Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tienna
    07. Svibanj 2021. 12:28

Ani92

Pozdrav curke! Cestitke svima na dobrim pregledima, a curama sa poteskocama zelim da sve sto prije prođe i da nastave uzivati u trudnoci.
    Ja sam jucer obavila pregled, kaze dr da je sve u redu. UZV je trajao nesto.duze nego do sada, nekih 15-20 min. Puno gledanja, malo price od strane dr, samo recenica sve je u redu. Spol nije uspjela vidjeti, a ja nestrpljiva 😅
    Sljedeci pregled nam je 09.06. Do tada moram vadit krvnu grupu. Zna li netko dal se treba narucit za vadenje krvi u Petrovoj 3?
    Mislila sam kroz par tjedana otici privatno na UZV. Cure iz Zg, imate li kakva iskustva sa poliklinikom Mazalin? Nekako sam se za njih zakacila🤣 Savjet mozda u kojem tjednu bi mi bilo dobro otic i sto tocno trazit od njih?

Vidim da ste pisale o bojenju kose. Ja sa izrastom od 7.mj 2020 napokon otisla prekjucer na pramenove. Blajh nije isao na tjeme, a preljev stavljan Medavita bez amonijaka. Pisalo se i o kilama… ja sam sa 56 u 7 tt dosla na 59 🙈 Apetit velik ko kuca 😅

Kako vi spavate? Ja se zadnjih dana nikako ne mogu namjestit. Inace sam spavala na trbuhu, sada vise ne mogu. Pokusavam se namjestit na boku, ali nije mi to prirodno i nikako se ne mogu umirit i zaspat i kao da osjecam bolove u kukovima😥

Ne treba se narucivati samo dođeš i brzo to ide.
    Sto se spavanja tiče, srećom i inače spavam na boku tako da nemam problema sada 🤗

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

little baby
    07. Svibanj 2021. 12:37

Sanjarka88 🦔

little baby

Sanjarka88 🦔

Ani92 super da je sve dobro i da beba lipo napreduje 😊
    Little baby a prvih dvoje klinaca? Curica? Decko? 😊

Prva curka,drugi decko❤💙 oba dvoje zele bracu i navijaju za bracu😄

Hehe situacija kao kod mene
    Doduse oboje su prvo bili za seku a onda su odjednom prominili da bi bracu 😁
    Sreća ne viđena kad je potvrđeno da je braco ❤️

Kod mene je prvo bilo da seka hoce seku a braco je navijo i govorio da hoce bracu. I odjednom se seka predomislila i hoce ona bracu. I nravno kad sam jucer rekla da je mozda braco,veselja i srece. Yes mama,znala sam da je braco. Bas je bila posebno sretna i svima su govorili koga su jucer od nasih sreli da mama ima mozda bracu u busi❤💙

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• provincijalka1532
    07. Svibanj 2021. 12:47

Pozdrav svima, drage trudnice  čitam vas stalno, ali nikako da nešto napišem. 17+5 sam i unazad nekoliko dana osjećam bol kao u desnom jajniku... Je li koja od vas iskusila nešto slično? Pregled mi je sljedeći tjedan, ne znam da li da idem ranije... 

Lady.D
    07. Svibanj 2021. 12:51

Ani92

Pozdrav curke! Cestitke svima na dobrim pregledima, a curama sa poteskocama zelim da sve sto prije prođe i da nastave uzivati u trudnoci.
    Ja sam jucer obavila pregled, kaze dr da je sve u redu. UZV je trajao nesto.duze nego do sada, nekih 15-20 min. Puno gledanja, malo price od strane dr, samo recenica sve je u redu. Spol nije uspjela vidjeti, a ja nestrpljiva 😅
    Sljedeci pregled nam je 09.06. Do tada moram vadit krvnu grupu. Zna li netko dal se treba narucit za vadenje krvi u Petrovoj 3?
    Mislila sam kroz par tjedana otici privatno na UZV. Cure iz Zg, imate li kakva iskustva sa poliklinikom Mazalin? Nekako sam se za njih zakacila🤣 Savjet mozda u kojem tjednu bi mi bilo dobro otic i sto tocno trazit od njih?

Vidim da ste pisale o bojenju kose. Ja sa izrastom od 7.mj 2020 napokon otisla prekjucer na pramenove. Blajh nije isao na tjeme, a preljev stavljan Medavita bez amonijaka. Pisalo se i o kilama… ja sam sa 56 u 7 tt dosla na 59 🙈 Apetit velik ko kuca 😅

Kako vi spavate? Ja se zadnjih dana nikako ne mogu namjestit. Inace sam spavala na trbuhu, sada vise ne mogu. Pokusavam se namjestit na boku, ali nije mi to prirodno i nikako se ne mogu umirit i zaspat i kao da osjecam bolove u kukovima😥

Ja sam bila prije nekih dva tjedna vaditi krvnu grupu u Petrovu. Ne moras se narucivati, moras samo imati uputnicu. Mislim da pocinju raditi od nekih 7 ujutro. Ja sam dosla oko 7:15 i nisam dugo cekala. Super je sto u ovo doba korone salju nalaze na mail. 😉

Sanjarka88
    07. Svibanj 2021. 13:20

Lady.D

Ani92

Ja sam bila prije nekih dva tjedna vaditi krvnu grupu u Petrovu. Ne moras se narucivati, moras samo imati uputnicu. Mislim da pocinju raditi od nekih 7 ujutro. Ja sam dosla oko 7:15 i nisam dugo cekala. Super je sto u ovo doba korone salju nalaze na mail. 😉

Ja sam U Splitu morala ic po nalaz jer kad izvade krv zadrze kod sebe i trudnicku knjizicu 🙄
    Al Slazem se, korona nam je donila i neke pozitivne promjene 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Svibanj 2021. 13:22

provincijalka1532

Pozdrav svima, drage trudnicečitam vas stalno, ali nikako da nešto napišem. 17+5 sam i unazad nekoliko dana osjećam bol kao u desnom jajniku… Je li koja od vas iskusila nešto slično? Pregled mi je sljedeći tjedan, ne znam da li da idem ranije…

Dobro dosla 
    Ako bol nije stalna, neizdrživa i nema krvarenja ja bi se strpila do redovnog pregleda 😊

Sanjarka88
    07. Svibanj 2021. 13:22

little baby

Sanjarka88 🦔

little baby

Sanjarka88 🦔

Kod mene je prvo bilo da seka hoce seku a braco je navijo i govorio da hoce bracu. I odjednom se seka predomislila i hoce ona bracu. I nravno kad sam jucer rekla da je mozda braco,veselja i srece. Yes mama,znala sam da je braco. Bas je bila posebno sretna i svima su govorili koga su jucer od nasih sreli da mama ima mozda bracu u busi❤💙

🥰🥰🥰

Ane_ši
    07. Svibanj 2021. 13:28

little baby

Sanjarka88 🦔

little baby

Sanjarka88 🦔

Moja je od prvog dana govorila da neće seku nego bracu jer želi biti jedini cura u obitelji. Ona je već velika i razlika je 14 godina. I kada je na UZV potvrđeno (ona bila samnom na pregledu) da stiže braco njezinoj sreći nije bilo kraja. Ja mislim da je bila i seka da bi bilo isto. Isto je svima po selu koga je god srela rekla da mama nosi bracu tako da su za čas svi znali .

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Mišić
    07. Svibanj 2021. 13:44

Pozdrav svima! Čestitke na dobrim pregledima.
    Provincijalka ne mora biti ništa, osim ako ti bol nije jaka i prodorna i onda se hitno trebaš javiti dr. Mene isto zna nekad boluckati, ali to je uglavnom od rastezanja mišića i maternice. Ako želiš uvijek možeš nazvati svog dr i pitati za svaki slučaj.

Tonkica111
    07. Svibanj 2021. 13:48

Moja starija curica oće seku i uopće nema rasprave.... Ne mogu joj niti objasnit da će možda biti drukčije jer kako ona reče da ona zna da je curica. Što je najjače ja isto stvarno mislim nekako da je curica iako je drukčija trudnoća, to nema veze... Svim već govorim da će bit curica sto posto 🤣🤣 18.5. je pregled pa možda budem imala sreće otkrit... Bit će 16,17 tjedan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.