Bok cure!
I ovdje da se javim. Beba je super, sve odgovara tjednu i danu(8+2) i srce kuca lijepo ma odlično💖
Idući pregled mi je 28.05., a termin 9.12. 🥰
Čestitam 🥰 termin ti je dan prije mog rođendana 🥰
Hehe Lisa i moj muž je rođen 10.12 🥰
Predobro 😀😀😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Evo i moga trbusicahttps://ibb.co/5kZ805P
Bila danas na pregledu. Brzinski me pregledao nisam ni sliku dobila ali sam vidjela na ultrazvuka svoju malu ljubav. Dao mi je uputnicu za bolnicu za anomaly scan u 20tjednu. Pa cu se u ponedjeljak naruciti. Nije mu se dalo nista mjeriti, rekao je da cu ici na taj pregled pa da nema smisla. Malo sam iskreno bila tuzna jer sam se nadala barem slici i da mi kaze koliko mi je duga beba ali nista. A dobro pricekat cu jos 2 tjedna.
Sljedeci pregled mi je kod socijalnog 8.6.
Ja sam i utorak imala jedan onak srednje brzine pregled i takodjer dobila uputnicu specijalisti za anomaly i snimanje srca bebe.... Al i moj je gin pogledao dosta toga i rekao da mogu ocekivali dobre rezultate... Evo danas dobila termin za 11.5. Tad cu bit 20+3.... Moramo se strpit... Najbitnije da je sve u redu!
❤️❤️❤️❤️
Evo i mene curke, baš volim kada ste aktivne i imam šta čitati, pogotovo kada je dosta ljepih vijesti. Čestitam svima na urednim pregledima i jos otkrivenim malim 💙🥰
...Ja se taman spakirala i ujutro start za Hr,💞🙏 nadam se da izdrzim voziti dosta je kilometara, a i da će cura dobro podnjeti put.😅
Endzrue kada ti bude usput moj iduci pregled je 25.5, zaboravila sam napisati.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Evo i mene curke, baš volim kada ste aktivne i imam šta čitati, pogotovo kada je dosta ljepih vijesti. Čestitam svima na urednim pregledima i jos otkrivenim malim 💙🥰
…Ja se taman spakirala i ujutro start za Hr,💞🙏 nadam se da izdrzim voziti dosta je kilometara, a i da će cura dobro podnjeti put.😅
Endzruekada ti bude usput moj iduci pregled je 25.5, zaboravila sam napisati.
Sretne ceste do hrvatske lijepe.... Cesce pauziranje prosetat i samo oprezno...🍀🤗🛣️
Pozdrav trudnice drage,znam da upadam kao padobranac medu vas. Ali dosla sam se samo javiti i vidjeti kako nam je Sanjarka i kako napreduje trudnoca. Draga nadam se da je sve okej do sada bilo i da ste ti i bebica dobro i da rastete? Jesi saznala spol? Nesto sam pohvatala da si radila panoramu, jesu ti stigli razultati?
Iskreno se nadam da je ova trudnoca daleko bolja i da je sve okej s bebicom ❤❤🥰🥰🙏
Nea 💗
Jutro svima! Malo sam u gužvi sa svime pa me baš i nema na forumu, budna sam od 5 pa rekoh da malo prolistam što sam propustila i javim se.
Bravo svima za uspješne preglede!! A trbuščići su vam predivni 🥰🥰 Meni je izbačen od početka trudnoće, tu najviše ulogu igra stalna napuhnutost i onih 5 kila viška od Božića 😂 Jedino sam skužila da se nesmijem više saginjat previše kad nešto radim, odmah osjetim kao da me pritišće na mjestu di je bebica. I pošto radim uredski posao, moram biti naslonjena u stolici, čim sam malo nagnuta naprijed me stišće.
Sanjarko 🤞🏻 figice za nalaze čim prije.
Mi smo odradili vađenje krvi i urin, u utorak ću saznati rezultate svih nalaza. Nemam nekih tegoba pa mislim da bi trebalo biti sve u redu.
Netko je spominjao ljubljenje i odnose - imam ogromnu želju i stalno bi se, moj dragi uživa, sretniji nego ikad 😆
Nadam se da ćete danas na neki roštilj/druženje/boravak u prirodi. Lijep provod želim svima koji idu negdje! ☺️
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Pozdrav trudnice drage,znam da upadam kao padobranac medu vas. Ali dosla sam se samo javiti i vidjeti kako nam je Sanjarka i kako napreduje trudnoca. Draga nadam se da je sve okej do sada bilo i da ste ti i bebica dobro i da rastete? Jesi saznala spol? Nesto sam pohvatala da si radila panoramu, jesu ti stigli razultati?
Iskreno se nadam da je ova trudnoca daleko bolja i da je sve okej s bebicom ❤❤🥰🥰🙏
Draga moja Ines ❤️ Cesto te se sjetim. Kako ste vas dvi? Jeste se uhodale? Nea je sigurno prava dobrica kakva je bila u i bušici 🥰
Kod nas nazalost ni ovaj put ne moze jednostavno i bezbrižno 😪
Da 12 tt nam je izmjeren povecani nuhalni nabor 😭
Sad cekamo panoramu svaki sat, i nadamo se i molimo za dobre rezultate 🙏🙏🙏🙏 pa dalje korak po korak uz Bozju pomoc 🙏
Hvala ti sto si nas se sjetila ❤️
Prije 3 dana trebao je biti termin poroda moje bebice, a ja umjesto toga strepim i za svoju drugu bebicu 😔
Stvarno se nadam da ce sve biti dobro.
Ljubim vas dvi cure ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Freya cestitam na dobrom pregledu i malom srceku. Vec je to komad bebice ❤️ bas mi je drago.
Kiky imas divnu busicu 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage cure,
Jooj koliko dobrih pregleda i prekrasnih trbuščića 🥰 čestitam svima 💓 dečki nam zasad dosta vode, baš me zanima hoće se do kraja izjednačit na otprilike pola-pola 🤔
FlipFlop joj baš lijepo da si počela osjećat bebača, ja još čekam svoga da se javi 😂
Mišić ee jesi probala i u Calzedoniji u SN, mislim da je veći izbor nego u gradu? Dobra dojava, mogla bi se ja zaletit po još jedne tajice i pogledat što još imaju 🤗 i u Pepca vidit 🤭
Uživajte u vikendu cure ☺️
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji