Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    06. Svibanj 2021. 17:09

Čestitam svim curama na urednim pregledima🙌❣ također i na otkrivenim spolovima, Mateja posebne čestitke na malom željenom dječaku nakon 3 princeze 🥰
    Love žao mi je zbog upale, nadam se da ćeš ubrzo biti bolje i da te neće puno namuciti. Iz osobnog iskustva mogu da preporucim 3 dl čaja od kukuruzne svile svaki dan. 

url=https://lilypie.com]

• ponosna.mama
    06. Svibanj 2021. 19:28

Mateja31

Evo mene s pregleda i uzv.. S bebom je sve u redu, svi organi su tu i razvijeni uredno. Cak imamo 260 g, stidim se i držim rukice na licu 😁 i da dolazi nam dečko 💙 ja još ne mogu vjerovati. Pitala sam jel to 100% kaže doktorica je nece se sigurno promjeniti, pokazao je odmah sve 😂, jajca su tu…

Draga moja tocno znam kako ti je 🥰 ja imam dvi cure, a MM ima curicu iz prvog braka tako da svi navijaju da je sada muskic. Cestitam ti na tako zeljenom sincicu 💙 znam da ce ga seke razmazit i bit ce pravi princ 👑

• sunce7
    06. Svibanj 2021. 19:32

Joj mene cijelo popodne stomak muci, presijeca me kao da cu da izvinete proljev dobit🤦‍♀️ Bila na wc-u, al nije bila toliko meka stolica.
    Ne znam dal da popijem nesto, na Libecu pise da se ne preporucuje u trudnoci. 

CarpeDiem.
    06. Svibanj 2021. 20:00

sunce7

Joj mene cijelo popodne stomak muci, presijeca me kao da cu da izvinete proljev dobit🤦‍♀️ Bila na wc-u, al nije bila toliko meka stolica.
    Ne znam dal da popijem nesto, na Libecu pise da se ne preporucuje u trudnoci.

I meni je tako bilo par dana za redom, baš gadno presijecanje. Riješila sam probiotikom 

Rita37🤰
    06. Svibanj 2021. 20:03

CarpeDiem.

Rita37🤰

Aj nek nisam jedina koja nemam babicu jos….
    🙈 Neku koju snampo preporuci htjela nisam dobila i onda zapela….. Ni vam ni tam… Valda cu nac nesto… Sretno i tebi

Najbolje da googlas koje su babice najbliže tebi i da zoveš redom te pitas koja je slobodna u vrijeme tvog termina. Već po priči skuzis kako ti odgovara pa je pozoveš na upoznavanje… Proslu t. sam tako najbrže našla babicu, bila sam prezadovoljna te smo je već dogovorili i za ovu bebu. 🙌

Super i hocu tako... Valda ce se nac neka... Hvala ti

• ponosna.mama
    06. Svibanj 2021. 21:03

U ponedjeljak su u lidla trudnicke tajice, morat cu obavezno kupit bar 2 para.. znaci odmah u 8 ispred vrata 😆

mala_ive
    06. Svibanj 2021. 23:07

little baby

Viserotke kakvi su vam nalazi bili dole ako su vas gledali sa 15/16tjedana? Ja sam sad bas u komi nekoj i nikako se primirit😔😔😔

Hej :-) ja se nikako javiti, stalno sve citam, al nikako... evo sad ocu zbog cerviksa:-) ja sam drugorotka i termin mi je desetak dana prije tvoga. Na pregledu s 14 tj mi je gin rekla da je cervix 3.5cm i da sam zatvorena sto je OK nalaz kao i da mogu imati odnose i sve najnormalnije. Zasad nema indikacija za neko mirovanje iako neobično nisko nosim po njoj, kaze da mi je sve bas jako jako nisko vec sad sto isto ne mora nista znacit za trudnocu. Kao sve ne mora a moze i tako :D 

mala_ive
    06. Svibanj 2021. 23:08

mala_ive

little baby

Viserotke kakvi su vam nalazi bili dole ako su vas gledali sa 15/16tjedana? Ja sam sad bas u komi nekoj i nikako se primirit😔😔😔

Hej :-) ja se nikako javiti, stalno sve citam, al nikako… evo sad ocu zbog cerviksa:-) ja sam drugorotka i termin mi je desetak dana prije tvoga. Na pregledu s 14 tj mi je gin rekla da je cervix 3.5cm i da sam zatvorena sto je OK nalaz kao i da mogu imati odnose i sve najnormalnije. Zasad nema indikacija za neko mirovanje iako neobično nisko nosim po njoj, kaze da mi je sve bas jako jako nisko vec sad sto isto ne mora nista znacit za trudnocu. Kao sve ne mora a moze i tako :D

uglavnom, ja sam u prvoj trudnoci cervix 3.8 imala do 28.tjedna i tad mi se lagano poceo kratiti. S 32 tj mi je bio 2.8 cini mi se, bila sam zatvorena ali me dr poslala kuci iz ureda da ne sjedim vise i rekla mi da moram vise odmarati jer bih se mogla prijevremeno poroditi. Nisam strogo mirovala, samo sam prestala hodati kilometre i sjediti 8h u uredu i malo pomalo sam se otvarala do kraja, rodila s 39 tj. Sjecam se bas groznog pritiska jos u drugom tromjesecju. Seka je imala s 28 tj otvaranje i strogo mirovanje do termina - na kraju je prenijela i inducirali su je - koma. Mama nas je obje ranije rodila i nisko rodila, tako da mislim da ja fakat imam neku predispoziciju za sranja da oprostite po pitanju ove teme i malo sam zabrinuta pa sam na pregledu to rekla gin i ona mi je preventivno dala utrogestane (2 vaginalno) do sljedeceg pregleda. Ja sam sad 17 tjedana - ne sexam se jer me trta, a radim od doma isto jer me trta sjedat u uredu 8h. Bas napeto ocekujem pregled koji je 22.5 da vidim jel se sta promijenilo.  3.5cm s 14 tjedana mi se cini bas kratko (one sve tablice kazu do 30tj 3.5) iako kazu s viserotkama je to relativno. Ne znam kako ti/vi, al ja osjecam valjda zbog tog niskog nosenja bas pritisak dolje, stalno piskim i tesko mi padaju i puna crijeva i sve, bas sve osjecam ko pritisak na cervix. Sjedim par h, pa legnem i odmorim i tako sve . Nadam se da to ne znaci dramu :D reci cu vam s 20 tj na cemu sam :D e da, zadnja dva dana imam i neku bijelu gustu sluz kad se obrisem nakon piskenja, nista previse al trakica. I to me brine. Ima to netko? Cak je u jednom momentu bila ta sluz smeckasta. Gdje god sam citala, pise da je normalna u 2 tromjesecju sve dok nije smrdljiva ili krv. Pa sad...:D prosvijetlite me. Lagala bih kad bih rekla da sam cool i nezabrinuta. Al trudim se ne mislit na to.

mala_ive
    06. Svibanj 2021. 23:15

mala_ive

mala_ive

little baby

Inace, dolazi nam drugi dječaaaak *-* s 12tj su rekli cura sto posto, a s 14 decko sto posto, bas se vidio pisulinac. U prvoj su mi decka potvrdili s 12tj i ostalo je tako :-) trzaje u donjem trbuhu osjecam, ne cesto, od 14 tj. Eto, nadam se da ce nekome moja statistika biti od koristi. 
    Saljem poljupce svima - a pogotovo curama lavicama s problemima koje pratim bez daha, u strepnji - svakoj vasoj lijepoj vijesti se radujem stvarno ko da je moja ~~~~~ samo hrabro naprijed! :* 

Sanjarka88
    07. Svibanj 2021. 07:44

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    Svibanj:
    Rita37 11.05.
    Sanjarka88 🦔 11.05.
    Iva2 12.05.
    Dannna 12.05.
    Lady D. 13.05.
    Kinderica 13.05.
    Leah 17.05.
    Ivkica 17. 05.
    Kiky🥰 17.05.
    Sanja0508 18.05.
    Lješnjak 18.05.
    Endzrue 19.05.
    Lisa27 👶🧸🎀 19.05.
    Bumac 19.05.
    Lorre 20.05.
    LilM 20.05.
    Mišić 20.05.
    Traveller 20.05. 
    Mokosh 20.05. 
    Plavabosanka 20.05.
    Missy88 21.05.
    Lyra 21.05.
    Mala_Ive 22.05.
    Monalisa 24.05.
    Lockica 24.05.
    Sanjalica 25.05.
    CarpeDiem 25.05.
    Mala_Martina 26.05.
    Ponosna.mama 27.05.
    Tommyfame 27.05.
    Love2021 27.05.
    Lollypop 27.05.
    Petoma13 28.05.
    Freya_444 28.05.
    Jana25 28.05.
    Rita37 31.05.
    Ana25 31.05.
    Lipanj:
    Orhideja 01.06.
    Haru 01.06.
    Jackie27 02.06.
    Angelly 02.06.
    Eemine4 03.06.
    Little baby 04.06. 
    Kiky🥰 08.06.
    Nikkas 08.06.
    Lollypop 08.06.
    Taya 👣 09.06.
    Plavabosanka 12.06.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.