od starijeg klinca (becutan) i bas mi dobro dođe :D 
    A kosa ko kosa, stavim u rep i molim boga da ne vidim puno ljudi prije trećeg dana hahah

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Love2021
    07. Svibanj 2021. 16:03

little baby

Love2021

little baby

Love2021

Eto mene doma sa hitne. Radili mi urin i krv i nalazi bili koma, jaka upala mjehura. Dobila sam odmah antibiotike za 10 dana i preporuka mirovanje. Imala sam ja i u prošloj trudnoći 3 upale mjehura i jedna je čak prešla u upalu bubrega ali ni jedna nije krenula tako naglo i nisam krvarila. Ovo me odjednom prerezalo i odmah krv. Šou jutarnji. Sama doma s klincem, muž na putu i jedva sam uspijela dogovoriti da netko pričuva maloga.
    Little baby na što misliš točno? Na debljinu cerviksa ili?

Ne ne,vaginalni pregled. Onaj s prstima hahah😂 rekla je da sam uloziva za vrsak prsta,i kao da je normalno za viserotke. A ja opet sad van sebe evo i ne znam ni sama sta da mislim. Proslu trudnocu sam se krenula otvarat bas s 26tj i valjda zato taj strah dodatan

Sad gledam svoj nalaz i piše mi isto to, pretpostavljam da bi dr rekla da je to nešto zabrinjavajuće 😄

Isto ti pise uloziva? Ja sam dobila utrogestane a pila sam do sada duphastone. Jucer sam malo googlala i citala,i koliko sam skuzila kazu da je za viserotke to sasvim normalan nalaz. Da se kao nakon poroda ni ne zacementiraju dole zene vec im tako ostane. I da ta ulozivost nije otvorenost. Nekako sam se malo smirila nakon jucerasnjeg dana ali opet nisam u potpunosti. Lakse mi je sad kad sam ovo kod tebe procitala iskreno,jer da je nesto vjerojatno bi ti doktor nesto rekao. A vjerojatno su meni tako rekli iz mjere predostroznosti jer sam se proslu trudnocu s 27tj otvorila malo i primila odma dekstametazone za razvoj bebinih pluca. I dalje nisam pametna evo.
    Kod nas izgleda isto stize pisonja ali doktorica je rekla da ju ne drzim za rijec jer se nagledala ovakvih pisa koje su na kraju bile curica😂 tako da jos cekamo potvrdu spola

Da, točno mi tako piše. Uloživa za vršak prsta. To mi je druga trudnoća i vode me paralelno privatnica i socijalna ginekologa i niti jedna nije spominjala da je to nešto loše. Obje su jako dobre doktorice i mislim da tu nema panike. Smijem imati odnose i normalno se kretati. Ma ne brini, to je sve ok. A koliko ti je debljina cerviks? 

little baby
    07. Svibanj 2021. 16:08

Love2021

little baby

Love2021

little baby

Love2021

Eto mene doma sa hitne. Radili mi urin i krv i nalazi bili koma, jaka upala mjehura. Dobila sam odmah antibiotike za 10 dana i preporuka mirovanje. Imala sam ja i u prošloj trudnoći 3 upale mjehura i jedna je čak prešla u upalu bubrega ali ni jedna nije krenula tako naglo i nisam krvarila. Ovo me odjednom prerezalo i odmah krv. Šou jutarnji. Sama doma s klincem, muž na putu i jedva sam uspijela dogovoriti da netko pričuva maloga.
    Little baby na što misliš točno? Na debljinu cerviksa ili?

Ne ne,vaginalni pregled. Onaj s prstima hahah😂 rekla je da sam uloziva za vrsak prsta,i kao da je normalno za viserotke. A ja opet sad van sebe evo i ne znam ni sama sta da mislim. Proslu trudnocu sam se krenula otvarat bas s 26tj i valjda zato taj strah dodatan

Sad gledam svoj nalaz i piše mi isto to, pretpostavljam da bi dr rekla da je to nešto zabrinjavajuće 😄

Isto ti pise uloziva? Ja sam dobila utrogestane a pila sam do sada duphastone. Jucer sam malo googlala i citala,i koliko sam skuzila kazu da je za viserotke to sasvim normalan nalaz. Da se kao nakon poroda ni ne zacementiraju dole zene vec im tako ostane. I da ta ulozivost nije otvorenost. Nekako sam se malo smirila nakon jucerasnjeg dana ali opet nisam u potpunosti. Lakse mi je sad kad sam ovo kod tebe procitala iskreno,jer da je nesto vjerojatno bi ti doktor nesto rekao. A vjerojatno su meni tako rekli iz mjere predostroznosti jer sam se proslu trudnocu s 27tj otvorila malo i primila odma dekstametazone za razvoj bebinih pluca. I dalje nisam pametna evo.
    Kod nas izgleda isto stize pisonja ali doktorica je rekla da ju ne drzim za rijec jer se nagledala ovakvih pisa koje su na kraju bile curica😂 tako da jos cekamo potvrdu spola

Da, točno mi tako piše. Uloživa za vršak prsta. To mi je druga trudnoća i vode me paralelno privatnica i socijalna ginekologa i niti jedna nije spominjala da je to nešto loše. Obje su jako dobre doktorice i mislim da tu nema panike. Smijem imati odnose i normalno se kretati. Ma ne brini, to je sve ok. A koliko ti je debljina cerviks?

Lakse mi je kad ovo citam. Debljina je ja mislim 39mm ako je to to i pise u obliku slova T. To je nalaz cervikometrije

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Tratinčica12
    07. Svibanj 2021. 16:24

Mišić

Pisale ste o farbanju - i ja kao i većina vas idem redovito (čitaj: svaka 2 mj. ), jedino sam malo produžila u prvom tromjesečju. Današnje boje za kosu nisu opasne kao prije i nije baš da nam cijeli dan stoje na glavi.
    ________
    Neeeego, evo i ja taman obavila mini shopping za curu sa sinsay stranice. Prvi put naručujem od tamo i nemam pojma što očekivati. Kakva su vaša iskustva?

😃 ja sam isto naručila, stiglo prekjučer čini mi se. Jako sam zadovoljna zasad ovime što vidim. Sve je 100% pamuk, nešto i organski pamuk. I naručila sam 10ak stvari za 270 kn što mislim da je stvarno povoljno ☺
    Nadam se da ćeš i ti biti zadovoljna 🥰
    Zara je isto naručivala i zadovoljna je koliko sam pročitala 😊😊

-
    Provincijalka je pisala za bol u desnom jajniku.
    Mene ujutro probudila bol s desne strane, isto u predjelu jajnika. Onako dosta je jaka bila, čak sam sporije hodala od boli. Ne znam je li zbog položaja spavanja. Iako spavam na boku ili eventualno leđima, prehladila se nisam pa nije to. 
    Nema krvarenja ili nečeg sličnog. Sad se čini se malo smanjila. Ako bude potrajalo još koji dan onda ću se javiti dr. Ne želim stvarati paniku bezveze 😃😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• malenabeba8
    07. Svibanj 2021. 17:22

Sanjarka88 🦔

Sretno cure dana 🍀🍀🍀🍀
    Malenabeba di si? Jel stigao nifty?
    Eemine kako je prosao pregled?

Nije. 😔 Nadala sam se danas, ali sam ga radila u ponedjeljak pa mislim da je prerano da stigne.
    Na uzv su mi rekli da je sve super i da se bebica lijepo razvija, i uzv je trajao 45 minuta bas je dokt gledao sve. 
    Prezivljavam dan po dan dok ne dođu rezultati, sve me strah poziva. Rekli su da ce me zvati.

Tratinčica12
    07. Svibanj 2021. 17:47

Dannna

Veliki pozdrav svima 😊 Nama su na poklon stigla kolica 😊🥰 ona koja smoni željeli… Malo je reć da smo oduševljeni. Kolica imaju ono jaje za još male mrvice i sjedalicu za kasnije koja se podesava u dosta položaja. Toliko smo oduševljeni stabilnošću i izgledom i lakoćom kako se mijenjaju ta dva nastavka i kako se sklapaju kolica. Fora mi je s obzirok da je beba jesenja oba nastavka imaju na zakopčavanje devele pokrivače. Sem toga stigla nam je i autosjedalica i ona može da se montira na kolica. 😊 Malo je reći da smo oduševljeni. 🥰

Što se kose i kože tiče meni je trudnoća malo je reć prijala, ja bih sad stalno bila trudna 😂😂😂 koža mi je bila užasno masna po genetici…..negdje od 12tt se tako lijepo isušila da je došla na taman 😂 ista stvar i sa kosom, prije sam ju morala prati svakog dana a sad više ne, tako je lijepa i ne masti se, sva lepša i treći dan od pranja. 🤭 Pitam se samo šta će biti posle poroda. 🙄😂

Koja kolica su u pitanju ako smijem pitati? 😊😊
    Ja još istražujem opcije 😃☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Sorellina3
    07. Svibanj 2021. 18:15

i ja sam radila nifty,nazvali su me 9ti dan od testa (popodne) i kaze dok da je sve u redu....napokon cu mirno zaspati....i ja sam nekako sva bila u stresu kad ce me nazvati.....
    ne brini puno,nastoj sta manje mislit i vjeruj ako je na uzv bilo sve ok da ce tako i nifty pokazati...:*

Mišić
    07. Svibanj 2021. 18:51

Jackie27 woohooo! 🥳 sad jedva cekam da i stigne. 🙃
    Bumac divna su ti kolica! 😍 poslikaj i s kosarom kad stignes 😄

eemine4
    07. Svibanj 2021. 19:06

Bumac Jao kolica su divna 😍 i ja jedva čekam taj shopping koji će biti čim saznam spol 😁

Imam pitanje za već iskusne mame,naime želim da opremim kompletnu bejbi sobu. Eh sad me interesuje jer mi već neke zenice govore da beba neće tu boraviti i da je to nepotrebno. Šta vi mislite o tome? Ja ću prvi put biti mama i ne znam toliko ali mislim da će beba sigurno provoditi neko vrijeme u sobi (makar kad je uspavam preko dana) i mora imati svoj kutak za stvari igračke i tako to. 

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.